Jump to content

Eksukene

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Eksukene

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 17.11.1990

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Interests
    Hei!

    Olen Egle, 24
  1. Antidepressandid ja kehakaal

    Ma usun, et naised on suuremad muretsejad ja võtavad asju ilmselt ka palju rohkem südamesse. Minul isiklikult oli väga raske lapsepõlv ja suuremalt jaolt ongi minu probleemid just sealt alguse saanud. Samuti koolis oli probleeme, mis algasid muidugi paljustki kodust. Nüüd täiskasvanuna löövad tunded välja ja ma polnud oma lapsepõlvest veel lahti lasknud. Olen oma ärevushäirest tegelikult väga palju õppinud. Egas siis takistusi ilmaasjata meie teedele ei saadeta Ikka peab mingi põhjus olema.
  2. Antidepressandid ja kehakaal

    Haa, ma tellisin ka endale ju mingi aeg maca pulbri, aga mina ei suutnud seda pulbrina tarbida, sest selle maitse on ikka ülitugev ja vastik minu jaoks. Proovisin küll igatpidi - mahlaga, jogurtiga, pudru sisse, aga no enamus ajast pidin hinge kinni hoidma ja siis selle ära jooma Ma ei suutnud nii. Andsin pulbri emale ja ise tellisin tabletid. Palju mugavam. Kallim küll, aga vähemalt jääb see vahepealne jant ära. Mis kujul Sina endale tellisid?
  3. Antidepressandid ja kehakaal

    @ Helerin Kusjuures mina püüdsin ka ju Sisekaitseakadeemiasse sisse saada, kuid mul läks POOL MINUTIT jooksu üle ja oligi kõik Siiamaani veel imestan, et kuidas ma suutsin sellise asjaga hakkama saada. Kõigest pool minutit! Uskumatu! Aga ju siis pidi nii minema Ja mina võtan ka muidu Zolofti analoogi Asentrat, mis on odavam. Muide, ma mainin ära, et mina olen selle teema algataja, tegin uue kasutaja, kuna vana läks meelest ära. Nii, et nüüdsest võtan sõna selle kasutaja alt. Mina olen nüüd jõudnud nii kaugele, et vaikselt lõpetan AD võtmist. Enesetunne on isegi OK. Kehaga tegelen ka rohkem ja üritan võimalikult tervislikult toituda.
×