-
Content count
15 -
Last visited
-
Days Won
1
Ivar M. last won the day on December 12 2016
Ivar M. had the most liked content!
Community Reputation
6 NeutraalneAbout Ivar M.
-
Rank
Algaja
- Birthday 06/22/1993
Profiili informatsioon
-
Sugu
Male
Recent Profile Visitors
1,585 profile views
-
Avatud: 1. Ramy 2. Heath 3. Rhoden 4. McMillan 5. Jackson 6. Bonac 212: 1. Ashkanani 2. Lewis 3. Henry 4. Raymond 5. Correa 6. Cisternino Classic: 1. Rahbar 2. Bumstead 3. Hester 4. Ruffin 5. Hadzovic 6. Ansley Bikini: Ei hakka isegi üritama ... Miks Men's Physique-i ei ennusta?
-
Kaks kulda, kaks pronksi ja lisaks 6 finaalikohta- väga võimas! Sööge nüüd kõik kõhud täis ja ootame koju tagasi!
-
Kiitused ka laululinnule
-
Piltidelt tundus ka juba, et haiseb kulla järgi SUURIMAD ÕNNESOOVID ARIDALE!
-
-85kg ja -95kg kategooriate ärakaotamine on vist oma töö teinud ...
-
Super algus! Palju õnne Rainile ja Siimule!
-
Eastlabsis poolte kategooriate pildid üleval. Teised ilmselt ilmuvad ka lähitulevikus. http://www.eastlabs.ru/foto-galereya/2017-ifbb-open-latvian-championships
-
Algusest peale oldi ainult kuskil 30-45min nihkes ja lõpuks saadi isegi täpselt graafikusse(!!!) ja tundus, et jõuab varakult koju. Aga siis suudeti autasustamine üle kahetunniseks venitada..
-
Kummardus korraldajatele ja õnnitlused võistlejatele!
-
World Junior and Master Championships 09-12-12.2016
Ivar M. replied to Reinart's topic in Võistlused / Events
Võistlus ja ühtlasi ka hooaeg minu jaoks sel korral läbi. Tase oli tõesti ulmeline absoluutselt igas kategoorias sh. ka minu omas. "Juunioritel" oli seal minust 15kg rohkem lihast peal ja vormid nagu kreeka jumalatel. Eks teadsin ette, et sellisel võistlusel suurt konkurentsi ei paku, aga olen kogemuse eest ülimalt tänulik- ikkagi MM! Nüüd aga aeg pikast aastast puhata ja taastuda, aitäh! -
OLYMPIA 2016 - Mr. Olympia tulemused ( ennustusvõistluse tulemused)
Puding mulle palun -
Classic Physique Top 5: 5. Darrem Charles 4. Breon Ansley 3. Sadik Hadzovic 2. Arash Rahbar 1. Danny Hester Men's Physique Top 5: 5. Andre Fergusson 4. Brandon Hendrickson 3. Jeremy Potvin 2. Ryan Terry 1. Jeremy Buendia -
Bikiini top 5: 1. Courtney King 2. Angelica Teixeira 3. India Paulino 4. Ashley Kaltwesser 5. Jennifer Ronzitti Janet Layug vist 6. koht -
Ivar M. changed their profile photo
-
1. Heath 2. Dexter 3. Rhoden 4. Ramy 5. Winklaar 6. McCarver 1. Kaltwesser 2. Layug 3. King 4. Paulino 5. Alexander 6. Assria