Jump to content

veinikaarija

Kasutajad
  • Sisu loend

    521
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

veinikaarija

  • Tase
    Tegija
  1. Parteiline kuuluvus

    Matti sa oled vahepeal end politiseerinud? Igatahes on see tõsi - sotsiaaldemokraadid ja isamaarespublicaliitlased kuuluvad küll erinevatesse, kuid Euroopa parlamendis kõige mõjukamatesse ja suurematesse fraktsioonidesse.
  2. Markus Ruhl comeback

    Ma ei saa aru sellest loogikast, millega tahetakse nagu alati "ära panna" (peamiselt esineb seda siin foorumis, teistes seltskondades ei virtuaalsetes ega füüsilistes ei ole seda kohanud), selleks loogikaks on "kadedus". Ma tahaksin tegelikult selle selgeks teha,sest mind, personaalselt, väga huvitab see, et miks ma peaksin olema kellegi (antud hetkel Ruhli) peale kade, puhtalt sellepärast, et ta on minust suurem. Ole hea mees ja reasta need. PS! Jätaks Freudi puutumata.
  3. Kulturistide eluiga

    Minu ema on ka profikokk, teeb kuradi head süüa, no ikka nii maitsvad toidud on, ise teha ei oska. Ta on vist proff....
  4. HIT

    Kas sa tahad teada, mis on HIT (mis on üks jõutreeningu vorme, töötatud välja Arthur Jones'i ja oma versiooni on sellest loonud Mike Mentzer) või HIIT (mis on kõrge intensiivsusega intervalltreening, eesmärgiga, vastupidiselt HIT'ile, põletada rasvu)?
  5. Jõusaalid Pärnus

    Pärnus on "saalidžunglist" mõned näited: Tervise Paradiisi oma (külastan ise), Tervisex ja ka Tennisehalli oma. Need on kõige inimlikumad saalid Pärnus.
  6. Mõtisklusi ...

    Mul on kuskilt meelde jäänud, et sa oled Mike kavu kasutanud. Ise kasutasin ka umbes 6 kuud HIT-i õigemini Consolidation Training Program'i, mis siis sain raamatust "The Wisdom of Mike Mentzer". Kahjuks praegu on treeningud kaootiliseks läinud, kuid selle vea ma parandan varsti. Siiski tahtsin puhtalt uudishimust küsida, et kuidas sinu puhul HIT toimis ja mida pead puudusteks/plussideks. Ise nägin teatud viga (vb on seda vale veana käsitleda ning siiski peaks seda vast enda veaks rohkem lugema) ülesöömises, nimelt päevane kaloraaž peaks sellise treeninguga ikka tunduvalt väiksem olema kui niiöelda "traditsioonilise" meetodiga treenides. Teiseks pani tähele, et ma ei saanud aru või ei suutnud siis vb saavutada sellist intensiivsust, kui oli nõutud, kuigi peab möönma, et jõu ja lihaste arvelt oli juurdekasv päris suur. Kokkuvõtvalt sooviksin sinu arvamust . Samuti huvitaks, kas sellist treeningmeetodit võiks kombineerida ka HIIT-iga rasvapõletust silmas pidades.
  7. Eesti Laul

    päris halvad lood enamus raske valik. Chalice laul on väga hea, aga pole Eurovisoonil midagi peale hakata. Üldiselt mina ei saadaks üldse kedagi sinna palaganile.
  8. Ei söö hommikuti midagi.

    Rasv talletab kõige paremini toitaineid????????????????????????????????????????????????????????????????????
  9. Biolabi toidulisandid

    Kõik need Anatorid jms "imerohud" on tegelikult täis igasugust keemiat, millest suurem osa on täiesti ebavajalikud lihasmassi kasvatamiseks.
  10. Biolabi toidulisandid

    Ma lihtsalt olen saanud negatiivset tagasisidet nende toodete kohta. Siin foorumis on ka nende üle diskuteeritud, kui ma õigesti mäletan. Kuid nagu öeldakse, et oma silm on kuningas ja asendades silmad organismidega, saamegi õige vastuse - ära peab proovima.
  11. Biolabi toidulisandid

    Kui nende toodete maitse ja koostis pole viimastel aastatel muutunud, siis sa võid arvestada sellega, et õigepea kühveldad endale sisse sõna otseses mõttes jahu maitsega pulbrit.
  12. Söök peale trenni

    Kohupiim pärast trenni - väga hea valik, eriti siis kui poetada sisse nati pähkleid ja/või rosinaid.
  13. Pidevalt haige

    Eks immuunsussüsteem ja selle tugevus ole indiviiditi suhteliselt erinev, kuid ma siiski uuriks seda ületreeningu asja natuke. Millise protokolli järgi trenn ennist käis, mitu korda nädalas ja kui palju seeriaid kehaosa kohta ning kui palju harjutusi?
  14. Oo suur kulturismiasjatundja, valgusta meid pimedaid sel künarlikul rajal... Lapsik on hoopis see, kui tegutsetakse oma sõnadele ja avalikult propageeritud "tõekspidamistele" vastupidiselt. Täiskasvanud inimesed peaksid ikka natuke suutma oma mõtteid ja väljaütlemisi tasakaalus hoida ning neid oma käitumisega ühendama. Julm kriitika kogu IFBB suunas, et miks küll ometi ei tehta midagi nende dopingukollide ohjeldamiseks ja, miks küll ometi need venelased nii suured laksu-vennad on jms jutt oli suhteliselt igapäevane pärast suurvõistlusi, aga nagu näha, siis ei ole nagu õigust ise kritiseerida. Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.
×