killu88
Kasutajad-
Sisu loend
98 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Sisu Tüüp
Kalender
Profiilid
Foorumid
Koik killu88 postitused
-
On üks tuttav aga ta ise ei ela võrus.
-
Aeg on juba käes ammu,ise tegin algajate kava umbes kaks kuud ainult ja siis võtsin järgmise astme.
-
Kui väga vaja siis ikka osta ära aga see oli minu seisukohalt.Eks kunagi peab ikka ostma nii et mida varem seda parem endal-
-
Tere Vaata amazoni poes on üleval mis on saadaval särkidest kinnastest jne.
-
Sellise raskuse juures ei pea veel tõste vööd kandma aga jah parem karta kui kahetseda pärast aga ise teen kükke ja selliseid asju 80kg ja ei kasuta praegu tõstevööd.Aga muidugi soovitatav oleks tõesti eks endalgi tuleb kunagi ära osta. Ja millest sul alaseljas valud olid ? Noo see pole tõstevööst mees;)
-
Sellise raskuse juures ei pea veel tõste vööd kandma aga jah parem karta kui kahetseda pärast aga ise teen kükke ja selliseid asju 80kg ja ei kasuta praegu tõstevööd.Aga muidugi soovitatav oleks tõesti eks endalgi tuleb kunagi ära osta.
-
No arvan t selles vanuses on see väga normaalne kaal te trenni ja küll kasvab lihas ja lihasmass.
-
Tere Soovitan sinul võtta siis erinevad hantlid paremasse natuke raskem ja vasakusse kergem küll taastub vaikselt ja jõuab järgi teisele käele.Vaata et üle ei pinguta siis.
-
Alguseks sobib ka väga hästi NO1 ja Whey Lemon Super (Y)
-
Ühe kava järgi soovitan teha umbes kaks kuud ja kui oled algaja siis soovitan teha nädalas kaks korda trenni.Kahe kuu pärast võta kindlasti juba teisi asju kavasse muidu lihas harjub ära ja ei kasva ega arene.Ja kui oled umbes kaks kuud ära teinud siis võid võtta juba kolme päeva kava kergema ning tolle järgi tegema hakata päris pikalt. Edu treeningutel!!
-
Pole tänu väärt. Ja edu treeninkutel vaata et üle ei tee siis;)
-
See ika ei loe mis pilt arcticu joogi on need sordid on kõik sama kasulikud ja seal erinevusi minu teada erilist ei ole nii et võid igasugust arcticut osta;)
-
Koguaeg pole jh mõtet teha samu asju treening kava tuleks ikka muuta iga kuu või kahe kuu tagant.Ja isiklikult soovitan teha ikka nii selga,õlgu, jalgu,kõhtu ja rinda siis on keha ika proportsioonis. Edu edasisel treeningul!!
-
Ma arvan et peaksid jõusaalis käimise ajal hoidma koguaeg randme sidet ja pika peale paraneb ära.Igatahes minul paranes
-
Mul jäi pikkus panematta aga see on 172 cm.
-
Olen 17 aastane ja kaalun kõigest 65kg ja biitsa ümbermõõt on 35,5 cm.Täis pumbatult pole veel proovinud.Aga noh eks kunagi tulevad paremad tulemused aastad pole vennad:D
-
Minu ma??öör ütles et vahest on seljale ma?aasi vaja et närvid ja ja sooned tõmbuvad kokku ja sellest tulevad valud.Soovitan ma??aasi minna.
-
väga hea minu arust
-
Soovitan teha umbes kaks korda nädalas kõhulihaseid ning kasulik oleks teha ka aeroobset trenni.Kui on võimalik siis soovitan minna infrapuna sauna ka mõjub hästi.
-
Nii kui kasutan kreatiini ja teen kreatiini kuuri.Küsimus selline et mul jäi ühel kuul üks kord kreatiin võtamata kas see on hull väga või ei mujuta midagi.?Ununes ära ükspäev.
-
Mina soovitan kindlalt joosta sest see vähendab rasva % ja teha umbes kaks korda nädalas kõhulihaseid 3X max kõhupingil ja maas.Aga võid teha ka kolm korda nädalas aga üle selle pole mõtet võib tulla taandareng ja lihas ei kasva ning tekib ületreenitus!
-
Soovitan teha algul ära korraga ühele lihaskrupile kuna selle tulemusena lähevad lihased rohkem verd täis ja arenevad paremini! Edu treenimisel
-
Tere See on loogiline ju,et ainult aeroobsest trennist lihast ei tule ja soovitan võtta Ott Kiivikase kavasi kui tahad lihaseid
-
Tahaksin küll aga kus kohas seda muidu õppida saab?