Jump to content

Strong

Kasutajad
  • Sisu loend

    102
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Strong

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 30.09.1988

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Võru
  • Interests
    jõusaaaal
  1. 2 K duell - kes keda ?

    marek kalmus
  2. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    Brasiilia
  3. Vend Vähi treeningkava

    tere selline küsimus siis,et kas sa peale aeroobset võtad valgu ja süsivesiku shegi sisse,no nagu enne kangitreinni.
  4. EKV 2006 - tulekul !

    nägin,neid oma silmaga ja silver sõrmus oli eikost üle seekord.
  5. Ott ja õpilased 14.04.06

    Siga pole ju kuiv.... pigem ütleks et koduloomadest üks pehmemaid.... tank on sul igav,et sa sellist mõttetut juttu siia ajad ve,püsime ikka teema juures või mis??
  6. Mida mõtles Dennis ?

    ´´Kulla mees,mul on selline tunne,et sa pole kehaehitamises endale põhitõdesigi selgeks teinud´´
  7. sa oled nii loll et ise ka ei saa aru vist mida sa räägid,enne mõtle ja siis ütle. sa mõtled,et otti kotib ka su arvamus või. Millegipärast kotib see sind ma vaatan, muidugi Ott võidab siis ka kui ta peaks Eestikatel koos Colemaniga võistlema. See ei ole ju mõeldav, et esinumber kaotaks Asi on selles,et ei ole mõtet teist nii maha teha,meeldib sulle kui sa oled midagi saavutanud elus ja siis hakkab mingi nolk lambist iba suust välja ajama.
  8. sa oled nii loll et ise ka ei saa aru vist mida sa räägid,enne mõtle ja siis ütle. sa mõtled,et otti kotib ka su arvamus või.
  9. Tere Kiivikas

    Mingisugune äraeksinud pubekas valab oma viha ja lollust välja On mul õigus? sul 100% õigus Matu on veel väike laps,las laps nutab.
  10. Tere Kiivikas

    tõsijutt
  11. põlv

    Omast kogemusest soovitan hakata kasutama sul põlvesidemeid,aitavad tõesti,kohe mõnus tunne ,kui need on jala päeva tegemisel peal ja neid kasutades lõhud vähem oma põlvi.
  12. Robocopi uus pood.

    kas see toode jõuab siis amazoni weebipoodi ka
  13. EKV 2006 - tulekul !

    Tulen võistlema ja muidugi võitma Üritan mahtuda -67,5 kg noorte hulka
  14. ott kiivika toidukava

    Endal isiklikult oli palju abi Ott Kiivika kavast. Soovitan küll sul selle tellida,seal kava juurde kirjutatud kõik vajalik juurde,et iga päev ei pea sööma ühtemoodi,mida millega asendada jne.
  15. Tere Ei oska teha selliseid harjutusi 1)Istudes jalgade kõverdamine trenazööri(enda kodukandis jõusaalis pole sellist trenazööri,äkki keegi oskab öelda kuidas seda harjutust saab teisti teha,et see mõjutaks jalatagaosa. 2)Lendamine ette lamades plokk 3)Ploki allasurumine ´´köitega´´ 4)Ühe käega hantli tõmme küljele(kas see kujutabette ühe käega lendamist) Oskab äkki mõni targem öelda(pole vaja öelda ,et vaata tööriistade alt treeningkavad,sealt ma selliste nimedega harjutusi ei leidnud) Ette tänades
×