Jump to content

renku

Kasutajad
  • Sisu loend

    1 330
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    4

renku viimane päevavõit oli May 16 2013

renku's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

54 Tasub teda kuulata

renku

  • Tase
    Tegija
  • Sünnipäev 30.06.1977

Kontakteerumise viisid

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Tartu, Tallinn

Viimase Profiili Külastajad

10 573 profile views
  1. EM Fitness5 Trondheim 2017

    Olen kohal ja elan kaasa!
  2. Kas lõplikult on võistleja registreeritud, kui on makstud vajalikud summad või milles see lõplik registreerimine seisneb?
  3. Kuidas need naiste kehakaalud siis võistlustel on? Kas nii, nagu punktis: 5. ESIALGNE AJAKAVA. Kõik naised ja mehed -53, -59, -66, -74, -83 kg või 6. AUTASUSTAMINE. Naised (avatud klass): kehakaaluklassid -47 kg; -52 kg; -57 kg; -63 kg; -72 kg; -84 kg; -84+ kg Või käibki arvestus suvalistes kaalukategooriates? Võistluste juhendi punkt 5 kaalukategooriad tunduvad olema täiesti suvalised. Eesti rekordeid vaadates näen ma powerlifting.ee lehel selliseid kaalukategooriaid naistele (ehk siis peaaegu sama, mis naiste avatud kategooria autasustamise punktis): 43, 47, 52, 57, 63, 72, 84 ja 84+ kg.
  4. Alexile suurimad õnnesoovid. Hea on olla sellise sportlase tuttav ja sõber!
  5. Lasen teha opi käsivartele ja lõikan lühemaks vist need, saan ka selle kuradi surumise teekonna 13 cm peale :-). Siis tuleks tagasi sportima :-). 290 olen surunud vist keskmiselt pakult, aga minu tavaline teekond oli seal kusagil 29-30 cm juures :-). Minu mäletamist mööda oli Aleksandril teekond 13 cm (võin eksida), aga lubatud oli 12 cm.
  6. Renku trennid

    Vaatasin, et mu viimane blogi oli siin keskkonnas 2012. aastal, kui õla operatsioonile läksin. Nüüd mõtlesin, et võiks ju taaskord enda tegemistest teistele teada anda ja kui huvi on, siis püüan ka jätkata edaspidi :-).. Nüüdseks on aga blogide süsteem vist suhteliselt välja surnud ja pigem kirjutatakse enda tegemistest postituste seas. Proovin siis minagi :-). Mu eelmised Fitness.ee postitused on siin: http://forums.fitness.ee/blog/222-renkus-blog/
  7. Vend Vähk Peab liikuma!

    Miks ma seda lihtsalt huvi pärast küsisin, oli see, et meenub, et kui kaalusin 144 kg, siis tõmbasin pealthaardes 5 lõuatõmmed ja kaalu vähenedes tuli alguses iga nädal 1 kordus juurde, aga Ilmselgelt mitte jätkusuutlikult, sest muidu oleksin 95 kilosena tõmmanud ju üle 50 korra :-).
  8. Vend Vähk Peab liikuma!

    Mitme lisakiloga 5 lõuatõmmet teed, Oled proovinud? Panen proovikiviks + 55 kg :-)
  9. Vend Vähk Peab liikuma!

    Kaks esimest ala väga head (esimese ala 100 punkti norm oli kunagi vähemalt 82 ja teise ala norm 92), kolmas ala aga kuidagi sinu vastupidavust ja treeninguid arvates väga nirune. Kokkuvõttes aga ikka väga hea punktisumma arvestades ka olenemata vanuseklassist, mille taha pugemine on võrdne jõutõstmises kehakaalu taha pugemisega (minu silmis) :-). Sain ära torgata, aga see oli heatahtlik :-)
  10. Aastatepikkune töö hakkab järjest enam ja enam ära tasuma. Aeg dividende võtta on käes :-) . 5 +
  11. 2014 EM jõutõstmise, Sofia - LIVE, Raskekaal käimas!

    Andke link palun
  12. Vead lehel

    Kes kasutab IEd? Vaadates enda erinevate lehtede statistikat, siis 5-7 % inimesi. Ja neist enamus ei ole kindlasti (minu arvamus) teadlikud internetikasutajad :-). See eelnev muidugi ei õigusta seda, et IE-ga ei ole leht kasutajasõbralik.
×