phoe
Kasutajad-
Content count
57 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout phoe
-
Rank
Värske olija
-
sooviks ka...trenni nädalas 4 korda a53000@ut.ee
-
ütlen sulle omast kogemusest...suitsetama hakkasin, kui olin 12-13. suitsetasin kuni 20.12.2006. põhjus, miks ma maha jätsin oli see, et sain õhkrinna jõutõmmet tehes. suitsetasin kokku siis 7-8 aastat.
-
ausalt sa oleks maailma lahedaim vend, kui sa läbi une sööksid
-
aga mina tegin viimati 110-ga treeni. hui ma ei ole kõva mees
-
variant on sel juhul ka leht ibukat sisse süüa või novokaiini süstida
-
väga hull ikka. proovi seda petijooki rohkem juua, ehk siis hakkab lihas kasvama
-
venitasid hamstringlihastest midagi välja. mõtlesid vast capsicami või finalgoni
-
kui keegi veel ei teadnud, siis kõige rohkem annab jõudu ekstsentriline kontraktsioon, ehk siis selline konktraktsiooniviis, kus väline raskus on suurem lihases tekkivast pingest ja lihas lüheneb selle toimel. hea näide oleks see, kui teed rinnaltsurumist ja enam ei jõua (kang liigub alla tagasi). teisel kohal isomeetriline, ehk see, mis siin ka näiteks toodi. kõige vähem annab jõudu raskuse ületamine
-
kõige etem oleks siiski mineraadilega gaasita vesi. süsihappegaas tekitab atsidoosi ja keha üritab sellest vabaks saada kas krooksudes või siis...
-
vaatan, et keegi ei ole reggaed maininud. täitsa tore muusika ju. enda lemmik muidu techno, aga kuulan kõike
-
aga hea dieet on...kui ma terve nädala joon, võtan vähemalt 5-7 kilo alla
-
üle pingutanud vast jah, ületreeninguga kaasneb juba palavik ja oksendamine
-
vaata salutarisesse ka, see on seal kohtumaja vastas