Jump to content

E46

Kasutajad
  • Sisu loend

    98
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

E46

  • Tase
    Värske olija

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. Kulturism, miks?

    paljud räägivad siin tervisest ja tervest eluviisist aga kulturismi juurde käib ju ka paraku keemia... nii,et see tervise variant on kahe otsaga asi(iga jõusaalivend kes veidi pumpab ja arvab,et teeb kulturismi muidugi mitte,mõtlen tõsisemaid tegijaid selleall)
  2. Tahaks visata...

    mis seal nii võimatut on samamoodi tuleb trenni teha ja vaeva näha nagu jõusaaliski
  3. ained

    ...et nagu?
  4. Ronnie Coleman tuleb Eestisse!!

    krt... koolis ei tõmmanud mind keegi siis nüüd sain haledalt
  5. Uus tiitel

    oskaja ja teadja võiks eraldi eksisteerida no näiteks: oskaja on treeningu poolepealt ja teadja söök jms. vähemalt mina pakuks nii välja.
  6. Lihasmassi kasvatamine

    ple kordagi seda väitnud, see jumalast õige tahtsin lihtsalt tähelepanu juhtida hantlitega harjutustele
  7. Lihasmassi kasvatamine

    kui see ka vale on siis andke andeks, mina selle teema kohapealt enam sõna ei võta
  8. Lihasmassi kasvatamine

    nii targutajad: Kasuta vabaraskusi kõigi raskete tööseeriate korral: Pole vahet, kui rasked masinad ka ei tundu, nad ei kaasa töösse iial niipalju lihaseid, kui vabaraskused ja seetõttu ei ole masinatega võimalik kasvatada niipalju üleüldist lihasmassi, kui vabaraskustega. Sama kehtib ka kangi kohta, kuna hantlitega tehes on igal käel oma raskus ja liikumistrajektoor ei sõltu teisest käest ja on ka suurem ning kaasab rohkem lihaseid töösse. Kasuta harjutusi, mis hõlmavad palju lihasgruppe: Harjutuse sooritamine on vahest see kõige tähtsam faktor lihasmassi lisamiseks. Kui soovid tõelist hardcore lihasmassi ära kasuta isoleerivaid harjutusi. Selle asemel kasuta harjutusi, mis kaasavad treenitavas piirkonnas töösse võimalikult palju lihaseid. Ära usu teooriat, et petmine röövib sult lihaste separatsiooni. Kombineeritud harjutuste korral võib tulemus olla hoopis vastupidine. Kasutades harjutusi, mis kaasavad paljusid lihaseid, on seal ka rohkem lihaseid, mida separeerida. <--- see käib samuti hantlite kohta (Don Diablo'le "petmise" kohta ka infi siis )
  9. Lihasmassi kasvatamine

    f*cking pessimistid inimene küsis,kuidas massi saada ja mina soovitasin nii nagu targemad on öelnud,nagu ise olen lugenud(nii netist kui ajakirjadest) ja kuidas ka ise teen NÜÜD(st. enne uhasin ka ainult kangiga ja ei tulnud sellist tulemust nagu hetkel)<-- arvan,et sellest piisab!? Teie siin aga hakkate hoopis kritiseerima parem ütle midagi taraka ja põhjenda,miks minu seisukoht vale oli ja mille vastu ma siis eksisin,mitte ära hakka hakka maha tegma,pealegi kui sul õigus ka veel pole
  10. Lihasmassi kasvatamine

    tropikari(kes nagu minu pakutud nõuande 100ga ümer lükkasid ), küsige ükskõik millise vanema tegija käest enne kui paukuma hakkate!!! to netz, õpi lugema! jutt käis massi treeningust!!! to kzma, keegi ple rääkind,et midagi saalis naljapärast on, kui sa ise matsu lahti ei jaga siis ole vait! uha sina järjest oma kangiga ja vaata palju sul massi juurde tuleb... idioot! to freshman, sina oled üks suur rumaluse tipp, uuri asja enne kui kommenteerima hakkad! ja sina erxs11 oled täiesti õieti kuulnud. ps. sõnastus andis vb. jah soovda, ma ei mõelnud,et AINULT hantlitega aga põhirõhk küll lendamistele jms harjutustele, mis on hantlitega! sama kehtib ka ntx. õla trenni korral! sry,kahjuks ei mäleta linki kus seda kirjutas aga ajakirjades(muscle&fitness) on sellest ka palju juttu olnd.
  11. Lihasmassi kasvatamine

    lihasmassi kasvatavate harjutuste hulka ei kuulu kindlasti mitte kangi! ja trenazööri! treening... seega anna hantlitega minna!!!
  12. kavade....

    kus kohas seda rusika kava näha on?
  13. Kindad

    Miks te üldse kindaid kasutate? Endal pole veel vajadust tekkind..
  14. imemees

    kätekad olid küll vägevad jah... aga video ise kahtlane muidu kui newtonist rääkida siis Vince Carter eirab tunduvalt enam igasugu füüsikaseaduseid
  15. Mida arvate ülakeha kavast?

    kuula oma keha! ja selle järgi tee! ei oska muud targemat öelda... kava ise suht räige.
×