Jump to content

lyly22

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

lyly22

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 23.12.1986

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Shake vahepalaks?

    Suhteliselt vana teema, aga miks lugeda pakendilt toote mõju, mitte koostisosi? Ma otsisin enam kui 2 aastat, ennem kui tervisele mitte kahjuliku shake leidsin, ja polegi nii kallis kui paljud keemiat täis shaked/toidukorraasendajad. Muidugi soovitan tarbida! Esiteks kiirem rasvapõletus, teiseks vitamiinid-mineraalid,mida igapäeva toidust kätte ei saa, on kõik olemas.Sobib ka taimetoitlastele kuna ei sisalda gluteeni,kaseiini..jne,, kunstlikest värv- ,säilitusainetest rääkimata. Minu jaoks hea leid. Ning kellel ükskõik oma tervisest ja poeletilt ilusa jutu järgi valitud toidukorraasendaja valivad, siis vahet pole ,mis shake on, peaasi, et ilus pakend lyly.ly@mail.ee kui huvi
  2. Rasvapõletus

    Mina kasutan toidukorraasendajat, otsisin kaua, sest ma ei talu teatud valke, nagu näiteks gluteen ja kaseiin. Pealegi enamus müüdavatest lisanditest ja vitamiinidest on puhas keemia!! tulemus tuli kiirelt.
  3. vee kogunemine treeningperioodil?

    Tänud! Praegu ehk kahtlustan hormoone..vett joon päevas 1-1,5 l pluss 2-3 tassi teed. Täna jõin vaid leesika ja kaseleheteed,erilist muutust ei märganud, proovin mõned päevad veel mis veel meenus-peale trenni järgnevatel päevadel ei ole lihasvalusid. Üldse ei ole. Kooliajast ka nagu ei mäletaks, et oleks olnud peale intensiivset tundi vms. Siin võib mingi märk olla?
  4. vee kogunemine treeningperioodil?

    Jah, olen hakanud rohkem sööma- aga vaid puu- ja köögivilju, sest seoses paljude toiduainete talumatusega on arst pannud mind dieedile ja seda "menüüd" järginud juba aastaid. Enim läheb praegusel ajal peale pomelo(selles vist ei tohiks olla vett siduvaid aineid) ja soolestikus olev toit ei tekita turses jäsemeid Aga glükogeenivarude suurenemise teema hakkas huvitama, pole varem sellest kuulnud-googeldasin, aga päris sina peale teemaga ei saanud. Vb seletaksid nn maakeeles lahti?
  5. vee kogunemine treeningperioodil?

    perearsti poolt kõik korras. Spordiarsti aga ei tea ühtegi
  6. mure järgmine: alustasin treeningutega rohkem kui aasta tagasi.(bodypump jt rühmatreeningud)kaalusin 56kg, kuu aja pärast juba 63kg??!! Raske oli olla, paistes, kõht punnis, käsivarred jämedad jne.Lugesin, et lihased pididki esialgu vett täis minema?! Niisis, jätkasin treeningutega veel 5 kuud kuni lõpuks alla andsin-kaal ei kadunud, jäi samaks,paistes olin ikka. Tulin trennist kevadel ära. Kaal hakkas tasapisi langema kuni suveks olin jälle 56 kg.Kodus treenisin end ikka-heal juhul korra nädalas ja seda 30-40 min. Toitunud olen alati hästi. Kuna gluteeni,kaseiini ja munatalumatus, siis jälgin eriti toidulauda.Ei tarbi soolaseid toite, pigem magedaid. Otsustasin 2 nädalat tagasi taas treeningutega alustada ja jälle sama jama- vesi koguneb, kaal tõuseb milles asi? kas ma saaksin midagi tarbida? pean trennist loobuma? Mul on seljataga 2 sünnitust, mõlemad rasedused kulgesid nii, et vesi oli sees ja kuidagi välja ei läinud,olin pealaest jalatallani meeletult suur. kindlasti on need omavahel seotud.
×