Jump to content

Kork

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kork

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 27.10.1988

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Nõuanded edaspidiseks?

    Täpselt nii- alustan 12st ja lõpetan 6ga. 6ga teen maksimum pingutusega. Mismoodi oleks treeninkava mõistlikum teha? Sain selle treeningkava Eestis oma ala spetsialisti käest ja tundus olevat täitsa mõistlik. Toidu osas midagi märkimata pole jätnud. Mingeid rasvaseid kodujuuste ja pekki enda petmiseks ei tarbi. Poin on selles, et alguses kõik toimis, kuid enam ei toimi. Olen tähele pannud ka seda, et kui trenni ei tee, siis kaal nagu langeks.
  2. Nõuanded edaspidiseks?

    Tänan asjalike vastuste eest! Selgitan juurde, äkki saab selgemaks. Toitumiskavas kombineerisin, sest ei soovinud võtta juurde toidulisaneid. See ei tähenda seda, et hakkasin eri söögikordade koostisosasid omavahel segama. Treeningkava on väga põhjalik ja niisama kangi poleerimas jõusaalis ei käi. Kava on väga mitmekesine: esimesel ülakeha päeval seeriad 4X12,10,8,6(raskuse lisamine igal seerial) ja teisel päeval 3X15 (raskus sama) ning samuti ka jalgadega. Harjutusi on erinevaid ühe treeningu jooksul 9-10. Point, miks ma kirjutasin, on see, et kui alguses sellise tehnika ja söögiga kaal langes, siis nüüd enam kaalu langust ei toimu, kuigi kõik oleks nagu pm sama ja samas on mida tegelikult veel põletada. Kuna teen kontori tööd, siis päeva jooksul kulutan minimaalselt energiat (endal mul väga hea meel selle üle ei ole, ise liiguksin terve päev läbi hea meelega ringi). Nagu ma aru saan, siis kohupiima peale trenni peaks ikkagi tagasi tooma? Kui kartuli/riisi ära jätan, kas selle peaks kompenseerima mingi muu söödava asjaga, et kõht täis saaks ja täis püsiks trennini? Hommikune mahl on naturaalne värsketest õunadest tehtud ja vaakumpakendis. Suhkrut täis poe mahla ei tarbi.
  3. Olen jälginud nüüd peaaegu 1,5 aastat spetsialisti koostatud toitumis ja treeningkava(suved on poolikud jälgimise poolest olnud). Kui alguses õnnestus 5 kilo alla võtta, siis praeguseks on need tagasi tulnud. Toitumiskava olen kohandanud enda sobivuse järgi ja mingeid toidulisandeid pole nõus sisse sööma. Toitumiskavast lähemalt: Hommikut alustan kahe praemuna ja kahe Saib viiluga, millel siis enamasti sink/vorst/suitsulõhe, joogiks piim/mahl/keefir. Lõunaks on 150-200g liha, umbes 130 g valmis pruuni riisi/150-200 grammi kartuleid, 200g salatit ja tavaliselt üks õun. Peale lõunat paari tunni pärast 200g kohupiima ja õun. Alguses sõin peale trenni 200g kohupiima, kuid viimasel ajal olen selle ära jätnud. Täitsa õhtul veel 100g kodujuustu koos kahe keedu munaga. Lisaks joon päeva jooksul kaks rohelist teed. Treeningut proovin teha 4X nädalas- 2 ülakeha ja 2 alakeha. Soojenduseks ja lõpetuseks 15 min aeroobset. Pikkust 182 ja kaalu 85-86 kg. Vöö ümbermõõt umbes 92 cm. Kahjuks kõhu ümbert ei kao rasvakiht üldse ning kohu keha peal võiks rasva kiht väiksem olla. Hetkel lihased välja ei joonistu. Mismoodi peaks edasi tegutsema. Kas peaks uue kava küsima kellegi spetsialisti käest või peaks midagi vähemaks võtma? Treeningut pm suurendada pole enam võimalik. Siis peaksin kogu oma vaba aja jõusaalis veetma.
×