Jump to content

Motiveeritu

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Motiveeritu

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 14.03.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. veresoonte väljapaistmine

    Mille järgi rasvaprotsent võetud on?
  2. Proteiin + Dextro + BCAA + Kreatiin tarvitamine

    See trennipäeva viimane valgusheik on siiani ainus olnud, kui aus olla ja ütleks, et sooritusvõime ning keha vorm on igatahes paremaks läinud.
  3. Proteiin + Dextro + BCAA + Kreatiin tarvitamine

    Kui palju peaks valgu ja BCAA tarvitamise vahe ajaliselt olema?
  4. Proteiin + Dextro + BCAA + Kreatiin tarvitamine

    Unustasin mainida, et BCAAd tarbin hetkel pulbri kujul, samuti olen eelistanud Dextrot, sest minule teadaolevalt on selle imendusvõime kiirem kui maltol. Kõik peale dextro on ostetud Bonsuna poest. 1) Proteiin: http://www.hcgym.eu/...active-1kg.html 2) BCAA: http://www.hcgym.eu/...itsestatud.html 3) http://www.hcgym.eu/...itsestatud.html Muid asju, mida Te mainisite, ma soetanud pole, kuid teen seda üsna pea. Kuid, seni, kuni ma tarbin BCAAd pulbri kujul võin selle ka koos teiste Teie poolt mainitud asjadega ühte sheiki panna (piimaga). Olen kuulnud sellist juttu/müüti, et BCAA ja piim ei sobi eriti kokku - oskate kommenteerida? Proteiin+Dextro sheike olen siiani piimaga teinud, Kreatiin+BCAA+Dextro aga veega. 1) Trennivabadel päevadel siis ikkagi kreatiin+BCAA, nagu postituse alguses olen maininud? 2) Trennipäevadel jätan pärast-trenni sheigil BCAA ära ja viskan kreatiini ka juurde? Kuna soovitad trenni ajal BCAAd tarbida, siis 3g 1.5l vee kohta on okei? Umbes nii palju mul vett 2 tunnise treeningu jooksul kulub.
  5. Tere, kõik see pere! Olen kuulnud pealkirjas mainitud lisandite manustamise kohta erinevaid arvamusi - üks ütleb, et pärast trenni "laksi kõik korraga sisse", teine ütleb, et kui teha sheiki piimaga, siis BCAAd ei tohiks sinna panna. Antud hetkel olen tarvitanud seda nii, et enne trenni (umbes tund aega) segan 5g kreatiini, 3g BCAA ja 10g dextrot - vahetult pärast treeningut proteiin(45g)+dextro(40g), paar tundi hiljem BCAA(3g)+kreatiin(5g)+dextro(10g). Trennivabadel päevadel tarbin hommikul ja õhtul BCAA+kreatiin+dextro (eelmainitud kogused). On selline teguviis õige (nii koguste kui ka kombineerituse osas) või peaks midagi teisiti tegema? Eelkõige huvitab mind just see kombode sobivus, ent, kui tüli ei tekita, võiksite mind valgustada ka koguste õigsuse osas. Kehakaaluks ~67kg, pikkus 170cm. Terviseid!
×