Jump to content

Steth

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

-1 Tropp

Steth

  • Tase
    Algaja
  1. NB!! Kasutajanimed - Kustutamine

    amazoni enda spämm on ainult pool probleemi. iga postituse juurde jääv töötav meiliaadress on magus suutäis kõikvõimalikele meiliharvesteridele, mis siit saadud saagi välismaa spämmeritele edastavad. hoolitsege selle eest, et aadress poleks spämmeritele kättesaadav, enne kui kedagi aadressi puudumise eest lintshima hakkate.
  2. Biolabi toidulisandid

    Süsivesikute hulga järgi on Pro 7 massilisaja ja C8 harilik valk. Mõlemad on sojavalgu baasil tooted. Kui sa põhimõtteline rohusööja oled või vadakut mingil muul põhjusel tarbida ei saa, siis on need just sulle, kui aga mitte, siis jäta soja sinnapaika. Lisaks jubedale maitsele on sojaisolaat meesolenditele kahjulik Tagatipuks segab biolab sinna sisse mingeid veidraid komponente nagu guarana, mida kasutatakse tavaliselt rasvapõletajate koostises. Ostes proteiini, tahaks oma raha eest saada just proteiini, mitte mingeid kahtlaseid (ja odavaid) ballastaineid. Kokkuvõttes - säästuproteiinina on ta parem kui mitte midagi, aga mingeid erilisi lootusi taastumisel ja tulemuste osas pole mõtet hellitada. Pro 7 olen kunagi ise ühe mannergu ära söönud. Rohkem ei taha.
  3. piimapulber

    Kohalike müüjad peaks ikka mõni veel järgi olema www.eiselt.ee sealt tooted > HI-WHEY. Kätte nad vist ei toimeta - tuleb ise kohale minna. "Team Eiselt" lingi all vaatab üks tuntud nägu vastu.
  4. piimapulber

    Millist valku sa enne tarbisisd? Enamik kvaliteetvalke tänapäeval sisaldavad mingi osa vadaku isolaati. Näiteks Fasti Whey 3 oli üks selline. Fasti Whey+ oli puhas isolaat ja hind polnud ka nagu midagi eriti müstilist (alla 600) See vahe tundmise efekt võib sul vabalt ka platseebo olla, kui sa enne ainult soja- või kaseiini peal ei elanud..
  5. piimapulber

    punamtsike, kui see ISS valk on seesama, mis siin: http://www.bodybuilding.com/store/iss/whey.html siis see ei ole vadaku isolaat. See on harilik vadaku kontsentraat + näpuotsatäis isolaati. Puhas isolaat on näiteks see: http://www.bodybuilding.com/store/pl/iso.html
  6. Fasti toodete kohta paluks nõuannet

    whey+ võb miksida näiteks maitsestatud whey 3ga. neil oli vahepeal müügil ka mingi spets proteiinimaitsestaja (nime ei mäleta), mida sai ise maitse tekitamiseks joogi sisse segada.
  7. ANIMAL

    Pak on vitamiinide, mineraalainete ja aminohapete kompleks. Suht süütu toode, ehkki ühes portsjonis sisalduvate ainete kogused on kohati päris pöörased: nt vitamiini B6 saad ühe paki ära süües 1800% tavainimese päevanormist. Kõrvalmõjuks on kärtsneoonkollane uriin, mis tõenäoliselt ka pimeduses hiilgab, aga pole testinud. Üks pakk koosneb 11 tabletist, millest osad on nii umbes poole pöidla suurused pillid ja mis kõik tuleb korraga ära tarvitada. Kunagi sõin 44 sellist pakki ära (mitte korraga muidugi). Mingit positiivset efekti ei märganud ja tarbin sellest ajast peale odavamaid vitamiine.
  8. Toidule kuluv raha

    Zad, räägi mida ja mitu korda päevas sa sööd, et 1000 krooniga kuus välja tuled. Väga tahaks teada kuidas nii odavalt võimalik kasvada on. Endal kulub kuus minimaalselt 3500 krooni puhtalt toidule (5-6 söögikorda päevas) ning lisadele 1000-1500kr.
  9. tai kane

    http://www.vitabalans.fi/rtm/
  10. "huumori" trauma

    Olen juba paar korda hoogu võtnud, et juhtida amazon.ee tiimi tähelepanu dr. Joker'i pseudonüümi all esineva persooni patoloogilisetele puudujääkidele hea maitse ja huumori vallas. Ilmselt on kõnealuse isiku näol tegemist mõne alghariduspõldu künda nügiva tatikaga, kes omale sel teel kommi- ja krõpsuraha teenib, kuid palun hoolitsege selle eest, et taolised shedöövrid nagu tänane "Mida tegelikult sisaldavad ...? " enne teie portaali esilehele jõudmist mingilgi tasemel tsensuuri läbiksid. Seda enam, et üheks tänase julganalja adressaadiks teie oma toode on.
  11. Fast vs Tai Kane

    Kui võrrelda hinnatasemeid Fasti ja Amazoni poodides, siis mingist Fasti poolsest dumpingust pole ilmselgelt mõtet rääkida. Allahindlust, mida tehakse püsiklientidele peale teatud summa eest ostmist, ei saa ometi kõlvatuks konkurentsiks pidada. Või mis asja sa, Ott, "ükskõik mis hinnaga turuosa võitmiseks" nimetad? Niipalju, kui ma ise sealt ostnud olen, pole keegi mulle muidu või poolmuidu midagi pakkunud. See, et Robocop võistluste spondeerimisega tegeleb on iseenesest kena, kuid suht naiivne on arvata, et kõik teatud alal tegutsevad firmad puhtalt missioonitundest sellega tegelema peaks. Ettevõtte eesmärk on raha teenimine, selle jagamisega tegelevad enamasti teistsugused organisatsioonid.
  12. Fast vs Tai Kane

    Asi nii , kes tahavad toetada Olev Annust ja Ott Kiivikat, need ostke Tai Kane tooteid, teised kes pooldavad Kalmust ja soome kapitali , ostke Fasti. Kusagil teise teema all sa kirjutasid, et tahtsite Fasti tooteid oma veebipoes müüa, kuid Fast keeldus. Selle fakti valgusesl paistab ülalolev tsitaat olevat kantud rohkem hapude viinamarjade sündroomist kui leegitsevast patriotismist. Kui see nii oleks, ei müüks te ka Eiselti, Universali jt tootjate kraami, kuna need ju kõik neetud võõrkapitalil põhinevad. Mina isiklikult ei tee oma valikuid mitte tootja, vaid toote järgi st vastavalt sellele, kuidas toode meeldib ja arengule kaasa aitab. Idee puhtast patriotismitundest kehvemat toodet tarbida ei tekita erilist entusiasmi.
  13. GNLD toidulisandid

    Ma kahtlustan, et sinu värvilistes kataloogides ei leidu sõnagi selle kohta, et GNLD Omega-3, mis "on tehtud puhtast kalafileest" nagu sa eespol kirjutad, sisaldab lisaks muudele ballastollustele ka sojaõli, mida üheksal juhul kümnest valmistatkse geneetiliselt muundatud toormest ning mis kohalike seaduste järgi peaks olema ka vastavalt märgistatud. Sinu kirjutistest jääb mulje, et võrreldes teiste analoogsete toodetega kõrgub GNLD kvaliteedi osas nagu mastimänd põdrasambla kohal; seda veidram on lugeda, et lastele mõeldud vitamiinidega astuti nii täbaralt ämbrisse, et kogu toode tuli FDA käsul müügilt eemaldada. "Koolitusüritustel" minnakse sellistest piinlikest vahepaladest muidugi vaikides mööda, sest vähesed viitsivad vaeva näha due diligence'ga ja shansid, et sellised lihvitud marketingimölale vastu töötavad faktid kuidagi päevavalgele ilmuvad on olematud. Ma usun, et sa ei olnud nendest kahest juhtumist varem teadlik ning seega ei tea sa tegelikult enda poolt promotavast kaubast rohkem kui seda, mida sulle GNLD poolt on rääkitud ja klantspaberil pihku surutud. See, kui valulikult sa siinsele kriitikale reageerid ainult tõestab sinu positsiooni nõrkust.
  14. GNLD toidulisandid

    Millegi uue teada tahtmisel tuleb hoolikalt valida allikaid, kust huvipakkuvat infot ammutada. Kindlasti ei kvalifitseeru usaldusväärseks allikaks mingi tootjafirma poolt omaenda produkti kiitmiseks korraldatav ja "koolituse" nime all väljapakutav promoüritus. GNLD paistab olevat kurja vaeva näinud, et keegi ei saaks nende toodete kohta infot mujalt, kui nende endi poolt kontrollitavatest kanalitest, kuid paar huvitavat fakti siiski: 1) http://tinyurl.com/ebwl FDA (USA Toidu- ja Ravimiamet) poolt GNLD-le saadetud hoiatuskiri selle kohta, et mõned nende tooted, s.h. sinu poolt kiidetud kõrgekvaliteetne Omega-3 on märgistatud eksitavalt, valesti ja puudulikult 2) http://tinyurl.com/ebx5 karmim lugu: GNLD multivitamiinid olid lubamatult kõrge plii sisaldusega ning firma oli sunnitud need müügist kõrvaldama. Antud faktid ei haaku just hästi sinu eelneva jutuga GNLD erakordsest kvaliteedist ning sellest tulenevatest ülikõrgetest hindadest.
  15. dieet + rasvapõletajad

    Unusta see pyruvate ja osta selle asemel mõni klassikaline ECA stack. Klassikalise all on mõeldud efedriini-kofeiini-aspiriini baasil preparaati. Olen siin müügil näinud asju, mis purgil reklaamivad ennast ECA-deks, aga tegelikult ei sisalda kõiki kolme komponenti. Enamasti puudub just efedriin (Ma Huang), mis on asendatud mingi mõttetusega. Kindlasti võib soovitada Ripped Fast 2 (müügil Pirital Muscle Base poes) Xenadarini (*mitte* EFX) ja Hydroxycuti. Kahte viimast pole ma paraku kohalikes poodides kohanud.
×