Jump to content

fitme

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

fitme

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 24.04.1980

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Kodune trenn

    Superhea idee! Tänan, janarL!
  2. Kodune trenn

    Nonii, täna tellisin endale igatahes siit http://www.rde.ee/ kogu kraami koduseks treenimiseks ära. Vaatame siis, kauaks mind jagub Ei tea, kas asi on alguse õhinas või sobibki mulle omaette kodus tegutsemine.
  3. Niivõrd pikk harjamine tundub olevat üsna ohtlik ettevõtmine - niigi viib harjamine igemete kulumiseni (ülemised igemed kuluvad harjamisega ülespoole ja alumistega juhtub sama vastassuunas). Protsess on küll tavapärase harjamise (1-2 min hommikul+õhtul) juures väga aeglane, kuid siiski. Pikaaegse harjamise tulemusena on näiteks vanematel inimestel hambad kollased, sest igemed on n-ö kulunud ja paljastanud hambajuure lähedal olevat (kollakat) hamba pinda. 20 min harjamist päeva jooksul tundub üle mõistuse palju.
  4. Uurimustöö

    Ei saatnud vastust ära, sest see on koostatud eeldusel, et kõik tarvitavad toidulisandeid. Soojalt soovitan küsimustikku ringi teha selliseks, et saada objektiivsemat ülevaadet toidulisandite tarvitamisest ja MITTEtarvitamisest. Jõudu ja edu õpingutel!
  5. Lemmikloomaga jõukasse?

    Vali välja jõusaal, mis meeldib ja helista ... uuri. Kõige sõbrlaikum pakkumine.
  6. Hei! Uurin, mis trenni Teie, skolioosihaiged, harrastate ja mis on seljale kõige paremini mõjunud?
  7. Kerge külmetus

    Kui erinevad külmetuse nähtused, siis on järelikult keha juba saanud kerge põntsu ja võitleb selle eest, et Sind võimalikult kiiresti taas korda teha, mistõttu mina ei poolda treenimist juhul, kui oled kasvõi nohune või löhid veidi. Sellises olekus treenides võid rohkem kurja kui head teha. Nõrgestatud organismi ei ole mõtet väsitada.
  8. Lemmikloomaga jõukasse?

    batmannu - millises jõusaalis (või trennis) oma lemmikuga käid?
  9. Toitumiskava

    Kes mida toitumiskavade osas soovitab? - kellel või kus on hinna ja kvaliteedi suhe paigas?
  10. Kodune trenn

    Kas tõesti on siin vaid jõusaali rahvas koos? Mõtlesin, et teema on täitsa aktuaalne ja saan kuhjaga tagasisidet/soovitusi ...
  11. Kodune trenn

    Eesmärk on hoida keha vormis ja olla füüsiliselt ntukenegi aktiivne. Jõusaal on end minu jaoks kahjuks ammendanud, sel põhjusel otsin alternatiive ja loodan, et leian siit inimesi, kes usuvad, et ka kodustes tingimustes on võimalik saavutada rahuldavaid tulemusi Kulturismiga ei plaani tegelema hakata. Soovin vaid kena trimmis keha.
  12. Kodune trenn

    Head naised Jagage palun oma kogemusi koduste trennide osas (mis tarvikuid kasutate, mis kava järgi treenite, mis muljed/tulemused on, kuidas end motiveerite jne)? Viimastel kuudel olen end jõusaalis treenides avastanud 75% ajast võimlemismatil harjutusi tegemas, seega muutub pisut mõttetuks igakuine raha kulutamine millelegi, mida saan põhimõtteliselt ka kodustes tingimustes teha.
  13. Lemmikloomaga jõukasse?

    Mina käin oma kääbustaksiga praktiliselt igal pool - tööl, restoranides (viimati Tuljakus, mis on viisakam koht, kuid koera vastu polnud kellelgi midagi), külas, poodides (Solaris on üks normaalsemaid lemmikloomade suhtes, seal pole keelavaid märke ka ustel). Kuna see lemmikloomade kaasastassimise kultuur hakkab Eestisse pärale jõudma, siis kohtan aina enam avatud meelega inimesi, kes mõistavad, et hästi kasvatatud loom ei tee midagi halba. Üldine soovitus on see, et enne mõne asutuse külastamist helista ja küsi üle, kas see on okei, siis ei saa hiljem probleeme olla. Vastus kipub olema üks: "Kui koer oskab käituda, siis muidugi võtke kaasa!"
  14. Olen mitmel korral saanud USAst (sõprade, tuttavate kaudu) Cresti 3D Whitestripse. Tulemus on lihtsalt suurepärane, aga viimastel kasutuskordadel on ilmnenud selline asi, et ka pärast paaripäevast plaastrite kasutamist muutuvad hambad uskumatult tundlikuks ja süljenäärmed lähevad täitsa hulluks - algab äge süljeeritus. Loo moraal võiks olla see, et seda tasub teha ikka professionaalide juures ... või siis tõesti leida mõni looduslik võimalus heade tulemuste saavutamiseks. Hoian teemal silma peal ja uudistan isegi, mida siin rahvas soovitab.
  15. Kookosõli- millist kasutate?

    Mina kasutan MayaGoldi Extra Virgin kookosõli. Suurepärane lõhn, maitse ja (pehmepoolne) tekstuur. Ostan Chillist, seal on hind ka super!
×