Jump to content

ksenia.moskvina

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

3 Neutraalne

ksenia.moskvina

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.01.1990

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Super! Nii tublid!! Terve päev ootasin tulemusi!:) eks aasta pärast tahaks ka maailmaparimatega võistelda Aga Eesti koondis on mega-tublid!!Minu poolt õnnitlused kõigile!!!
  2. bbb ehk brebri blogi

    Oled super tubli!!!
  3. Super!! Nii palju ilusaid pilte!! Tänan pildistajaid, sest see bb&fitnessi inimeste pildistamine on eraldi asi küll))
  4. Riga Pearl - Protokoll

    -169 cm
  5. Annaliisa fitnessi teekond

    Kui ma sel kevadel esimest korda valmistasin end bikinifitnessis võistlemiseks, siis minu saalis mulle ka öeldi, et lihaseid ei ole ja näidata mule pole midagi, et pean ennast lihtsalt ära kuivatama:) saan sinust hästi aru, et dieedi ajal võtad kõike südame lähedaselt. Ise olin nutnud)) kuid inimesi on erinevaid. Lihtsalt pead sellist negatiivset infot mitte ennast läbi laskma. Kui sa ise tunned end mugavalt selles kategoorias ja veel seda, et su treeneriks on Ott, kes halba küll ei soovi, siis kindlasti mine edasi. See on super kui inimene oskab adekvaatselt näha, et mis kategooriasse ta sobib:) Kuula ennast!:) eks elus veel juhtub selliseid inimesi, kes mõtlevad, et peavad kindlasti sulle midagi ütlema, et see on nende kohustus;) Ja ära unusta, et see on sinu esimene season ja bodybuilding ei olegi paari kuu, ega ühe aasta teema:) see on pidev protsess, millele kulub aega) Edu sulle!
  6. Mingi väsimus, jõuetus

    Hei! Viimasel ajal tunnen ka väsimust, kogu aeg magada tahan:) Käisin arsti juures ja sain teada, et mul on liiga madal rauasisaldus. Nii et minu soovitus, võimalusel käi parem arsti juures ja anna verd) Siis oled kindlasti rohkem teadlik sellest, kas on sul mingi aine puudus või asi on midagi muus.
×