Jump to content

Varajane

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Varajane

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 04.09.1985

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Sander K blog

    Jõudu homseks. Tuleb peipsiäärde ära karikas
  2. Ansjuu- blogi

    Mul näiteks on väsimuse taga tavaliselt kindlad põhjused. Tasakaalustamata toit mis paarkend min peale söömist tekitab tunde keset päeva, et kukuks lihtsalt ja vedeleks tunnikese. Teine on lühike uneaeg kui ntx õhtul mingit filmi vaatama jäänud vms. Kui burksilõunat pole olnud ja 8h und on ka öösel ära tulnud, siis pole probleemi kunagi olnud väsimusega.
  3. Sander K blog

    huvitab ka vastus viimasele küsimusele
  4. Sander K blog

    kui mahti on äkki viskad mingi tavalise päeva toitumise kohalt siia kirja? Ei pea silmas gramme vaid pigem otsin ideid millega oma toidulauda rikastada.
  5. Sander K blog

    MIs saalis käid?
  6. The Aesthetic Project | YouTube

    Plussina ütlen, et tublid, et viitsite teha sellist asja. Miinusena toon välja võõrkeelse ropendamise. Siinkohal võib muidugi asi olla ka minus. Ei ole enam kahekümnendates ka
  7. Varajase päevaraamat

    Täna tabasin ennast mõttelt, et varsti on aasta täis trenni tegemist, kuid midagi tundub, et on valesti. Ja seda tunnet süvendab mõõdulint. Nimelt sellised kehaosad nagu säär, biitseps ja rind pole ümbermõõdust absull suuremaks läinud. Just need kehaosad tõin välja kuna nendel ei olnud nagunii meeletut polstrit peal. Kui midagi valesti on, siis peab see olema toitumises. Sisuliselt kuni oktoobrini lasin suht autopiloodil ning patustamisi oli iga normaalse päeva kohta suhtega 3/1 normaalse toitumise kasuks. Aga see normaalne toitumine ei olegi nii väga normaalne olnud kui tiba analüüsima hakata. Hommikusöögiks poole 7 paiku 2 võiksi suitsuvorsti, singi või juustuga. Lõunaks standard rimi pauk kartul, soust ja liha või supp ja pizzalõik. Õhtusöögiks ntx kartul hakklihakastmega või hakklihaga makaronid ketšupiga. Mis on menüüst puudu? Gde VALK? Suurem osa ajast on ainsaks valguallikaks olnud lõunane lihatükk. Makaronides on liha kaudvvähe, sama teema hakklihakastmega. Võiksile minevast vorstist või singist ei saa ka suurt midagi kuna ei söö ju kilode viisi neid. Paar korda nädalas praemuna ilmselgelt ei kompenseeri seda puudujääki. Üsna halb on ka see, et mul pole kavaski ülejäänud perest eraldi toituma hakata. Kui söök on tehtud, siis peavad kõik seda sööma, vastasel juhul võib mu käitumine kasvavale lapsele vale arusaamist ja eeskuju põhjustada. Mis on lahenduseks? Hetkel minu mõistus peale ei hakka, Oktoobrist niipalju muutsin, et võtsin oluliselt rohkem muna enda menüüsse igasuguses valmistamisviisis. Visuaalse pildi muutus on muidugi väga meeldiv ja peab tunnistama, et poleks iial arvanud, et ma nii palju peeglitesse vaatan üldse kunagi. Edevuse laat ma ütlen Hetkel on kaal ka juba 83,3 (absoluutsest maksimumist -13,3kg) peal käinud. 80 peaks jääma sinna miinimumiks millest allapoole enam asja ei tohiks olla minu pikkuse juures. Seega 3-4kg on veel vaja pekki maha saada, ilma et see natukesekene lihasekenegi alles jääks. Ülemine pilt jaanuar alumine detsembri algus.
  8. Sai ka täna kakao maitset proovitud ning peab tõdema, et tahab harjumist. Natuke kuivavõitu tundus ning oli aru saada, et suhkrut on välja kakutud korralikult Aga kui toimib ja 89 sendi eest, mis on odavam kui maitsega kodujuustud, siis mina annan minna kuni sein ette tuleb ja käsi letis enam ei tõuse
  9. Varajase päevaraamat

    Kuu tagasi kirjeldatud treeningu minitsükkel sai läbi ning võib edukaks lugeda. Kahjuks sutsin vahepeal haigeks isegi jääda, aga läks hästi. Eelkõige on hea meel, et toiduga ei ole midagi hullu pannu ning kaalu absoluutne miinimum on olnud 84,3 juba. Paar kg veel ja ongi pikem plaan täidetud. Seda muidugi juhul kui "isu" ei kasva ja inertsist edasi ei otsusta panna. Kui aus olla, siis ega kergelt ei taha see kaal kuskile kaduda. Sellest nädalast on siis plaanis alustada uue minitsükliga mis peaks kestma jaanuari lõpuni. Kava aluseks võtan siinsamas portaalis asuva 5x5 kava ning sätin tiba, et jõuaksin oma hommikuse piiratud ajaga trenni ära teha. Hetkel kirjutan küll tuleviku vormis veel kuna eile viskas täiesti lambist palaviku üles ning keha oli väga nõrka täna veel. Mingi imelik viirus on liikvel ning nüüdseks siis olin ma viimane oma perekonnas kes selle ikkagi kätte sai. Teistel õnnestus paari päevaga seljatada-ma loodan sama. Siiski homme veel trenni ei lähe ning annan kehale puhkust tiba. Tsüklit alustan kolmapäevast. Eesmärgid: parandada jõunäitajaid kaotada jaanuari alguseks vähemalt 2 kg rasva arvelt mitte jõuludega üle pingutada Kui keegi oskab öelda mismoodi haigestumist vältida saaks või mis immuunsussüsteemile on turgutaval mõjunud, siis olen üks suur kõrv kuna on tõsiselt kopp ees valusast kurgust ja tatisest ninast.
  10. veresooned bicepsis

    Pean ütlema, et pildilt pole ühtegi veresoont näha. Kui tahad, et sooned ka nn tavaolekus paistaksid, siis vist ainus variant on omada suhteliselt madalat rasvaprotsenti kuigi, ega need sooned just erilised iluasjad ei ole.
  11. Taavi Merisalu Blogi

    Arvutiga töötamisel tihtipeale aitab kui istumisasend ergonoomilisemaks muuta. Tavajuhtudel on iste liiga madalaks jäetud. Lisaks randmele käib selline nn mugav asend ka õlgade pihta. Randmetoega klaviatuure on suht laias valikus saadaval, aga ilma korrektse tooli ja kehaasendita ei ole suurt tolku.
  12. Varajase päevaraamat

    Reede hommikuga võrreldes on hetkel kaal +3kg mingil imelisel põhjusel. Reedel vein ja snackid laup 5 lõiku pizzat lõunaks ning isadepäevaks tehtud küpsisetort ka loomulikult . Need olid asjad mis olid tavalise päevaga võrreldes erinevad. Eks läheb sama kiirelt kui tuli ma loodan, sest nädala lõpus tahan kaalul näha numbreid mis oleks alla 85kg. Head isadepäeva kõigile isadele.
  13. Team OLIMP - Kert Kaljula

    Kõva saavutus kohe alustuseks. (y) Tubli!
  14. Varajase päevaraamat

    Järgneva 4 nädala treeningplaan E Lamades kang 3x8 Kaldpingil kang 3x8 Liblikal (peckdeck?) 3x8 Pullover masinal 3x8 Prantsuse surumine 3x8 ploki allasurumine 3x8 dipsid 3xmax jalatõsted ja keretõsted kokku 4 seeriat T Ploki allatõmme laia haardega 3x8 Ploki allatõmme kitsa haardega 3x8 Ploki tõmme istudes vastu kõhtu 3x8 Sirge kangiga biitsepsile 3x8 Z-kangiga kitsa haardega biitsepsile 3x8 Hantlite tõsted kordamööda (Hammer curls) 3x8 K Seistes kangi surumine 3x8 Hantli tõstmine ette sirgete kätega 3x8 Kaldpingil kõhuli hantlite lennutamine 3x8 Jala sirutus plokil 3x8 Jala kõverdamine plokil 3x8 Hack küki masinal 3x8 N Lamades kang 3x8 Kaldpingil kang 3x8 Liblikal (peckdeck?) 3x8 Pullover masinal 3x8 Prantsuse surumine 3x8 ploki allasurumine 3x8 dipsid 3xmax jalatõsted ja keretõsted kokku 4 seeriat R Ploki allatõmme laia haardega 3x8 Ploki allatõmme kitsa haardega 3x8 Ploki tõmme istudes vastu kõhtu 3x8 Sirge kangiga biitsepsile 3x8 Z-kangiga kitsa haardega biitsepsile 3x8 Hantlite tõsted kordamööda (Hammer curls) 3x8 Kavast hetkel väljas jõutõmme ning kükk, aga püüan neid lihtsalt vahele visata kui aeg lubab. Jalad on üldse väiksema koormusega, samas on see vaid 4 nädala plaan niiet erilist eest ära jooksmist ülakehalt väga ei oota. Kui keegi tahab midagi juurde soovitada või midagi peaks kindlasti muutma, siis olen avatud ettepanekutele. Pilti polnud ma ka ammu teinud ning proovisin telefoniga peegelpilti tabada. Kvaliteet ei kannata mingisugust kriitikat fotol, Teisest küljest tundub nagu midagi ikkagi oleks toimunud. Eks näha on kuhu ma jaanuari alguseks välja jõuan, ehk sis aastaga.
  15. Surumispingid Tartu saalides

    Äkki keegi oskab aidata infoga ilma, et ma peaksin kõik tartu saalid läbi käima. Kas siin linnas on mõni saal kus surumispink on nn turvataladega, et kangi alla kinni ei jääks kui jaks otsas ning saal oleks avatud hommikul kella 7.00-st?
×