Jump to content

j6ujunn

Kasutajad
  • Sisu loend

    389
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by j6ujunn


  1. oleneb mis on sinu eesmärgid.taahd sa suuta liigutada omaenda keha sarnaselt sportvõimlejatele või huvitab sind hoopiski massi trenn.viimast on vast parem jõusaalis tagaajada kuid ka omakeha raskusega võib saavutada üsna korraliku visuaalse vormi.

    olen suure kondiga ja ei taha suurt massi ,läheb esimese alla tahan sitket korralikku vormi.Räägi kas sa harrastad seda ja anna infi ja harjutusi??

    tänan!


  2. Pm kui juba kõik valmis, koht ja tegjija olemas ning protseduur hakkab siis tegija enamasti paneb paika mustandi. Ehk ta kas joonistab käega või kui pilt on varem valmis valitud siis on teinud juba kleebitava mustandi. Jätab kena jälje mida tatoveerija siis järgi teeb. Nii pole kartust, et midagi valesti läheb. Samuti annab see võimalusi inimesel näha milline tattoo välja võiks näha enne kui üldse midagi tehtud.

    Rudolf vähemalt tegi nii ja siis tegi fotokaga seljast pilti ja näitas ning pikalt uuris, kas koht on õige või vaja veidi siia-sinna nihutada. Jälg tuleb veega maha seega mitu korda tõstin ja liigutasin seda.

    Tegemine ise päris pikk protsess - minu oma võttis ca. 2h aega. Väike kohvipaus sisse arvestatud. Siin tõeliselt suured tattood on ikka päevade küsimus. Vahest saab tattooveerijal enne jõud otsa kui inimesel. Mõned suudavad isegi magama jääda.

    Eks ta veidi valus ole, olenevalt kuhu teha lased ja kuidas su enda valulävi on. Tegemist on siis mehaanilise nõelaga.

    Kümneid sügavaid nõelatorkeid sekundis. Naha sügavamate kihtideni välja. Õige tatoveerija kindlasti pidevalt puhastab haava ning eemaldab tekkinud vere. Mõnel tuleb seda korralikult mõnel vähem.

    Peale tegemist ei tundu aga tegelikult on tegemist lahtise haavaga. Peale tegemist näeb minu meelest tattoo kõige ilusab välja kuna tint on otse näha ja täiesti selge. Pärast kasvab ikkagist uus nahakiht peale ja asi muutub nõksa udusemaks.

    Kuskil paari päevaga kasvab haav kinni ja siis moodustub tindivärvi koorik tattoo peale. Siit ka kõige suurem probleem. Metsik sügelus enamikel inimestel. Samas ei tohi koorikut kratsida kuna koorik on veel naha küles liiga kõvasti kinni ja võib alumised nahakihid kaasa tõmmata ja koos sellega ka tindi.

    Päevas mitu korda määrid spetsiaalse kreemiga mida tatoveerija enamasti annab kaasa ning kui hooldad korralikult siis läheb kõik kenasti.

    Jõusaali ei soovitata minna kuna korralikult treeniv inimene ikkagist higistab ning see suurendab infektsiooni riski.

    Sellepärast soovitatakse tattood pigem õhu käest hoida, kui riiete all. Ja üldiselt teha talvel kuna siis higistatakse vähem.

    Rohkem nagu ei olegi. Enamik tatoveerijaid teevad tattoo peale paranemist üle, et korrigeerida võimalikud vead. Rudolf vähemalt teeb tasuta ühe korra. Ise enda oma pole teinud, sest ei näe vajadust. Võibolla mõne aja pärast.

    Vinnidega niimoodi, et otseselt ei sega tegemist kuna nõel läheb päris sügavale. Samas oleneb vinnist. Endal selja peal üks oli, mis oli õnnetult päris sügav ja tiris tüki tindist välja(mitu kuud peale tegemist siis). Õnneks siiski väga väikse tüki mida näha kaugelt ei ole.

    äitähh!

×