Jump to content

pacman

Kasutajad
  • Content count

467
  • Last visited

Everything posted by pacman

1. VIDEO - Surumise uus maailmarex 456kg

Ei oska midagi muud õelda kui vaid väga julm vend!!EI tea kas puhas ka?Kehakuju oli küll väga
  2. Nahk

tervislik toitumine,mittesuitsetamine
  3. võitlus rauaga

5kg kuuga rinnalt juurde?? see tähendab siis aastas 60kg ja 5 aastaga peax arengut tulema 300 kg??? mõtle väheke algul võib sul ikka 5kg kuus juurde tulema aga mida edasi seda üha aeglasemalt
  4. Proteiinid jne...

Makaveli kas oled mõlemat proovinud? lemonit ja no1? kumba rohkem soovitaksid osta?
  5. ? no ma väheke siiski kahtlen et sul kohe 20 kg arengut tuleb,aga jah samas kui korralikult teed miski õige kava järgi siis võid ikka loe peale koma
  6. Surumine

mis te arvate kas kaks korda nädalas 6 seerijat 6-8 kordustega on hea või olex miski teine seerijate ja korduste arv parem?
  7. Surumine

arvutasin kokku mul tuleb ka nädalakoormuseks vast kõikide erinevate rinnalihaste harjutustega 22 seerijat kokku kõik enamvähem 8-10 kordustega lamades surumine ainult 6-8.. aga kas on siis parem ka ühepäevaga ära teha? liiga ära ei kurna korraga või?pärast ikka midagi muud ka jõuad peale rinna või käid spetsiaalselt ühel päeval rinda tegemas?
  8. Surumine

no saavutada..tahax lihaseid ja tahaks ka rohkem tõsta..aga teen ikka teisi harjutusi ka
  9. võitlus rauaga

algul tuli kiiresti juurde a nüüd nagu väike pidur peal olex,suht aeglasti kasvab
  10. ega see rinna lihasele liig pole??

70 kg-ga 50 korda mingi 10-ste seerijatega 50 kordaa 10-ste seerijatega?????? 4 korda nädalas on küll üleliiiaaa kax korda nädalas max vast ise küll teen nii aga sa paned 70 kg-ga 50 korda mingi 10-ste seerijatega ja ei jõua 100 ära panna?
  11. Valus muhk põlve all

ise ka kukkusin paar kuud tagasi nüüd siiamaani valus muhk põlve peal muidu ei sa arugi et on aga kui toetan siis tunnen valu arvan et ta siis sul miski põrutusest kukkumisest äkki ikka tekkis?ja kaotamine=?ise olen proovinud lahti pole saanud loodan et pika aja peale läheb ära
  12. rasvapõletajad

on ikka vaja et kiirendada rasvapõletamist..ma arvan et sobib küll aga nuh sunni oma ema siis vahel jooksma ka tuleb väga kasuks
  13. jah on küll norm aga samas suht mõtetu küsida selliseid asju 1a trenni ja 85? no ma väheke siiski kahtlen et sul kohe 20 kg arengut tuleb,aga jah samas kui korralikult teed miski õige kava järgi siis võid ikka..no otse kümmnesse sealt saad kava ja vist toitumiskava kah tellida..miski 350 oli vist jõudu!
  14. Rasvapõletaja

loogiline et mingi puru ainult ei põleta,väheste kaloritega toit aeroobne trenn jne ja et kiirendada selleks kasutatki puru ju.loogiline et niisama tühja istudes ja seda sisse ajaades pole eriti kasu
  15. Proteiinist alergia

no.1 vaevalt sul miskeid punne tuleb arvan et asi selles millega sa jood..proovi millegi muuga juua ja vaata mis siis saab
  16. Kas korduste või raskuse tõstmine??

lõpmatuseni ei saagi ju lisada?kunagi tuleb piir kah mida teab tasapisi edasi nihutama ja väheks ajaks sellele pidama jääma
  17. Aidake palun

mida si**m vändata seda rohkem sa punnid ju? polegi eriti hull mõelda kui nii,võtabki kiiremini läbi
  18. trenni pikkus

kui alakeha teen siis kuskil 1.5 tundi aga kui ülakeha siis kuskil 2-2pool tundi
  19. Rasvapõletaja

aa,oki tänan:)
  20. Rasvapõletaja

mul kah siis üx küsimus oleks,ei hakka selle pärast uut teemat tegema aga.. see herc1100g seal kirjutatud tarbimise all et nagu tarbimine pooleks 2 korda päevas?Kui see toiduasendaja siis teisi sõõke ei sõõgi või?
  21. Lihas tõmbleb

Palju se magneesium ka maksta võib?
  22. Proteiin

Nu asi siis selline et eelmine valk ei läinud mitte üldse alla aga nüüd sain miski vene proteiini mingisugune vanilli oma..aga se jälle nagu piim mitte mingid probleemi allajoomisega ei ole..ei tea kas se ikka on õige värk?
  23. Kas on kasu ka?

No kas on mõtet üldse peale trenni umbes 50 grammi valku võtta nagu mina seda teen? Raha lihtsalt rohkem ei raatsi kulutada..aga plaan on lihtsalt ennast heas vormis hoida ja tasapisi lihast kasvatada..On sellest vähesest kogusest ka midagi kasu või on mõtetu üritus?Treeninud olen kuskil 5 kuud algul esimesed 2 kuud kaks korda nädalas järgmised kax 3 korda ja nüüd siis 4 korda nädalas,kui se midagi loeB?
  24. proteein no1

aga ma võtan miski 1.5 tundi peale treeningut on se norm? kuskily lugesin et just siis on kõige kasulikum?
  25. PIZZA

ma kah ikka vahel luban endale midagi head ja kaloririkast