Jump to content

Zeusipoeg

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Zeusipoeg

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.09.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Vähene söögiisu

    Tervist, Olen tegelenud jõutreeninguga umbes 3 aasta. Suvised üritused on olnud igal aastal motivatsiooni tapjateks, nii ka sellel aastal. Suve alguses oli kere vett täis ja raskused, mida tõstsin olid tunduvalt suuremad kui hetkel. Probleem seisneb aga selle kooliaasta restardis, kuna söögiisu puudub ning taastumine ja motivatsioon saavad pärast igat trenni mõnusa vastulöögi. Siinkohal küsiks nõu toitumisspetsialistidelt, et kuidas tulla toime väikese isuga. Kõige tõsisem on mure hommikuti, kuna tahke toit ei taha absoluutselt kõrist alla minna. Pikkus 186 cm, kaal 82(eelmise aasta septembris alustades oli 73, suutsin järjepideva trenniga saada kaalu kiiresti 85 kg peale, mille järel kaal praktiliselt seisis 5 kuud)
  2. Kõik jutt õige. Ise lisaks nii palju, et tegevust vähem siis sööki vähem ja vastupidi. Käitu nii nagu kehal hea ehk hea enesetunde järgi siis tulevad ka tulemused.
  3. Valk või massilisaja

    Massilisaja on lihtsalt kallis suhkur, pigem valku piimaga ja rohkem toitu
  4. SKG transformation journey

    Kuidas see testosterooni mõõtmine muidu välja näeb ja kaua ajaliselt läheb seal?
  5. Taavi Merisalu Blogi

    Lambine bro science harjutus imo
  6. Taavi Merisalu Blogi

    Kuidas seda Shocki üldse võimalik juua on ,sõber andis kunagi ammu proovida ja no rõvedama maitsega toidulisandit mina veel proovinud pole Pigem kreatiinil praegu laadimisperiood nagu ma aru saan ,vaevalt mingi paar kuud 20 grammiga lased ju
  7. Ansjuu- blogi

    Käisin ka just üleeile koormustestil ja täpselt sama teema oli. Puhkeasendis vererõhk 98/56, testi ajal 196/x ja testi lõppedes jõhker tivoli käis peas ja vererõhk 80/40. Ilmselt suht levinud siis madala vererõhuga inimestel. EHHO-s käisin ka ja öeldi ,et süda timmis, ilmselt mingi närvisüsteemi omapära vms.
  8. Enforcer'i blogi

    Mul tuleb ilmselt aastaga suht sarnane tulemus aga pikkust 186. Viimase treeningkava kohapealt arvan ,et veidi liiga pikaks venib trenn ,keha hakkab energiat(toitu) nõudma juba poole trenni pealt nii ju
  9. Aega võttis aga teele läks!
  10. Enforcer'i blogi

    Kuidas rasvaprotsenti mõõdad?
  11. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Kui ma ei eksi siis normaaltingimustes tekib lennuki järel kondents , mis aurab ära. Pikad triibud taeva on ilmselt aga aerosoolid , mis lihtsalt hajuvad laiali - paiskuvad atmosfääri ülemistesse kihtidesse ja ka maale. Aerosoolid loodusele ja inimese tervisele kahjulikud, atmosfääri ülemistesse kihtidesse paisatakse väidetavalt UV peegeldamise eesmärgil.
  12. Korralik Tollele XL naisele vastaseid vist polnud ,aga muidu päris hea ,soomlanna vms oli ka suur võrreldes sinuga
  13. SKG transformation journey

    Samas tõsi, endal on ka nii ,et kui enne trenni ei tundu väga powerit olevat siis trenni algul BCAA sisse valades tuleb küll nagu elu sisse.
  14. SKG transformation journey

    Selge selge , aga mida soovitad siis , ma 186 pikk 85 kg rasvaprotsenti pakun 20 ja alla veici vb. Erilist effekti ei tundu andvat jah need BCAA-d. Toitumine on enamvähem timm , vb valgust tuleb veidi puudu
  15. SKG transformation journey

    Siiani parim bcaa pulber mida proovinud oled? Ise olen proovinud hetkel Xtendi(http://sportlab.ee/image/cache/data/scivation/xtend-watermelon-90-600x600.jpg) ja Best BCAA(http://www.ifit.ee/image/cache/data/-NEW-TESTED%20NUTRITION/bpi-sports_best-bcaa-300-g_1-228x228.jpg)
×