Jump to content

Julia Smoli

Kasutajad
  • Sisu loend

    36
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    5

Julia Smoli viimane päevavõit oli March 31 2016

Julia Smoli's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

7 Neutraalne

Julia Smoli

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 18.07.1979

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female

Viimase Profiili Külastajad

4 703 profile views
  1. Fit Model 2016

    Lisan mõned pildid IFBB Latvian open champinionship ürituses 24.04.2016, olime ilusad ja tublid! siin on minu na ühised pildid, tüdrukud,saate oma pildid ise lisada
  2. Fit Model 2016

    nonii, täna sain meili et nüüd iPhoneilt saab ja pilte otse lisada. Aga proovime... olen kodus haige, trenni teeha ei saa, tuleb kohe masendus peale mis saab mis saab, vorm pole veel üldse ideaalne... lisan pilti ühest super msutsvast jogurtit kõrge valgu sisaldusega, soovitan kõigile!
  3. Fit Model 2016

    Lõpuks olen jõudnud arvutini et postida uudeised ning viimased pildid. Ütlen ausalt, see, et ei ole võimalik postitada pilte nutitelefonist mind natuke häirib, usun, et selle tõttu ka teised siin vaikivad. Aga noh see selleks Tulin Itaalia reisilt tagasi, käisin kahe sõbrannaga. Ma poleks seda reisi broneerinud oleks ma teadnud, et osalen projektis sel ajal, aga reis sai broneeritud juba pool aastat tagasi... Polnud kerge Itaalias ennast söögi suhtes vaos hoida ning trenni teha aga ma sain hakkama. See, kuidas ma otsisin pühade ajal erinevates linnades jõusaale on eraldi story, kuid kõik lõpude lõopuks õnnestus. Mis siis, et sõit taksoga ühte saali läks maksma 70 eurot ning teise saali mind ei taheti sisse lasta kuna mul polnud Itaalia isikukoodi. Poole tunniga rääkisin administraatori pehmeks ning lõpuks sain saali sisse ning trenn oli ilusti tehtud Trenni tegin siis kui sõbrannad veel magasid, kuna me enamus ajast jalutasime ning vaatasime vaatamisväärsusi, hommikusöökidelt võtsin kaasa mune ning kalkunisinki, sel ajal kui sõbrannad sõid pizzat ja pastat kohvikutes tänava kohvikutes. Siis kui kaasa võetud proteiinid said otsa läksid Decathloni ning ostsin terve kotti täis igasuguseid majustusi, mis on meilegi lubatud :))) tõin palju koju ka, sest meil selliseid asju ei müüdagi. Üks kord õhtul lubasin endale rasvase joogurti marjadega, arvan, et sõbrannad ei saanudki lõplikult aru millist naudingut sain süües seda joogurtit Lisan siis mõningad pildid, elu on ilus!
  4. Fit Model 2016

    девушки-красавицы-умницы, почему все притихли?:) я молчу так как не могу увы фото добавить с телефона:( с тех пор как форум обновили все, пишет формат не тот. пишите у кого какие новости, достижения, как движется процесс подготовки?
  5. i am thinking about food! food is on my mind...how bad is that?

  6. Fit Model 2016

    спасибо с ем за рецепты!!! я, человек, который никогда не любил готовить, стала что то пробовать приготовить, это чудеса!! мне сегодня снился забавный сон, что я решила поучаствовать в триатлоне ironman, на плавание я опоздала и пока искала откуда едут велики тоже все пропустила, все уехали без меня, а я потом в гору ехала по снегу на велосипеде мужа, не знала как обращаться с его великом да ещё и указатели куда ехать были путаные. Но настроена я была по боевому и на финише была в 4 утра))) суббота началась прекрасно, тренировка сделана, впереди солнечный денёк, всем нескучных выходных, завтра увидемся, ох и попотеем!
  7. Fit Model 2016

    сегодня видимо благодаря празднику пахалось легко и непринуждённо! ну и Наташа страховала, а это очень важно!
  8. Fit Model 2016

    ну что... капоэйра это, конечно, сила!! какое счастье, что меня нет ни на одной фото))) сегодняшняя тренировка была тяжёленькой, осваивала новые веса и упражнения. от первого позирования шок больше, чем от капоэйру. Хвост болит так, будто скоро прорежется))) день закончился марафоном по цветочным лавкам )) #работаем!
  9. Fit Model 2016

    сегодня плечи и грудь, убийственная система 4раза по 15 с перерывом 15 секунд. на 4 подход тяжело руки поднимать даже без веса)))) однако... сегодня паузы держала секундомером, оказывается 15 секунд это таааак мало!!! ну и напоследок подловила спортсменов на кардио физкульт привет!
  10. Fit Model 2016

    от лица всех трудящихся, работающих и пашущих, с днём рождения нашего лучезарного, весёлого и в меру строгого тренера Наталью!
  11. Fit Model 2016

    yohooo! tänane päev ei jäänud ilma trennita! pictures attached. ps. mul on ka nüüd ilus roosa särk. Ning olen motivatsiooni täis peale video ja pilte vaatamist esimestest IFBB fit modeli võistlustest Poolas.
  12. Fit Model 2016

    Tere kõigile! привет привет! наша недельная лыжная поездка закончилась, занимались каждый день! с нетерпением ждём групповых тренировок, позирования и прочих прелестей проекта, которые мы второй раз уже пропускаем Как видно по лицу, больше всего ждёт их Олег ))
  13. Fit Model 2016

    mina nii kiirustasin hommikul et pudrust ei jõudnud pilti teha, paari tunni pärast aga sain rahulikult mägedes Cappuccinot juua, sellest teile pilt. siin liigun terve päev, sellest nälg on jube ning ei saa süüa programmi järgi, keha küsib rohkem toitu vot, toidan oma keha siin tihedamini ning rohkem
  14. Fit Model 2016

    fantastilised fotod! nii kadestan teid, et saite koos trenni teha! meie siin Olegiga üritame kohalikus jõusaalis midagi oma programmist teha, asendada tuleb nii palju, sest inventar lihtsalt puudub! aga kuidagi saame ikkagi tehtud!
×