Jump to content

Nipileenu

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Nipileenu viimane päevavõit oli December 6 2017

Nipileenu's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

7 Neutraalne

Nipileenu

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 03.09.1978

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Asukoht
    Sparta Spordiklubi
  • Interests
    TEAM Blue Diamond

Viimase Profiili Külastajad

1 924 profile views
  1. Oslo GP 2018

    Oslo tulemused https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=http://oslograndprix.com/results/2018OGP_results.pdf
  2. HelenaMangFitness.com

    Helena, palju-palju õnne! Õnnitlused suurepäraste saavutuste ja peaeesmärgi saavutamise puhul! Loodetavasti blogid ikka edasi ja annad oma tegemistest ja mõtetest teada Eks EKFL'i galal jäi küsitavusi õhku tõesti...mulle endale meeldib väga laste fitness ja olen neid imeliste võimetega tüdrukuid jälginud ja imetlenud. Seetõttu šokeeris mind juba esimene nominentide slaid ja edasine kulges juba justkui udus... Tsiteerides EKFL'i "Parimad valiti välja toetudes tiitlivõistluste ja Eesti Karika-ja Meistrivõistluste tulemustele. Nominentide seast tegid lõpliku valiku liikmes spordiklubide esindajad." Selle alusel oleksid pidanud nominendid olema ju hoopis Eestis võidutsenud ja lisaks ka MM'il ja EM'il edukad võistlused teinud Anasstasija Ussova ja Eva-Lotta Akkermann (mõlemale EM kaheksas ja MM kümnes koht)??? Kuidas saab olla võimalik, et nad ei olnud nominendid??? Mille järgi hääletasid spordiklubide esindajad? Tundub, et spordimehelikkusest ei tea need hääletajad midagi
  3. World Fitness Championships 2017

    Aitäh EKFL, Ott ja sõbrad. Saabusime küll keset ööd aga vastuvõtt oli nii tore ja seda märgati ka kaugemal https://www.ifbb.com/estonian-team-warm-welcome-after-world-championships/
  4. Diamond Cup Milano 24-26.11.2017

    Autch...Andra PRO kaart jäi 1 punkti kaugusele...
  5. Jana, Julia, Alice ja Esta lendavad ka homme hommikul kell 7
  6. Fit.Camp 2017 Tippsportlaselt tervisesportlasele

    7 autot ja 6€ käis Saaremaal ringiliikumise kohta info oli e-mailis Ühised väljasõidud Meie laagrikavva mahub ka kolm väljasõitu. Väljasõitudele läheme ühiselt, kasutades transpordiks meie kõigi autosid. Seoses sellega palun anda märku neil, kes oleksid nõus olema autojuhid Kokku püüame leida 7 autojuhti Ja teised, palun varuda 6€ kütuseraha autojuhile.
  7. Väga vinge! Helena tõusis just I-walkiga taas medalile ! Ja Mari jäi vaid 1 punktiga finaalist välja...mhhhh...läks ikka jube napilt.
  8. HelenaMangFitness.com

    Helena, nüüd loeks tõesti hea meelega kuidas Sinu ettevalmistus edeneb
  9. HelenaMangFitness.com

    Algajate võistlus jah, aga siiski oli see võistlus ju nii "päris" kui veel olla sai - polnud ju mingi külavõistlus ja arvestama peab ikka kõikide reeglitega - kaasaarvatud dopingukontrolliga! Hobi või mitte, siiski õpime ju juba lapsest peale, et ilma mängureegleid teadmata ei ole võimalik edukalt mängus osaleda . Ma arvan, et suurem osa laval käinud algajaid valmistus selleks võistluseks ja see oli ikkagi tõsiseltvõetav võistlus, mitte mingi naljategemine. Reaalne ja esimene samm ning vormikontroll Eesti karikavõistlusteks. Ja kui teadmatusest võetigi sisse poos, mis uute reeglite järgi ei ole enam õige, siis oli õnn ja veel viimane hetk selle mõistmiseks - jõuab teha vigadeparandust ja poose lihvida. Ja alati ei ole asi selles, et pole võimalik lubada poseerimise õpetajat - alles veidi rohkem kui nädal tagasi olin Egle seminaril, kus nii mõnigi neiu ei olnud valmis "turvalisest" poosist, ka peale korduvat selgitamist - see ei ole lubatud, loobuma. Seetõttu ongi hea, kui ka algajate võistlustel ei vaata kohtunikepaneel sellele läbi sõrmede. Reeglid on kõigile samad! Ja tõesti, reegleid ole ju liiga raske leida: http://www.ifbb.com/rules/ (kaasaarvatud nõuded bikiinilõikele ja kingadele)
×