Jump to content

õlalihas

Kasutajad
  • Sisu loend

    121
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

õlalihas

  • Tase
    Kasutaja
  1. Kristiine kandis jõusaal

    Kas kristiine kandis on jõusaali, kus oleks ka poksikott.
  2. Spina Bifida

    Alaselja sünnidefekt, tal on mitmed raskus astmed, mul suht kerge seisund. Sõjaväkke kutsuti ka ei peetud seda suureks tervise rikkeks.
  3. Spina Bifida

    Kas kellegil siinsetest inimestest on antud haigus/sünni defekt? Mul endal on. Selle tõttu tuleb loobuda osadest harjutustest.
  4. Hantlid

    Kust saaks koju osta reguleeritavaid hantleid, millel oleks kaasas raskusi, et mõlemad hantlid saaks panna vahemikku 5kg - 30kg(25kg)
  5. Günekomastia

    vanusest arvatavasti ma 18 saan kohe 19, sisse ple midagi söönud, tuli umbes nii 16a-selt
  6. Günekomastia

    Keegi oskab selle kohapealt soovitusi anda. Asi on arengult alguses, ehk on mingeid ravimeid, või ainuke võimalus operatsioon.
  7. kükkimine- raskem kang teeb turjale valu

    See tõesti harjumise asi, mul oli alguses valus, siis panin rätiku ümber selle koha, mis turjale toetus, nii tasapisi hakkas ära harjuma. Nüüd ple enam üldse valus. Mõtle sellele valule, kui massaazile väga tugeva inimese poolt.
  8. Keegi on neid mõlemaid kasutanud ja oskab öelda kumb parem tulemustelt ja maitselt. NO1 on minu arust väga ropu maitsega eriti shokolaadi oma ja pool lihtsalt muutub vahuks.
  9. Kommenteerige kava

    Esmaspäev: Rind ja triitseps: Lamades surumine 3x10 Neg. kalded surumine hantlitega 3x12 pos. kaldega surumine 3x10 lendamine hantlitega 3x12 (iga 3 nädala tagant vahetan nurka 0-45 kraadi) pullover 3x15 kitsalt surumine 3x10 vaheldumisi nädala tagant dips 3x10 plokil allasurumine althaardega 3x10 ühekäega surumine kuklatagant 3x10 kõhulihased nii palju kui jaksan erinevad harjutused Kolmapäev: Selg ja õlg: Kuklataha tõmbed laiahaardega 3x12 Ettetõmbed laiahaardega 3x12 Ettetõmbed kitsahaardega püramiid 5 x 15 12 10 8 6 sõudmine/traktor 3x12 hantlite surumine külgedelt üles 3x10 lendamine külgedele 3x10 lendamine 90 kraadise nurga alla(tagaosale) 3x10 kõhulihased nii palju kui jaksan erinevad harjutused reede: biitseps, käsivars ja jalad, alaselg: hantlitega istudes 3x8 scottpingil 3x12 ühelekäele 3x12 pealthaardega kangiga 3x12 randmepainutused 3 x max jalapress/kükk püramiid reiesirutus 3x 20 reie kõverdamine 3x 20 säärele hüpped raskusega 3x max väljaasted 3xmax kõhulihased nii palju kui jaksan erinevad harjutused
  10. harjutuste hulk

    Mida sellest arvate, kui teen yhel päeval lamades surumine, pos. kaldega surumine, neg. kaldega surumine ja mingi venitav harjutus rinnale(oskate soovitada head)? Korduste arv 4x 12
  11. Probleem

    Olen 18 aastane ja jõudu küllalt, aga ei saa trennist maksimumi võtta, kuna võtab põie all vedelaks, kuigi suudaks kõvasti suurtemate raskustega teha. Oskab keegi soovitusi anda?
  12. Kuidas saada rasva kõhupealt minema?

    see nälgimise asi on suht effektiivne tegelt, aga seda võimaldab ka aint soojade ilmadega teha, sest muidu mul lööb jubeda väsimuse peale. Suvel ise enesest ei taha nii palju süüa. Pigem pressin sööki sisse endale.
  13. kreatiin

    2-3 kuud on juba ja ma kohvi ei joo
  14. kreatiin

    paar kuud ei kasuta juba enam
  15. kreatiin

    Probleem selline, et peale kreatiini kuuaegset tarbimist tekkis otseses mõttes kusepidamatus, sõber ütles ka, et see võib neerudele kahjulikult mõjuda. Keegi oskab midagi targemat selle kohapealt öelda?
×