Jump to content

Morena

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Morena

  • Tase
    Algaja
  1. Kui palju magate päevas?

    Mina lähen kõige hiljem magama 23.30, kuid täpne aeg oleneb sellest kui väsinud ma parajasti olen. Ärkan pool 7 hommikul niiet mul tuleb ka kuskil 7 tunni ringis uneaega. Ja otse loomulikult jääb sellest väheks. Hetkel alustasin vitamiinikuuri ka, et mitte väga väsinuna end tunda. Trennikordade arv peaks tulema ka kuskil 4 treeningu ringis nädalas( aeroobika ja jõusaal) aga täpne treeningplaan on hetkel koostamisel, kuna ajalised võimalused on tööl ja koolis käimise tõttu suht limiteeritud.
  2. aeroobika suvelaager!

    Mina osalesin suvelaagris esimest korda eelmisel aastal, muljed on äärmiselt positiivsed. Mia, sa ei pea olema proff vaid võid olla ka asjaarmastaja. Igal juhul, kui vähegi võimalik, soovitan tulla suvelaagrisse, nautida toredaid ja tõhusaid treeninguid, ilusat loodust ning meeldivat seltskonda:). Toredaid trennielamusi, ja loodetavasti kohtumiseni suvelaagris!
  3. EAF'i suvelaager

    Tere kõik aeroobikahuvilised! Nüüd on sobiv hetk teha väike tagasivaade toimunud suvelaagrile, st et kõik võiksid avaldada arvamust, kas ja kuidas meeldis. Mina isiklikult jäin väga rahule, eriti kui arvestada seda, et ehitustööd ei ole veel kaugeltki lõppenud, aga sellest hoolimata taheti meile parimat. Omalt poolt suur-suur tänu EAF tiimile, eesotsas muidugi Kaisaga. Sama suur tänu ka superlahedatele treeneritele: Terje Hakman, Tiina-Mai Ott, Rainer Rebane, Helja Aas jt. Kõik julgesti arvamust avaldama:)
  4. Pühapäeval oli mul suurepärane võimalus osaleda Eesti Aeroobikafestivali finaalüritusel, kus terve päev toimus palju erinevaid ja huvitavaid ning kindlasti ka tõhusaid trenne. Küll oli tore peale festivali end piltidelt ära tunda, või koguni pilt suuremaks teha, et lähemalt uurida. Ka Sinul on võimalus möödunud festivalist osa saada, vaadates EAF'i ninf FAF Fila Conventioni pilte. Loodan, et kohtume Sinuga juba järgmisel taolisel üritusel!
  5. EAF

    Mina olen ka EAF'iga super rahul. Eriti meeldis Tiina-Mai Oti core'i trenn kuid ka BodyCombat oli rohkem kui fun. Nõustun Renitaga, et tase on kõva, ja jään ka juba järgmist festivali ootama:)
  6. aeroobika huvilistele

    2500.- on natukene kallis, optimaalsem oleks pigem 1000.- ringis, sest ega neid pole palju, kellele 2500.- taskukohane oleks.Oht on see, kui hind nii kõrgeks aetakse et pärast ei tulegi kedagi kohale.....
  7. Uus luulevõistlus

    Korralduskomisjon mõtles välja luulevõistluse juhendi, mille alusel edaspidised võistlused toimuma hakkavad. Eelvoor kestab pool kuud ning siis laekub igalt finalistilt üks finaalitöö. Iga teema parim või parimad satuvad Amazon luulekogusse, mis hakkaks ilmuma 1x aastas.
  8. Uus luulevõistlus

    Hoolimata päevast trenni ma teen täna on selleks aeroobika Stiile on mitmeid, mida saab valida kõik tuleks läbi ka proovida BodyShape, Step ja ringtreening uus kus on nii tore, et ununeb kõik muu Päeva lõppu veel Streching tund mis on selleks, et sa lõõgastaksid end
  9. Uus luulevõistlus

    Taas on käes trennipäev mis mind ootamas ees, on aeroobika see Circuit ja BodyShape vahest BodyFatburn või siis hoopis BoxMix Iga treeningu lõppu Streching tund mis aitab mul pingeist lõõgastuda nii...
  10. ?

    Tere, Rebane! Mul ka jutukasse sissesaamisega probleem:( Jutukas tuleb endale vajadusel arvutisse installeerida, sellest ma saan aru. Aga siis kui ta hakkab mingit faili alla laadima, siis nagu poole peal katkeb ära......ega Sul ei ole kuskil arvutis seda faili, et saaksid selle siis mulle saata. Tahaks ka teiega liituda ja natuke lobada....
  11. Kätel külm

    võibolla peaksid sa äkki arsti juurde minema ja laskma endal nt vererõhku kontrollida
  12. Kätel külm

    mul kusjuures sama asi, et käed külmad, kuigi rohkem on mul jalad külmad kui käed. eks mõneti võib see tingitud olla vereringest, aga päris õiget põhjust ma ei tea.
×