Jump to content

Crack

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Crack

  • Tase
    Algaja
  1. Hantlid või kangid

    hantlitega tuleb venitus parem, kuid harjutuse sooritamine on ebastabiilne...Hea, kui kasutad vahelduseks nii hantleid kui kangi
  2. kõhulihaste väljatoomine

    kuule, Raiks, ehk nimetad nimeliselt mõnda meest, kes jama ajab...Muidex, kaldpink töötab kõhulihaste mõttes väga hästi...paistab, et nelja aastaga pole sa siiski kõiki tõdesid omandanud... Ainuke viga, mis kaldpingi juures vahepeal tehakse, on see, et võetakse liiga suur nurk, millest tegelt pole mingit tolku(lihaste kasvu mõttes)
  3. kõhulihaste väljatoomine

    Kõhulihased - nagu kõik teame - töötavad paljude liigutuste juures.See omakorda laseb arvata, et nad on teatud pingega harjunud ning igaühele ei piisa nädals ühest korrast nende treenimiseks.Ise treenin kõhtu igal trennipäeval...see on 4 korda nädalas...ja see mõjub hästi.Tulemused on igati head. Mis aga puutub sellese, et teha 1 kord nädalas ja hästi korralikult, nagu mõned seltsimehed eespool väitnud, siis tekib küsimus...Kui kaua peaks teie arust see korralik kõhulihaste trenn kestma..? Kõhule piisab täiesti 15 minuti pikkusest trennist...ja kui "korralikult" sa suudad sellise aja jooksul ikka treenida...?!!
  4. kõhulihaste väljatoomine

    Saage aru, mina räägin ka kogemustest...Just iga 24 tunni tagant treenimine mul kõhulihased välja tõigi...Muidugi, teie seisukohalt vaieldav...aga see on minu seisukoht.Ma ei soovi mingit vaidlust...
  5. kõhulihaste väljatoomine

    Ma tahtsin öelda...IGA 24 TUNNI TAGANT..mingite sõnanärijatega ma kahjuks ei arvestanud...sry...
  6. tellitavad hantlid

    Ehk on börsist abi.Ma sain sealt endale hea tõstekangi, soodsalt...
  7. kõhulihaste väljatoomine

    Kõhulihaseid võib treenida iga 24 tunni jooksul...
  8. ainult kreatiin

    Annez, mis see siia puutub, kaua anti4 trenni on teinud...vahet pole ju...
  9. Mingi jama on...

    Proovin nii, nagu soovitasid, Risto.Igatahes, tänud teile...
  10. Mingi jama on...

    Jah, nagu eespool öeldud, on mingi jama käes. Alles paar kuud tagasi tegin lõuatõmbeid kukla taha(3 seeriat, seerias 8-10 kordust)12-kilose lisaraskusega(riputasin ketta külge).Kasutasin randmerihmu, et saaks keskenduda rohkem lõuatõmbamisele mitte kinnihoidmisele.Nüüd, kurat, ei jõua eman rihmadega ka tõmmata.Seljas on jõudu küll aga kinni hoida ei jõua.Pärast, kui kuidagi valmis saan, on käsivarred täitsa läbi. Huvitav on just see, et miks ma PRAEGU ei jõua, aga varem jõudsin...? Ehk keegi aitaks ?
×