-
Sisu loend
770 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Sisu Tüüp
Kalender
Profiilid
Foorumid
Koik savi_ postitused
-
suu kinni mehed. Proovime ära ja siis kobiseme Mina lähen ostan endale kohe 2 kotti ja veendun ise...
-
Hehe.. ma lugesin sellest vastusest 2 sõnumit välja. 1. Ma ei ole oma naisega nii kaua koos olnud, et mul tekiks vajadus teise naise pilt deskile panna. 2. Kui nii kaua nagu nemad koos olla, siis ei panda teisele pahaks võõra(palja) mehe/naise pilti deskil.
-
Ülemisel fotol jah M.Morozov mis sul elukaaslane su uuest(vanast?) desktopipildist arvab ? Ma ei julgeks elusees ühtegi teise naise pilti oma deskile panna ... kui aus olla, siis ei tahagi.
-
Kuna juba pool aastat minu perekonnas millegipärast tavalise kohvi asemel ostetakse Nescafe lahustuvat kohvi, siis uuriks, mida teie asjast arvate. Siililegi on selge, et lahustuv on ebatervislikum, kuid millest selline lahustuva kohvi fenomeen - moderne ühiskond ei kannata kohvi järgi oodata ? Lisaks sellele, mis te arvate kohvi tarbimisest enne trenni, väikse ergutusvahendina. Mina enda jaoks hakkan näiteks seda katsetama praegu Minu mõistes on kohvi suhkru ja kenasti piimaga isend.
-
eitea.. kisub minu arust juba ärplemiseks. Ehk siis mul on pikem kui sul ja minu tõde on ainus tõde. Ühesõnaga .. tehke trenni ja rohkem villa
-
Seda nigu minagi.
-
No, see on hea küsimus, üldiselt nagu sportlik vorm. Aga kui üle läheb, siis ei kobise, oleneb tegelikult kuidas ma ise end tunnen ja kuidas peeglist paistab. Praegu olen aasta algusest kuni siiamaani oma 3-5kilo juurde võtnud ja paistab, et vähemalt mitte pekki. Seega kui see kaalutõus sama valutult edasi jätkub ega ma siis askeetlusega ka tegelema ei hakka. Üldiselt mul vist isa poolt ei ole geneetiliselt väga soodustatud igasugune massi kogumine ja kõik on küllaltki vaevaliselt tulnud eks selle pärast ole ka need viinamarjad hapud - muidu tahaks ikka suuremaks.
-
Omastarust väga anoreksik ei ole. 178 pikk. Aga noh .. eesmärk ei olegi end väga suureks ajada (vabandused - vabandused ) Huvitav, mul on sõber, kes on minust küll tiba lühem,aga kaalub 63midagi ja on konkreetselt lihas. Jõudu on ka oma kaalu kohta märkimisväärselt palju.
-
kuradi raskeks ajate end ikka aga nojah .. kellel see otseselt eesmärgiks .. mina näiteks üle 75 ei taha lasta...
-
64.5kg olin ja nüüd olen 72/4 vahemikus. Rasvaprotsent 9,8ülakehas ja jalgades 13,midagi . Vorum on aga väga oluliselt paranenud. Varem olin lihtsalt kriips, nüüd juba hakkab looma.
-
Andke aru , aga miks on http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa...products_id=360 nii odav nagu ta on ? Sellise hinnaga ostaks ja tarbiks nii mis koliseb.
-
Huumor on kõik suhteline. Arnie asi jättis külmaks. Vanaema oli omapärane, aga nalja ei valmistanud. Poiss kes kangiga akvasse rammis oli tropp.
-
Subjektiivne väärtushinnang - mina tahan fakte !
-
Minu silma järgi tundub kava okei ... peaasi , et ülekoormust ei teki. 2h on päris kena trenniaeg ikkagi. Need kilod on siuksed suhtelised asjad... jällegi minu puht isiklik arvamus .. .vaata parem peeglisse
-
Keskmise jõmmi kaklustaktika on üldse selline, et kas ta üritab peaga kõhtu joosta või näkku lüüa. Aga see peaga kõhtu jooksmine on naljakas.. ma olen üsna kahele vennale nõnda põlvega näkku löönud ja neerud on ka head kohad kuhu äsada. Skeidipoiste asi enamasti minu tähelduste kohaselt. Näkkutagujatest tuleb aga võimalikult distantsi hoida, mind on see päästnud vähemalt ühel väga tõsisel korral , kus seltskond kiilaid anarhiste peale lendas meie seltskonnale. Üldiselt mulle ei meeldi kakelda ja õnneks pole elus olnud vaja ka eriti palju enda eest rusikaga seista. Ei liigu ööklubides ega sellistes potensiaalsetes jõmmikohtades Hevimehena olen aga väga ahvatlev märklaud nii palju kui täheldanud olen.
-
Täna lugesin postimehest .. "hiilimine" on IN ! Ehk siis ratastega potased ja vanalinna tänavaile Potased pidid olema põhimõttel et kannas on rattakesed ja siis kui kannale toetuda on nigu rulluisk.. eino tere tore
-
Mind kõige rohkem hirmutavad mõtted, inimestest, kes siukest sporti lahedaks peavad. Olgu kui tegu on enesekaitsespordiga, aga need kellel ila siukse peksmise peale jooksma hakkab nagu seal videos ning nukid sügelema - sellised inimesed kipuvad tihti ka praktikasse oskusi üle viima ehk siis nagu mõned saalijõmmid, kes esmaspäev ilmuvad trenni sinise silmaga ja pajatavad ilgelt ägedaid löömajutte. Mul on endal katutvusringkonnas mees kes on 185 pikk 110kilo ja umbes siuke "põkk" , tüübile konkreetselt meeldib tappa anda, miks? sest ta suudab ! Ma ei ütle midagi paha spordi kohta seni kuni see püsib võistlusringis, aga jubedad traumad võivad meestel olla vanemas eas. Lõpus üle selja visatud mees on ilmselt ratastooli case ?! kui ei ole, siis vedas ! Omamoodi oli video lahe, aga ka natuke kurb.
-
Kõik siuksed asjad on harjutamise asi - lõuatõmme, jõutõmme, kõhulihased jne. ja ei kuulu seega minu arust mingite eriliste näitajata alla, seni kuni need pole meeletult madalad.
-
See elumeeste jutt suht õige... alles kaks päeva tagasi teatas mulle üks suhteliselt suvaline perekonnatuttav kuidas ta 2000 ühel päeval niisama maha jõi ja tulevase palga lubas ka rõõmsalt hakkama panna - läbu on peamine. Vahel harva tahaks samas isegi tagasiu kõike seda raha mis on õlle alla pandud.
-
Mul endal on nii , et ma ei saa juua piima tühja kõhu peale. .. vahel lööb korgi alt ära kohe
-
Minu jaoks ei ole need "kulutused" vaid investeeringud, mis ennast ära tasuvad. Kuus umbes 400krooni saali kuupilet ... ja 300 krooni valk . Parematel päevadel ka kreatiini peale läheb. Kui finants võimaldaks ,siis investeeriks rohkem, uusi kindaid oleks vaja ja saaliplätud on ka juba katki
-
Ok, siis ütleme , et selle ühe särgi puhul oli XL kahtlase väärtusega, kuid siiski .. mujal olid ka vaid väiksed särgid järgi
-
Seoses proteiiniga ütleks mina , et seni kuni pole Biolab või tont teab mis nurgatagune Lab - kärab igasugune valk suhteliselt, kui oled algaja .. lihtsalt tee endale selgeks 2 erinevat valgusorti, mida tarbida õhtul ja mida peale trenni , mis imendub kiirelt. Valku võid suht alati tarbida (mõistlikult loomulikult).
-
Kusjuures.. halenaljakas juhus, aga käisin neid nö Musclesärke erinevates poodides vaatamas ... täiesti koomiline , aga isegi XL särgid on väiksed ... st kisuvad seljas nii mis kole (nö kaenlaalt ja "varrukast" . Mu rindkere ümbermõõt ei ole küll midagi erilist, aga kurat.. ( Rindkere 105,3 cm. ) Teine variant olid Ghetto-a-like Nike`i ülikallid korvpallisärgid mis nägid väga halenaljakad välja , aga suurust oli vähemalt . Niisiis .. kui keegi oskab mind juhatada Tartus kuhugi poodi , kus on midagi siukest Musta või soovitavalt tumedat värvi ilma eriliste firmalogodeta, mis asjatult hinda lisavad. http://lmclothing.co.nz/files/General/BC-M...SHIRT-small.gif Oleks tänulik. NB! Äärmisel juhul ka tallinnas! Käisin kesklinna suurimad kaubanduskeskused läbi ... Kaubamajast leidsin ainsa normaalse särgi, aga see oli XL ja ikka väike.
-
Tundub suht turvaline, reklaam töötab, mina prooviks küll aga .. who knows