Jump to content

Military

Kasutajad
  • Sisu loend

    76
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Military

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 01.04.1977

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Tallinn
  • Interests
    Raskuste liigutamine, Rock muusika, Filmid, Fotograafia, Suvi, Lõuna-Eesti, Ujumine.
  1. liha vs piimtooted.

    Küsiti kumb on etem - mina eelistan liha. Tarbin ka piimatooteid...
  2. liha vs piimtooted.

    Liha
  3. Animal pump

    Leedus haibitakse jahh kõvasti UNIVERSALI üks leedu keelne sait - www.maistassportui.lt, arvan et kui sinna inglise või vene keelse maili saadad saad ehk nendega kaubale ja nad saadavad sulle ehk ka eestisse...
  4. Kust saaks Satur 8-t?

    Siis mine panka ja tee endale - aga saab tellida ka Magnet´i, Ego ja Freestyle´ga
  5. Kust saaks Satur 8-t?

    Bodybuilding.com poest ostmine -> Registreerid end poes kasutajaks -> valid kauba mida tahad -> maksad krediitkaardiga. SIMPEL! Tegelt on seal juhend üleval kuidas asi käib - uuri.
  6. Kust saaks Satur 8-t?

    Kui tellid USA´st siis juurde tulevad postikulud mis sõltub kaalust (mida raskem seda kallim) on suht soolased ja teeb tellimise mõtetuks... Samuti pead arvestama seda, et USA´st tellides tulevad üle 22 euro suuruse tellimuse puhul (selle alla ei kuulu posti kulu) juurde euroiidu tollimaksud - seega tõuseb toote tellimse hind veelgi. Kaup eestisse kuni kuuaega . Ennem tellimist soovitan suhelda KINDLASTI ravimiametiga, et see ikka kauba tollist läbi laseks kuna kõik kaubad USA´st tellides üle 22 euro läbivad piiril kontrolli ja toidulisandite puhul ravimiameti kontrolli - asi selles, et toidulisandid ei sisaldaks Eesti Ravimiameti poolt ravimiteks määratud aineid. Samas on see minu meelest suhteliselt nalja number, kuna varem näiteks vabalt müügis olnud analgiin - mida omal ajal sõpradega pohmelli vastu sai sisse söödud, on nüüd mõned aastad tagasi apteekidest ära korjatud ja nüüd ainult retspti ravimiks tehtud... Aga whatever.... Kes soovib see proovib - JÕUDU!
  7. Kust saaks Satur 8-t?

    Kui viitsimist jännata, siis telli ise bodybuilding.com´ist, kohale tuleb küll kaua 2-4 nädalat, aga saad odavamalt. Ise olen sealt üht koma teist tellinud.
  8. Milline pump tõesti hea?

    Ise olen ära söönud mitu tünni Satur8´t ja ühe Satur8 Rush´i. Satur8 toimis väga hästi, kuid Satur8 rush oli jama (vähemasti minule ta nii ei mõjunud kui tavaline Satur8). Soovitan Satur8´t - tõmbab korralikult käima ja ajab lihase punni.
  9. Kes on proovinud

    Jõusaaliga olin enne kava tellimist tegelenud ikka oma mitu aastat, aga dieedil polnud enne olnud ja selle kõige paremaks lbiviimseks pöördusin Mareku poole. Ma pole öelnud, et rasvapõetusega kaasnes lihase suurenemine - kehakaal langes selle 4 kuuga 10kg, jõud aga suurenes lihase tiheduse arvelt ehk muutus kvaiteetsemaks.
  10. Kes on proovinud

    Kasutasin Mr. Kalmuse koostatud treening- ja toitumiskava, põetasin 10kg rasva, samas tuli jõudu juurde ning visuaalne pilt oli väga boeno! Naine, kui ka nii mõnigi sõber, ajas silmad punni ja kiitis tulemust. Soovitan Marek Kalmust - väga meeldiv koostöö.
  11. Phil Heath võitis Ironman Pro

    Ironman Pro on kulturismi võistlus. Ironman Hawaii on triatlonistide, ehk siis vastupidavus võistlus.
  12. Cell-Techi tarbimine

    Muteerumist küll loota pole... Jäta see laadimine ära ja võta üks annus trenni päeval.
  13. Ronnie Coleman abiellub

    Selle texti järgi ta juba abiellus detsembris ja juulis toimub pulmapidu liibanonis.
  14. Rakke KÜKIMASIN! ! !

    Need Lõuna-Eesti mehed on kõik Hullud!
  15. 5x5 kava

    Ise kasutasin seda varianti SIIN
×