Jump to content

zaazk

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

zaazk

  • Tase
    Algaja
  1. Trenn rinnale

    Tänud komentaaride eest, eile oligi rinna päev ja proovisin teha nii: 1. lamades surumine (iga seeriaga tõstsin raskust 5kg, kõige viimases seerias jäi raskus samaks) 2x10 kerge varuga 1x8 viimane kordus tuli väga raskelt 2x7 kaks viimast kordust koos abiga 2. kaldpingil hantlitega surumine 3x9 viimane kordus läks väga raskelt 3. pec-tec 3x10 Pärast seda oli rind ikka korralikult läbi ja mõnusalt tõmbas "täis", täna rind valus ka, seega proovin seda süsteemi, mõni trenn varieerin vbl natuke. Saab näha kuidas edasine areng toimub ja tänud nõu andmast Teile.
  2. Trenn rinnale

    Oleks plaanis rinna treeningule natuke rohkem rõhku panna kuna nüüd uuesti peale pausi alustades tunnen, et just rind on kõige nõrgem koht praegu. Käin saalis 4x nädalas ja mõtlesin teha 1x raskem ja 1x kergem rinna trenn. Kas raskemal rinna päeval 3 surumis harjutust on liiga palju teha? Plaan oleks järgmine, et saaks rinda erinevate nurkade alt treenida. Raske rind: 1. lamades surumine 3x8-10 2. positiivsel kaldpinnal hantlitega surumine 3x8-10 3. rinna trenazööril surumine 3x8-10 4. pec-tec 3x8-10 5. pullover 3x10 Kerge rind: 1. positiivse kaldega surumine 3x10 2. negatiivse kaldega surumine 3x10 3. horisontaal pingil lendamine 3x10 Või millised oleksid soovitused?
  3. Uus algus

    Tere! Sai ennast lõpuks uuesti kokku võetud ja alustatud eelmine nädal taas jõusaalis käimisega. Vahepealne paus on olnud tulenevalt erinevate elus toimunud muutuste tõttu üle 2a. Varem enne seda sai käidud regulaarselt trennis ka kuskil üle 2a. Jõusaaliga ja harjutustega on esimesed tuvtused tehtud ning esimesed lihas valud tuntud. Eesmärgiks olekski nüüd uuesti hakata oma suht kokku kuivanud keha peale uut massi kasvatama, vöö piirkonnas on muidugi ka rasva. Juurde tahaks saada nii kaalus ja lihaste arvelt võiks seda olla 5-6kg, selline oleks praegune eesmärk. Esimese asjana katsun ette võtta oma toidulaua, et oleks, millest kasvada, samas olen 27 ja ei julge päris looma moodi nagu 17 ka sööma hakata, kardan siin liigset rasvumist. Milliseid toite soovitate kõige enam süüa? BAV arvuti näitas siin mulle 1718 kcal, pikkus u. 170cm ja kaal u. 72kg, kas päevane kcal hulk peaks suurem olema? Peale trenni hakkan kindlasti valgu šeiki jooma, mäletan, et vanasti oli sellest tublisti kasu. Samuti sai võetud siis kreatiini, kas sedagi kohe võtma hakata, sest tunne on jube närune küll, et pole kohe mitte üht jõuraasu ka kehas sees. Treeningkava olen mõelnud jaotada 4-jaks ja tähelepanu peaks esialgu vist pöörama kõige suurematele lihasgruppidele rind, selg? Milliseid harjutusi peaks nüüd uuesti alustades eelistama ja mida ilmtingimata tegema? Võhma peaks trenni tegemiseks jaguma, sest aeg ajalt käin ikka jooksmas ja talveti olen kõva suusataja. Ühesõnaga jagage näpunäiteid, kuidas uuesti alustada, mida koheselt jälgima hakata, milline harjutustepank ja kava võiks kohe esimeseks olla, et lihas kasvama saaks hakata. Tänan tähelepanu eest!
  4. Periodiseerimine ja tsükeldamine

    leidsin just ühe sellise postituse, kas see oleks suht hea soovitus/vastus minu esitatud küsimusele?
  5. Kreatiin + proteiin

    mina teen ka nii.. ühe suurema banaani söön ka veel
  6. liiga loll küsimus? hakkasin alles hiljuti toitumist jälgima/planeerima, selle pärast küsisingi siinsete tarkade peade käest
  7. Periodiseerimine ja tsükeldamine

    Tere! natuke OT, kuid küsiksin, et kuidas peaksid olema seeriate ja korduste suhted, kui teha 1.jõudu/2.massi/3.vastupidavust? Nimelt mul just ongi asi selles, et trenn on muutunud liiga monotoonseks, midagi kuskilt enam muutuda ei taha. Selle pärast muretsesin nüüd omale kreatiini ja valku, nädal aega saab varsti täis ja muutsin ka oma toitumist ja selle tähtsust. Kuidas ma peaksin nendel erinevatel tsüklitel trenni tegema (jõud/mass/vastupidavus), et trenn efektiivsemaks muutuks?
  8. ..et, missugused valgu toidud on kiiresti imenduvad ja millised aeglaselt? mida süüa päeval, mida enne trenni, mida kohe peale trenni, mida õhtul/ja enne magama minekut? loetleks keegi üht-teist siia natuke tänud vastuste eest!
  9. biitseps ja triitseps

    mina teen ka bicepsit ja tricepsit ühel ja samal päeval, kuid teen üle nädala natuke erinevaid harjutusi ja superseeriad kasutan ka.
  10. Jõusaali kuutasu Tallinnas

    Mina käin kristiine spordis jõusaalis, olen seal pea 2 aastat käinud. Kuu aega maksab 300 eeku ja treenimiseks on kõik peamine ja vajalikud aparaadid olemas, mis küll ei ole uued, kuid toimivad ilusti. Mul ei ole veel küll midagi tegemata jäänud. Rahva hulk oleneb jah kella ajast, koolijütsid käivad päeva poole, töö inimesed jõuavad kuskil kella 6 ajal. Koht on väike, kuid rahvast väga palju ei käigi, on olnud vist mõned korrad, kui on olnud jah puupüsti saal täis, kuid tavaliselt on asi ikka normaalne, kõik saab tehtud, mul pole probleemi olnud. Suurem osa seal käijatest on rohkem niisama käijad, teevad siit-sealt ja lähevad ja siis on mõningad põhitegijad ka, keda ma seal ikka kogu aeg näen. Mulle on see mu kodukohale suht lähedal, saab kõik asjad, mis vaja ära tehtud, hind 2x odavam kui teised kohad, nii et võib täitsa rahule jääda.
  11. kehakaalust rohkem

    +35kg
  12. max surumine

    isometroonilisi ja dünaamilisi harjutusi vaheldumisi...... ??? ma ei saanud aru, keeruline sõnastus..
  13. väga hea link sain kohe PALJU targemaks, mu kava saab kohe uuenduskuuri
  14. max surumine

    mesikäpp ehk räägiksid oma rinna treeningu kavast lähemalt, et kuidas teed siis?? mul ei taha rind kuidagi edasi areneda, toppab suht ühe koha peal.. vahepeal tegin küll kavas vaheldust, muutsin veidi harjutusi, veits mõjus küll, kuid ei midagi väga erilist. praegu teen ise horisontaalis(lamades) 3x6 85kg (max 105 kg) ja kuskilt seda powerit juurde ka ei tule, areneb, kuid väga visalt. ma muideks ka proovisin seda 8-nädalast käe programmi, mul tuli mingi 1cm juurde (tundub kuidagi vähevõitu???)
  15. õige toitumine?

    tere! nimelt mul on küsimus õige toitumise kohta, käin 4xnädalas trennis ja et paremini areneda, siis mõtlesin ka toitumise peale mõelda nüüd. Siiani olen söönud, seda mida tahan ja ükskõik millal. Ainus mida kasutanud olen, on kreatiin, selle kohta ma tean. ..et nüüd oleks siis küsimus toitumises, tean, et söök peab olema valgu rikas ja seega mõtlesin nüüd ka proteiini osta, et saada puudujääv osa. olen muidu u 169-170cm pikk ja kaalun 68-70kg palju peaks olema mu valgu vajadus päevas, kas 140g on ok? palju peaksid teised asjad olema KALORID, SÜSIVESIKUD, RASVAD?? kas keegi ütleks mulle, mida, kui palju ja mis ajal süüa???
×