Jump to content

J.L

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

J.L

  • Tase
    Algaja
  1. mure kõhu peal oleva rasvapolstriga

    ehk aitab see Lee Haney text aadressil: http://www.hot.ee/kulturismiweb/artiklid/t...eltreening3.htm
  2. treeninguperioodid

    tähendab see oli vist nii et üldettevalmistavad tehakse massi: baasharjutused ja aidataksee edasi mahajäänud lihaseid. Võistluseelsel tehakse üliintensiivset trenni, kus seeriaid on palju ja nende vahelised puhkepausid on minimaalsed. Ehk töötatakse lihas täiega läbi, tehakse rohkem isoleerituid harjutusi ja proovitakse erinavaid kombinatsioone lihase tihedamaks tegemisel. Need on seal artiklis olemas. Ma ise lugesin ka seda artiklit- päris põhjalik text oli.
  3. Kuulujutt

    lõpp oli hästi õeldud. Kasvavas eas steroidide kohta veel, et sel ajal pole liigeste juures kont täielikult välja areneud ja on kõhr. Kui aga steroide võtta, siis meessuguhormoonid loomulikut enam ei tule ja liigestesse jääbki kõhr...igaveseks
  4. seljatreening

    see kangi vastu kõhtu tegemine teeb seljatrapetsit kui ma ei eksi, ise teen ka seda ja seljatrapets pärast valutab. Aga kes teab veel harjutusi, mis trapetsit teeb, just seda trapetsi osa, mis seljani ulatub.
  5. Raskuse m6ju silmadele.

    hele-riin'ul on täiesti õigus. Treeningu ajal tuleks mõelda kogu aeg kuidas hingad, sest tekib o2 puudus silmades ja ka lihastes. Kui hingad korralikult tuleb ka harjutus paremini välja.
  6. Rind ja triips koos

    põhimõtteliselt teevad tric ja rinda koos rohkem edasijõudnumad mehed, sest kui nad tric eraldi päevale võtavad, siis ei tee nad seda päris läbi. Koos rinnaga treenides saab suurt koormust tri ja kui teha veel tric samal päeval on järgmine päev lihas rohkem läbi.
  7. kommenteerige palun

    mul oli umbkaudu sama rinnakava, kuid viimased harjtused jäid mul kehvapoolseks st ei olnud enam energiat, rind oli täitsa läbi. Nüüd hakkasin tegema superseeriai(vist): kaldpingil rind-jõutõmme-neg pingil- kummardamine kang seljal- poom- õlatagune-rinna keskmine ja kõik. Palju parem on teha ja rinnal on rohkem jõudu kohe igal harjutusel ja taastumine on ka norm.
  8. Metaan?

    naljakad huvid sul
  9. Tõsi või lollid jutud?

    ei soovita veel harjutusi teha, kui tunned, et mingid raksud käivad kohakuti läbi
  10. Rinnad lihastesse kodustes tingimustes?!

    kui võimalik, siis tee endale ise kaldpink ja muidu pink. Lihtsalt pane mingi tavaline laud alla ja tehtud
  11. Parimad harj. triitsepsile

    Soovitaks vaadata head lehekülge: http://kodu.neti.ee/~ge005a/triceps.htm Seal on palju huvitavat, ise soovitaks viimase harjutusena triitsepsile 3. harjutust. See võtab mul tricepsi nii läbi, et vähe pole...
  12. rippuvad rinnad

    Rinnatreenimist tuleks alustaga esimesena ülarinna osa, siis on alumine enamvähem kutu ja alumine ei saagi palju vatti
  13. Pildid

    )))))
  14. Vahe

    Mul on niimoodi, et üle nädala ei saa. Siis juba peab tegema hakkama
×