Jump to content

BigAl

Kasutajad
  • Sisu loend

    36
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

BigAl

  • Tase
    Algaja
  1. kasv kinni

    mul selline probleem,et kasvan nagu kahtlaselt kiiresti,käin jõusaalis,teen kükke ja värki,aga ikka kasvan,hetkel olen 192 pikk,ei tahaks väga pikemkas kasvada,oskade vb soovitada,et mida teha,et pikemaks ei kasvaks...
  2. muusika

    inest oleks PARIM kuulata aga ikka mingi power või mingi selline raadio mängib:P
  3. Kava

    Tööriisatad..treenigkavad ja vb oleks tark sealt vaadata Individuaalse võid lasta ka teha,aga see maksab ja miks rohkem ülekeha? nagu mõtetus oleks see ju,soovitan proprotsioone jälgida
  4. kuidas toimida?

    Tere, Küsimus selline,et seal tääriistade all on see surumine ja sisestasin oma surumise ja sain mingi 10 nädala surumis kava,küsimus siis selline,et kas see kava on ka kasulik,kas on keegi kasutanud,või on parem ikka teha surmist 3*10? Tänan tähelepanu eest.
  5. küsimus

    Good morning on hea harjutus.
  6. rinnalihased

    Milline näeb välja teie kerge rinnatrenn? Sest ma mõtlen ka,et teen kerge,aga siis teen ikka üla-,kesk-ja siseosa ja nii tuleb aina seeriaid ja harjutusi juurde,seega tuleb jälle lõpuks raske trenn..
  7. rinnalihased

    Kas on liiast,et teen 2 korda nädalas suht normaalse rinnatrenni,pühapäeval ja teine neljapäeval? Kas areng oleks parem kui teeks ainult kord nädalas,teen mõlemal päeval mingi 4 harjutust 3-4 seeriaga..
  8. Et suurendada nt. rinnalihaste massi kas ma pean tegema sis rohkem seeriaid väiksemate raskustega?
  9. Rinna siseosa

    Soovitaga palun mingit head harjutust just ülemise siseosa treenimiseks
  10. Kaal

    Tere olen 16 aastane ja 189 pikk,kui jõusaalis käima hakkasin siis kallusin mingi 75 kilo,nüüd toitumine paigas ja kaal on alanenud mingi 8 kilo võrra,kuna teen aroobset ka siis loodan,et see rasva kulul,aga ikkagi kaalu ja pikkuse teema minu arust suht käest ära kohe-kohe hakkan kreatiiniga pihta,loodan,et see annab vähemalt massi juurde.. küsimus siis sellin,et kas selline asi on normaalne,käinud olen mingi 2 kuud.
  11. dieet

    Ei,sa peaks sööma u 6 korda päevas ja mitte korraga väga palju.
  12. Trenni hind..

    Kas keegi oskab soovitada Tlnas mingit head jõusaali ja võiks välja kirjutada ka palju kuu maksab.. Aitäh.
  13. Spordifriik

    Irwwwwwww super:D
  14. Solaarium.

    Tere ,kui tihti te käite solaariumis ja kas oskate soovitada tlnas mõnda head ja odavat.. võik kirjutada kui kaua olete ka seal ja mis päikesekreeme või mida kasutata,sest mul see täitsa must maa
  15. Nuh teema selline,et ma nagu suure kondiga ja rinnalihaste all nagu selline kaardkuijuga kont or wth ever ja see jätab rinnalihased varju nagu,et kas seda saab kuidagi muuta?
×