Jump to content

Potter

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Potter

  • Tase
    Algaja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.

    Eluaeg on mind piinanud üks küsimus - mis saab tatoveeringust kui ennast mitme aastaga ikka palju suuremaks treenida? Välja see ei veni? Või tuleb ikka üle hakata tegema jne?
  2. Täpis toitumine

    Muidugi tuleb asja võtta rahulikult. Tänapäeva probleem ongi, et kõik tahavad kiirelt tulemused kätte saada ja siis hakkavad vitamiinidega möllama. Tee enda vormist pilte ning topi nad kollaaži. Samuti orienteeru enda kehakaalu peale, kui kehakaal ei lange ning on stabiilne siis järelikult tuleb natukene neid kaloreid timmida. Tulevik kuulub sellele, kes oskab oodata.
  3. Täpis toitumine

    Täpne range toitumiskava tuleb aastatega välja töötada. 12% rasva on üpris kerge ära teha kui oskad õigelt toituda ning treenida.
  4. Kreatiin

    Mõndadel ikka on.. potihaigustest oled midagi kuulnud? Aga tagasi küsimuse juurde, keegi on proovinud nende tooteid? Et mul on praegu valida kahe firma vahel - BiotechUSA ja Reflex Nutritioni vahel ja see BiotechUSA ei meeldi sellepärast, et nad ei kirjuta purkide peale "ingredientsi".
  5. Kreatiin

    Mehed ja leedid, kas keegi on siit proovinud Reflex Nutrition tooteid? Ma mõtlen just kreatiini nende poolt. Toote nimeks on Creapure Creatine Monohydrate (Reflex Nutrition) Kodulehel on neil kirjutatud selline jutt, et see Creapure kreatiin on ainukene maailmas, mis on tõestatud läbi labori testide, et sellel ei ole kõrvalmõjusi jne..
  6. Kõikvõimas KÜKK

    Ma arvan, et kükkijatest pole mõtet rääkida, sest nende esimene prioriteet on jõud, mitte lihasmass. Ja see, et keegi on 197 pikk ei tähenda, et tal on kohe pikad jalad. Ma toon ka kohe näite, sina ja su sõber on 180cm pikad aga su sõbral on jalad pikemad(puusad kõrgemal). Kuulsin sellest esimest korda kui tuntud Venemaa kulturist Stanislav Lindover rääkis sellest. http://nattyornot.com/long-legs-suck-squatting-sorry-true/
  7. Kõikvõimas KÜKK

    Ma ei tea mitmendat aastat ma seda videot vaatan aga siiamaani olen räigelt ekstaasis pärast seda. Muideks..olen videotest näinud, et mõned professionaalid räägivad, et kellel on pikad jalad siis neile see tavaline kükk eriti massi ei arenda. Keegi oskab kommenteerida?
  8. Ilmselt Skandinaavias on doping võrdsustatud narkoga. Samuti tean, et asi võib nii kaugele minna, et tööandja võib töölt lahti lasta kui sellise asjaga vahele jääb töötaja.
  9. Enamus nendest treenivad privaatsetes jõusaalides, kuskile klubisse on üpris raske sisse saada. Sa ei tunne taanlaste mentaliteeti.
  10. Muideks, Taanis on samamoodi. Elan Taanis ning olen ise reaalselt kokku puutunud üpris lähedalt selle terve jamaga. Asi on selles, et kui sa tuled jõusaalis, registreerid sa ennast sinna ainult ID-dokumendi järgi ning pead ka lepingut allkirjastama, kus on öeldud, et jõusaal võib nõuda sult dopingutesti. Ning samuti on seal mainitud, et kui su proov saab olema positiivne, politseil on luba su korter läbi otsida. Samuti politsei võib mõne suurema venna tänavalt maha tõmmata ning sõidadki laborisse. Mul on tuttav siin, tahab jõuda bodybuildgu lavale, kaalub mingi 95kilo, räigelt kuiv mees ning käsi on 47cm . Üks päev tuli politsei jõusaali, tõmmati kaasa ning sai kuus aastat puhkust KÕIKIDEST jõusaalidest mööda Taanit. Eestis võiks ka selline asi toimuda ja kõik need suuremad jutumehed, kes seda pas¤% levitavad tuleks vaikima panna.
  11. Kuidas valite Personaaltreenerit?

    Aitäh Arnold, võibolla leian siit endale midagi.
×