Jump to content

AriMattiMustonen

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

AriMattiMustonen

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 20.01.1992

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://raskesport.ee

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Eilse õhtu teravamad hetked püüti ka videole. RAJU finaalsündmuse kokkuvõtet näed siit: RAJU 14 HL Suurimad tänud kõigile sportlastele, kes tegid selle õhtu plahvatuslikult põnevaks, pealtvaatajatele, kes täitsid A. Le Coqi spordimaja raju emotsiooniga ja sponsoritele, kes tegid võimalikuks tänase õhtu õnnestumise! Muidugi täname ka tervet RAJU tiimi erakordselt õnnestunud ürituse eest!
  2. Lauri Ülenurm pidas täna oma viimase professionaalse vabavõitluse ja võttis selle, mida ta võtma läks - kindla võidu oma lätlasest vastase üle. Aitäh ilusa lõpu eest! Pikemalt RAJU videoblogist. Alar Hutrovil on terasest närvid ja ta mänguplaan ei vedanud alt. Hutrov alistas oma vastase kohtunike otsusega ja noppis Tartu klubile Võimla järjekordse võidu. Hea töö! Värskeim emotsioon RAJU videoblogist. Alar Hutrov, matšijärgne intervjuu Milline õhtu! Suurimad tänud kõigile sportlastele, kes tegid täna muljetavaldavat tööd, pealtvaatajatele, kes täitsid A. Le Coqi spordimaja raju emotsiooniga ja sponsoritele, kes tegid võimalikuks tänase õhtu õnnestumise! Kohtume peatselt klubis VABANK, kus toimub RAJU ametlik järelpidu. RAJU finaalsündmuse käepael & tavakohapilet tagab teile tasuta sissepääsu läbi kogu öö. Rohkem infot: http://mma.ee/#afterparty
  3. RAJU 14 ametlikud tulemused: 1. B -74,0 Marko LAIKASK (MK Delta, Tallinn) vs Martin SAAR (3D Treening, Tallinn) VÕITJA: Martin SAAR (3D Treening, Tallinn) kohtunike otsusega (ühehäälne) II raundis (5:00) 2. B -82,0 Ari-Pekka SAVOLAINEN (RNC Sport Club, Soome) vs Ranno LAUR (Võimla, Tartu) VÕITJA: Ranno LAUR (Võimla, Tartu) kohtunike otsusega (ühehäälne) II raundis (5:00) 3. B -83,9 Tommi LEINONEN (RNC Sport Club, Soome) vs Sten ANSLAN (Võimla, Tartu) VÕITJA: Sten ANSLAN (Võimla, Tartu) kohtunike otsusega (enamuse) II raundis (5:00) 4. B -65,8 Vitali MELNIKOV (San-Da / Sparta, Läti) vs Alar HUTROV (Võimla, Tartu) VÕITJA: Alar HUTROV (Võimla, Tartu) kohtunike otsusega (enamuse) II raundis (5:00) 5. A -61,2 Roberts SENFELDS (San-Da, Läti) vs Lauri ÜLENURM (Võimla, Tartu) VÕITJA: Lauri ÜLENURM (Võimla, Tartu) alistusega (kolmnurkkägistus jalgadega) II raundis (3:33) 6. A -65,0 Sebastian ROMANOWSKI (Berserkers Team Poland, Poola) vs Henri HIIEMÄE (3D Treening, Tallinn) VÕITJA: Henri HIIEMÄE (3D Treening, Tallinn) kohtunike otsusega (enamuse) III raundis (5:00) 7. A -77,1 Bartosz FABINSKI (S4 Fight Team, Poola) vs Alik TSEIKO (3D Treening, Tallinn) VÕITJA: Bartosz FABINSKI (S4 Fight Team, Poola) kohtunike otsusega (jagatud) III raundis (5:00)
  4. RAJU 14 on viimaks siin! RAJU finaalsündmuse esimeses matšis lähevad vastamisi kaks teravat Eesti meest, Marko Laikask ja Martin Saar. Mõlemad võitlejad on mürgliks valmis! Vaata nende viimase hetke muljeid RAJU videoblogist. Alik Tseiko on majas, ta on peamatšiks valmis ja ta tahab võitu!
  5. See päev on käes! RAJU 14 finaalsündmus on täna! Eilsed kaalumised ja intervjuud sportlastega olid ägedad. Vaata videost kuidas on läinud treeningutel Võimla sportlastel Sten Anslanil ja Alar Hutrovil, kuidas on nad valmis uuteks IMMAFI reegliteks? Videos on intervjuu ka 3D Treeningu treeneri ja plahvatusliku võitleja Henri Hiiemäega! RAJU juba täna! Uksed kell 18:00, üritus hakkab 19:00. Haara pilet siit! Näeme seal!
  6. RAJU 14 finaalsündmuse kaalumised on läbi, mehed on kaalus ja fännid põnevil. Võib nimetada üheks kõige põnevamaks kaalumistepäevaks RAJU ürituste ajaloos. Vaata videokokkuvõtet toimunust. RAJU 14 finaalsündmus homme A.Le Coq spordimajas!
  7. Võitlejad on saabunud Eestisse! Kas mehed teavad, mis tulemas? Kuidas nad valmis on? Videoblogid hakkavad tulema nagu soojad saiad! Jälgige ka Instagramis, kus ma proovin igast backstage tegevust ka pidevalt postitada! RAJU instagram
×