Jump to content

g-e-r-l-i

Kasutajad
  • Sisu loend

    69
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

g-e-r-l-i

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 26.08.1986

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Pärnumaa
  1. Tere, Osalesin 2004.sügisel EFTE fitnessi baas- ja aerobic instructori põhikursustel. Tol ajal jäi aga osalemata viimasel astmel - edasijõudnute koolitusel, et oleks litsentsi kätte saanud. Mälusopis mäletan, et koolitusel räägiti, et kui oled kunagi neil kursustel osalenud, siis võid igal ajal uuesti meeldetuletuseks osaleda. Nüüd siis olekski soov oma vanu teadmisi värskendada ning lõpuks ka viimane osa ära sooritada. Kuid hakates internetist selle EFTE kohta otsima, ei leidnud ma suurt midagi. Kas keegi teab midagi nende koolituste kohta ? Kas need üldse toimuvad veel Eestis ? Ja kui ei toimu, siis kas keegi oskab öelda, kus ja kuidas saaksin oma baasteadmistega enese koolitamist jätkata, et litsents kätte saada ? Võib-olla teab keegi Kaisa Teimanni (tema oli selle koolituse eestvedaja) kontakti ? Ette tänades, Gerli
  2. Tere taas kõikidele! On möödunud päris pikk aeg sellest, kui viimati fitness.ee -s käisin. Vahepeal on päris palju toimunud ja muutunud, kuid trenn on ikka ja endiselt jäänud osakeseks minu elust. Muu hulgas oleme elu- ja äripartneriga loonud ka organisatsiooni, mis tegeleb mitmesuguste ürituste korraldamisega. Siinkohal kutsungi teid tutvuma meie koduleheküljega www.korraldajad.ee Kui midagi vajab organiseerimist, või tekib vajadus rentida heli- või valgustehnikat, siis meie oleme sulle oma lennukate ideedega igati abiks ning tuttavatele on meil alati soodsad pakkumised Palju jõudu ja tervist ning sündmusterohket jõuluperioodi soovides, Gerli Naaber
  3. 2 K duell - kes keda ?

    Küll see siin on alles populaarne teema Mina jäin ka särgist ilma, kuna pakkusin umbes. Mööda läks Palju-Palju õnne Otile!
  4. toidulisandid tööajal?

    See ei mõju üldse halvasti! Vastupidi - ikka hästi ! Ja kõige parem hindaja oled sa ikka ise - kuidas endal tunne on, kas mõjub siis hästi v halvasti!
  5. 2 K duell - kes keda ?

    Mina ootan ka pikisilmi tulemusi! Ja muljeid
  6. Võistlused

    Minul on küll naljakas See tähendab, et mul ikka on veel võimalus särki võita, jah ?
  7. 2 K duell - kes keda ?

    Rääkige siis kohe siin ka, kuidas võistlus läks ja mis muljed olid. Kahjuks ise Londonist ei hakanud kohale lendama seekord. Ja ka särgile ei kavatse Tallinnasse järgi sõita. Võidetud sheikeri andsite küll üle mu isale ükskord. Kui kirjutan volituse, kas õde võib järgi tulla ?
  8. 2 K duell - kes keda ?

    Kas mul peab siis dokumendi peal olema kirjas g-e-r-l-i ? Ma tahaks kõige väiksemat särki! Aga no suurem kõlbab kah, annan siis mehele! Parimad soovid ja vastupidavust/tugevat närvi nii Kiivikale kui ka Kalmusele !
  9. sheik enne magama minekut

    Nõustun eelmise vastajaga Aga peale hullu seksi on ju ikka janu, siis võikski kulistada oma shegi ka alla ja uni tulebki sügav ja magus!
  10. Küsimused

    Kuna ma ei ole Tartust, siis ei oska öelda, kus seal Annelinna kandis head saalid asuvad. Aga mida siis sulle soovitada ? Otsigi endale esiteks koht, kus käia ( ei usu, et see väga raske saab olema). Siis on spordiklubides kindlasti olemas treenerid, kes sulle täpselt sinu tasemele vastavalt ka kava koostavad (meie ju keegi ei tea sind, pole näinud... oskame vaid üldisi tõdesid soovitada) Ka siit portaalist on võimalik endale tellida treenimis-toitumiskavad (tasulised) ning ülevalt tööriista lahtrist avaneb sul võimalus valida "treeningkavad" (tasuta). Kui viimasest võtta, siis ilmselt ikka algaja kava (jaotatuna siis täpselt nii mitmeks, kui sulle sobib ja aega on). Isiklikult soovitan aga pöörduda ikka treeneri poole. Teenus on küll tasuline, kuid see on väljaminek, mis tasub kindlasti ära ja ega seda ju igapäevaselt maksma ei pea. Treeneri abi kasutades võid olla kindel, et saad proffessionaalset nõu, mis on just sinust lähtuv. Samuti saad näpunäiteid ka toitumise kohta ja treening võibki alata! Jõudu ja jaksu sulle! Ja palju tahtejõudu ja pealehakkamist! Ole tugev! G.
  11. 2 K duell - kes keda ?

    Kalmus !
  12. pilt!!!!minust

    Ärge nüüd norige.. kasvueas ongi paljud noored (eriti meessoost isikud) sellised kondibuketid (no offence) Mina arvan küll, et mõlemad poisid on väga tublid! Teine poiss oli ju ainult 4 kuud asjaga tegelenud ! Jätkake samas vaimus (Y)
  13. K ja Mg

    Banaanis on ka kaaliumi Ja ma soovitaksin ikka looduslikke toitaineid, mitte mingisuguseid toidulisasid või keemiaid!
  14. kõige tugevam rasvapõletaja??

    Ära sa TANK-i soovitust küll kuulda võta
  15. Mina isiklikult ei vaata küll meest tema lihaste järgi... täiesti kama kaks on välimus, oluline on ikka iseloom ja olek ja ..... "tema ise"... Kahjuks pean tõdema omadest kogemustest, et jõusaalis kohtan enamjaolt küll ainult eputajaid (ärge palun võtke isiklikult), mõni pumpab terve trenni vältel iga päev nt aint biicepsi, et suuri käsi saada ja siis kuulen, kuidas mõni "kapp" arutab teisega, kuidas ühest munast saab 35g valku.. oehh, oleks see elu nii lihtne, küll oleks odav oma päeva valke täis saada :D:D oh teid mehi küll aga samas, kõik mu parimad sõbrad on meessoost, seega ega ma ilma teieta ka hakkama ei saaks
×