Jump to content

AnneSmith

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

AnneSmith

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 02.05.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    f

Viimase Profiili Külastajad

1 794 profile views
  1. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Õnne võitljatele! Ohh Laura kuidas ma Sind imetlen!
  2. Minu lugu...( -95 kg!)

    Tõeline spartalane!
  3. Tallinna Torupilli Selveris oli ka päeval,kuni ma kõik ära ostsin. Aga seal ananassi oma ei olnud, banaan ja kakao olid ning mulle just kakao maitses:)
  4. Mart Seim - treening hüpetega

    Nii, Seimil medal käes! Nii põnev!
  5. Leedu Lahtised Karikavõistlused Jõutõstmises 2015

    Palju õnne Artur ja Marianna!
  6. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Õnnitlused Rastile vägeva töö eest meistrikatel! Rast on mulle lootuseks ja inspiratsiooniks,et raskekaal võib ka absoluudi kinni panna
  7. Mina olen väga rahul, eriti pärast raskest vigastusest taastumist ning jõunäitajate olulist langust. Pole hullu,uuel aastal uuesti ja veel paremini! Kuld on kuld ja see sobib mulle väga hästi. Vägev oli ja ma luban ka,et edaspidi pakun enda poolt veelgi rohkem värvikust ning emotsioone
  8. Lemmikloomaga jõukasse?

    Mul on "taskukoer" ja ükskõik kui väga ma teda ei armastaks ja vastupidi siis ma usun,et ta pigem oleks hirmunud jõusaalis ning ma ei saaks max.oma trenni teha(vaja ju talle ka tähelepanu pöörata,et ta nimelt nt kangi alla ei jääks ning spordiklubi halba valgusesse ei jää). Koduses jõusaalis why not,kui jääb kangi alla siis oled ise süüdi ja tunnistajaid ka pole.
  9. Palun naistele ka kaaluklassid,kasvõi 2
  10. Veelkord õnnitlused Tarmop.-le ja üritus oli äärmiselt vahva. Esialgu ma mõtlesin,et vaatan kõrvalt võistlust oma 2 nädala taguse vigastusega aga kuna lihas oli puhanud ning valu ei andnud siis need 40 kordust ei teinud ka õnneks midagi. Võistelda on alati lahe, isegi siis kui tead,et see pole Sinu võistlus ning arvestatavat tulemust ei tule. Rasti kordused olid ilusad ning võistlus kippus väga põnevaks lõpusirgel. Andrusenko on minu silmis samuti võitja. Vägev oli ka Kiivikat võistlustules näha. Ausalt öeldes respekt minu silmis täiega- härra paugutas ikka uhkelt ning kulturiste häbisse ei jätnud. Kui mitte enne siis sügisel RAW-il näeme armsad kaasvõitlejad:)
  11. Ohh vägev! Mina olen kindlasti platsis:)
  12. Väga vinge kogemus oli! Minu esimene võistluskogemus ja väga positiivne:) Aitäh!
×