Jump to content

RaAr

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

RaAr

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 15.04.1995

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Lisandid

    Suhkur läheb peamiselt kohvi ja tee sisse. Samas ma ei usu ka, et see suhkrukogus seal tassi kohvi sees liiga suur oleks, et rasvast lahti saamist takistaks?
  2. Lisandid

    Rämpsu ei söögi. Praegu ise arvan, et suurimad vaenlased on suhkur ja sai. Saiast saaks loobuda, aga suhkruta on veidi raske. Olen üritanud ajada seda asja nii, et ei hakka iga toidukorra selles olevaid kaloreid üle lugema, aga ikka valin, mida söön.
  3. Lisandid

    Kui teen igapäevaselt võrdlemisi rasket füüsilist tööd, siis kas oleks mõtet kasutada mingeid rasvapõleteid või lihasmassi kasvatavaid lisandeid? Kuna töö kõrvalt muu trenni jaoks aega ei ole, saaks kaks asja ühendada, aga kas see toimida ka võiks?
  4. Vormi saamisel abi

    Ühesõnaga, ma olen üsna kindel, et selliseid teemasid tuleb siia peaaegu iga päev, aga ma teen ta ikkagi, äkki saan targemaks. Tulin just hiljuti ajateenistusest, seal läksid iga üldfüüsilise testiga tulemused aina paremaks ja see andis mulle tõuke, et tegeleks iseseisvalt edasi asjaga, et veel paremaks saada. Praegu võtaks eesmärgiks kõhu pealt üleliigse peki ära saamise. Nii palju olen targemaks saanud, et istesse tõusud on selle jaoks täiesti mõttetud, aga kas näiteks üle päeva paarikilomeetrised jooksuringid, umbes 5-6 kilti ja seda mitte niisama sörkides, annaks mingi tulemuse aja jooksul? Ja mida veel kodustes tingimustes teha saaks(maal elades on jõusaalid suhteliselt kaugel)? Igasugused shaked ja asjad ilmselt algaja jaoks on suhteliselt kasutu teema. Kas näiteks regulaarne Moby - Floweri pushupi challenge on etem kui niisama tuimalt pumbata? Toitumise osas ma olen rämpstoidust ja limonaadidest juba loobunud, puu- ja juurvilju söön rõõmuga.
×