Jump to content

atix

Kasutajad
  • Sisu loend

5
  • Liitus

• Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

atix

• Tase
    Vaatleja
  1. Sheik trenni ajal?

Oleneb, mis sa sinna sheigi sisse paned. Kui ainult valku siis võib peale jõutrenni. Kui paned süsivesikuid ka, siis need tõstavad insuliini taset veres ja see tekitab väsimust. Nii ei jõua pärast aeroobset teha. Ise teen trenni alguses 40 min aeroobset, siis joon poole sheigist, mis on üsna suur (valk, glükoos, malto), siis teen jõutrenni, ja siis ülejäänud jook. Mulle sobib väga hästi selline jaotus.
  2. valgusheik jõusaali ja aeroobse vahel

mina ise võtan shake alati enne aeroobset. 1. shake võtab ära tühja kõhu tunde mis tekib paratamatult treeningu lõpus 2. lihased saavad koheselt toitaineid 3. glükoos annab energiat et aeroobset teha 4. peale aeroobset on jälle kõht tühi ja nii mahub rohkem toitu sisse, mis on hea
  3. juurde w6tmine

see juurdevõtmine sõltub ka sellest et kui kaua on juba trenni tehtud. profid muidugi ei suuda rohkem kui 2-3 kilo aastas juurde võtta, aga algajale on 10 kg täitsa jõukohane. mina ise võtsin näiteks esimese aastaga juurde 10 kg. 95% on sellest lihas 5% rasv. umbes. edasi läheb asi muidugi aeglasemalt. ja kui noor inimene kasvab ka veel siis on veel rohkemgi võimalik.
  4. Kreatiin, Valk või Massilisaja

kui ainevahetus on väga kiire ja pole ohtu paksuks minna, siis minu arvates võib ka õhtul süsivesikuid süüa, ja see tuleb isegi kasuks. minu endaga on sama asi ja kasvama hakkasin ma alles siis kui ma korralikult süsivesikuid hakkasin panema (nii hommikul, päeval kui ka õhtul), lisaks valgule muidugi. rasva on ka muidugi tulnud aga minimaalselt. see muidugi töötas minu puhul ja ei pruugi kellelegi teisele nii hästi mõjuda. ja kreatiini juba välja ei urineeri. ja vesi kaob lihastest peaaegu kohe peale kreatiini tarvitamise lõppu. küll aga saab veest lahti alkoholi tarvitades. minu rekord on hommikul -4 kg.
  5. Küsimus Ott Kiivikasele

sellepärast et artic joogis on kiiresti imenduvad süsivesikud ja neid on sul vaja ainult peale trenni. enne trenni söö aeglaseid süsivesikuid mida saad tavatoidust (kaerahelbed, riis, kartulid...)