Jump to content

volt

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

volt

  • Tase
    Vaatleja
  1. Paraku ei saa me aru, mis on asjalik küsimus või hea tavaga küsimus. Kui valdkonna vastutavad isikud kustutavad rohkelt, siis see pole tühi-tähi teema ju. Kui sina ei oska vastata toodud küsimustele 1-3, siis kes oskab? Esiteks küsiks, et kui valdkonna liikmed toovad kulturismi võistluse protokolli kohta küsimuse, siis miks te kustutate selle küsimuse? Näiteks valdkonna liikmed on leidnud defektid/vead kulturismi protokollist ja korduvalt öelnud foorumis, et kas võiks neid lahendada. Sellepeale on küsimus/teadaanne kustutatud ilma ühegi kommentaariga. Et mis seletus sellele oleks? Ilmselt taas ei tea, kes kustutas, kuid, mis moodi siis saaks ikkagi valdkond korda teha protokolli? Küsimusi on rohkelt valdkonna vastutavatele isikutele, kuid tänaseni pole neid saanud esitada.
  2. 1. Miks siis kustutate küsimusi koguaeg? Näiteks ülaltoodud piltidel olevad küsimused kustutati, mis põhjusel? 2. Interneti foorumid, sh käesolev, võimaldab luua anonüümseid kasutajaid. Isegi kui panna nimeks pealtnäha usutav nimi, siis ei pruugi selle taga olla eeldatav füüsiline isik, ainult ID-kaardiga saab seda anonüümsust reguleerida. Anonüümsed kasutajad on internetis valdavalt levinud ja nende poolt antav panus arutlusteemadesse on abiks. Näiteks on anonüümsed kasutajad rohkelt aidanud siinset saiti, on aidatud Fishopi kirjavigu parandada, võimaldatud blogimine, jpm. Kas anonüümne kasutaja ei tohi valdkonnast osa võtta ja küsida siin küsimusi? Või mis moodi anonüümsed kasutajad vastust ei vääri? 3. Mida tähendavad head tavad? Kas hea tava on see, et ülaltoodud piltidel olevatele küsimustele tuleks vastata respekteerivalt, mitte aga ära kustutada ilma mingi põhjenduseta? Lisanäitena küsiks, et kui te olete koostanud artikli või protokolli, siis kas on "hea tava" sellest arutleda? Mida tähendab hea tava? Kui nüüdsest tohib küsimusi lisada, siis oleks küll tore. Aga ikkagi sooviks teada, et miks siis eelnevalt polnud õigus küsida? Ja arusaamatu on ikkagi, et mis on hea tava. Kas toodud küsimused olid halva tavaga?
  3. Kas te võiks selgitada, mitte niisama kustutada? Et mis reeglid on, millised küsimused siin on lubatud ja millised mitte? Näiteks, mis selles küsimuses ebatsensuurset oli vms :
  4. Näiteks pakub järelkajana huvi sinu poolt valdkonna alaste artiklite osas küsida sult nagu see postitus siin oli:
×