Jump to content

LiisA-L

Kasutajad
  • Sisu loend

    43
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    3

LiisA-L viimane päevavõit oli June 23 2017

LiisA-L's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

9 Neutraalne

LiisA-L

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 12.10.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    f
  1. Mul on kahju seda öelda, aga mida aeg edasi, seda rohkem tundub, et tegemist ongi ilukirurgia promoga. Kunstrind võib veel ilus olla, aga need süstitud huuled..
  2. Vene naised panevad kinni kõik
  3. Alice missioonil: offseason!

    Ma tundsin end sinu postitusest ära! Mul on veel nii, et kui oma toitu ei kaalu, söön üle. Ühesõnaga ma ei oska olla ilma, et kõike oma toitu ära ei kaalu ja kaloraaži välja ei arvuta. Oli aegu, mil vältisin ka paljusid üritusi, sest seal sai süüa. Elu jääb nii elamata, sõbrad kaovad jne. Natukene aitab see, kui oma häiret teadvustada ja õppidagi sellega elama. Aga ma ka ei kujuta ette, et sellest ortoreksiast üle saaksin..
  4. Põnevaid leide toidupoest.

    Parimad maitsestamata kohupiimad minu arvates
  5. Põnevaid leide toidupoest.

    Joel Ostrati valmistoidud on head! Makrod ka pakenditel ja kodulehel olemas. http://www.joelostrat.ee/meie-tooted Meeldib ka see, et valmistoit, aga koostisosad naturaalsed. Nendesse soolastesse toitudesse, mida mina söön, pole lisatud ka suhkruid. Ise värskelt tehtud on loomulikult parem, kuid alati pole selleks võimalust..
  6. Põnevaid leide toidupoest.

    Ei ole siin mingeid rupskeid! Juba vanad eestlased teadsid, et vägeva looma (või inimese) südant süües saab endale tema väe! Niisiis kõik südant otsima, sest olgem ausad, lisaks valgule saab sealt muidki kasulikke mineraale..
  7. The Aesthetic Project | YouTube

    Kas järgmine päev oli 1000 kcal päev?
  8. Põnevaid leide toidupoest.

    Kui kookose maitse meeldib.. ideaalne pudru peale
  9. Põnevaid leide toidupoest.

    Kohe peaksid müügile tulema Valio profeel jogurtid. Kes juba kuskil näeb, andku teada! http://www.valio.ee/et/tooted/jogurtid/valio-profeel-proteiinijogurtid/valio-profeel-karamellimaitseline-proteiinijogurt-200g
  10. Fast proteiini pulbrid

    Maitse ja hinna poolest soovitaksin Hera80 pulbrit, täpsemalt mustika maitselist. Olen proovinud ka Whey3 pulbrit. Vaarika oma oli ülihea, enam seda müügis näinud pole. Mõju erinevust trennile ei tundnud.
  11. Põnevaid leide toidupoest.

    Kui liha järgi isu pole, siis saab valgud kätte nendest nuudlitest. Kiudu samuti muljetavaldavalt palju. Saadaval Kaubamajas.
  12. Annaliisa fitnessi teekond

    Väga sisukas ja huvitav blogi! Ära võta kommentaari südamesse, sa ju tõesti alles alustasid selle alaga ning suur töö on ära tehtud. Hoian sulle pöialt!
  13. Amani teekond bikiinifitnessis

    Väga hea eeskuju, sööd koolitoitu ja valmistad tervislikku toitu ka ise (nagu postitustest aru sain). Edu!
×