Jump to content

Kurupt

Kasutajad
  • Sisu loend

    609
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kurupt

  • Tase
    Tegija

Viimase Profiili Külastajad

3 045 profile views
  1. aeroobne trenn

    miks sa selle 2ra mainisid et massitsykli ajal on 30 minutulised? muisu on pikemad või? Tegeled sa tegelikkus on selline, et tee aeroobset millal tahad ja palju tahad! aeroobne trenn on ALATI kasulik, ei ole tal märkimisväärset kataboolset mõju ega midagi. millele aga tuleks erilist tähelepanu pöörata on fakt, et tihtipeale tehakse "aeroobset" trenni hoopis anaeroobses keskkonnas. tuleb teha väikene eeltöö. tee kindlaks milline on just SINU aeroobne ja anaeroobne lävi;) endal on mul viimased aastaaega elu vingerpussi mänginud ja sellise pühendumusega pole trenni saanud teha, aga veel eelmisel aastal käisin nii trenni kui ka trennivabadel päevadel ERALDI aegadel jõusaalis kohal ja tegin kas siis jooksulindil, veloergomeetril v s6õudeergomeetril pool tundi kuni tund ja vahest isegi rohkerm aeroobset;) loodan et said vastuse
  2. kava järjekordselt.

    ootasin vastustest aga ei tuld ja jrx ei 6ige asja t2hele, selg ei saa ju taastuda sul kui jalgu teed ja kui nyyd t6ele n2kku vaadata siis ei saa ta ka siis rahu kui teed rinda, tricebsit, bicebsit, deltalihaseid v6i trapetslihast. ohtlikke m2nge m2ngid seal
  3. aeroobne

    tugeva jõusaalitreeninguga kulutate te terve Pee-täie kaloreid. poole tunni aeroobsega ei kuluta te üle 500 kalori. seega ei ole nagu väga vahet kas peale või enne. mina teen nii peale kui ka enne javabadel päevadel kah tunnike v rohkem. sheigiga võid nii teha, et pool jood ära kui hakkad aeroobset tegema(p2rast j6utreeningut) ning teine pool siis kui oled treenimise täielikult lõpetanud.
  4. rasvast kiirelt vabanemine?

    "sa jooksed niipalju ja ikka on rasva nii palju?" - nagu jooksmisel ja rasvaprotsendil oleks mingi seos. K6IK on kinni toitumises, ilma treeninguta ja 6ige toitumisega v6ib alandada rasvaprotsenti. jooksmise ja muu treeninguga kuid v2gavale toitumisega on seda alandada v6imatu!
  5. Jõusaali treeningud ja jooksmine

    natuke mööda vaatad. aeroobne on kuni 160 südamelööki minutis, v6id joosta kasv6i 40km sellise pulsiga. ikka on aeroobne. tavaliselt ni pikka maad joostes tõuseb pulss üle 160(l2heb üle anaeroobseks treeninguks) ehk siis vastupidavustreeninguks. ja eelmises vastuses öeldi õieti, et vastupidavust treenida oled sa küll hiljaks jäänud. agamis ei tapa teeb tugevaks, ära pabista ning mine ja jookse ära!
  6. oht kasvuga

    tehke nii: otsige üles mõni arstide foorum ning küsige vastust sellele kysimusele sealt. tean teile kindlalt öelda, et erinevaid vastusevariante tuleb väga palju. sel teemal on aastakümneid vaieldud ning õigus on nii neil, kes väidavad et on seost, kui ka neil kes väidavad, et ei ole. kõik on suhteline
  7. Sisemised rinnalihased

    parandaksin ennast. pole vaja nüüd ristvedu päris ära unustada:) ise teen ristvedu rinnatreeningu lõpus 3 seeriat tagamaks kogu rinnale maksimaalse pumba.
  8. VENITUS!!! No tule appi

    pärast kerget soojendust enne trenniga pihta hakkamist on normaalne v st õige teha ka kerge venitus kõikidele lihasgruppidele.nö valmistada lihas ette koormuseks mida ta kohekohe hakkab saama.
  9. Viin

    nonii. viinaga on minumeelest lugu nii, et igaüks ise teab joob v mitte. siinsamas lehel sai lugeda arnoldi päevikut kus mees ise kirjutas kuidas ta vabas õhus piknikuil käis, kõigepealt end sõbraga ogaraks treenis ning seepeale lolliks kah jõi. ja mis me sellest mehest arvame? olen kindel et valdav enamus meist imetleb teda ja tema saavutusi(keemia osa on muidugi vaieldav). ega see viinaga liialdamine hästi ei mõju, kuid uskuge mind 50% enamuste trennist kes seda postitust loevad, hõlmab kah rohkm enda kahjustamist. jõusaalides ringi vaadates on saab ikka näha kui paljud oma vanapõlve väga raskeks muuta soovivad:)
  10. Vesi

    paneks kohe arutelule punkti:) liigne veetarbimine hakkab mõjutama südant. samas on veetarbimine hädavajalik ja kui küsida minu arvamust siis kindlasti on parem ületarbida kui alatarbida, sest meil kõigil on omad eesmärgid ning kindlasti alatarbimine nende saavutamisele kassa ei aita. theone loetles oma kommentaaris üles viisid, mil moel saab organism liigsest veest(ka soojusest) lahti, kuid õhe jättis ta märkimata. liigset vett kaotatakse ka pärasoole kaudu ja kui sealt juba tulema hakkab siis on tegemist tervisehäirega(mis ei kesta tavaliselt üle päeva) või siis väga julma ületarbimisega(sinnani ei soovita välja minna)
  11. Sisemised rinnalihased

    eeem.sorri. unustage ära see ristvedu. unustage kõik kaablid ja masinat natukeseks ja hakkake krt rauda kangutama! tahad et rind areneks? kitsa haardega rinnalt surumine iga nurga alt on väga hea ning samamoodi hantlitega surumine, aga sealjuures juhiksin tähelepanu sellele et harjutust tuleks sooritada nii et soorituse lõpus on peopesad vastakuti ning lähteasendis peopesad ettepoole. ja veelkord, kui ikka keha juba vähegi kannatab siis haarake kangid pihku ja unustage mingid ristveod.
  12. ideaalmees

    tere. see teema on siit eelnevalt juba l2bi jooksnud ja eelmisest korrast j2i mul meelde kellegi naisterahva vastus mis meeldis mulle kõige enam. tool neiul ei olnud midagi suure musklimäe vastu, sest tema ei näe musklimäge, vaid näeb suurt vaeva ja pühendumust mis on aluseks sellele musklimäele. ühesõnaga, inimene oskab lugu pidada teise inimese suurest pingutusest. vot kui sellise naise omale saaks, lülitaks vabalt kõik teised oma elust välja:)
  13. Suveks vormi?

    Fck inimesed KÕIK sõltub lähenemisest!!! isegi 2 kuuga on võimalik end piisavalt suureks teha et ka teistele see silma paistab, ERITI ALGAJAL!
  14. sangpomm

    randmeid treeni juurde kindlasti heaga
  15. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

    toru on toas olemas:) proovisin just kordade peale. ilma nõksuta 22x. vanus 20 ja kaal 74(V2GA KERGE KONT). Tõmban lõuga iga päev aga suudan seda teha nii, et kümnes kord tuleb VÄÄÄGA vaevaliselt kätte.
×