Jump to content

Nordic

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Nordic

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.02.1997

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Asjatundjad aidake!

    No veidikene olen siiski targemaks saanud. Uuest nädalast teen ka myfitnessis lepingu, spinningu ja jõusaali jaoks. Seniks vast käin lihtsalt jooksmas ülepäeviti, eks siis näha milline on vorm tegelikult. Toitumiskava järgin ka, seega eks näis mis saab.
  2. Asjatundjad aidake!

    Ehk siis ainuke viis on kaalu alandada seda kava järgides? Kui natuke süveneda võib kogu mu jutust välja lugeda ''varjatud küsimuse'', et millise trenni kasuks peaksin otsustama ja mis võiks sellel teekonnal kaasa aidata? Kas jõusaalis rühkima või näiteks spinningus alguses ''polstri'' maha nühkima ja siis jõusaali minema lihaseid arendama..
  3. Asjatundjad aidake!

    Pole järginud seda kava, aga väljas söömise asemel olen ise hakkanud erinevaid toite valmistama kodus ja joonud igasugu mahlade ja asjade asemel üldjuhul vett. Tänu sellele on septembrist alates kadunud 4kg mu kehalt, aga nüüd juba tükk aega kaal vangerdab sama koha peal.
  4. Asjatundjad aidake!

    Hakkangi järgima, aga trenn seal juures ju siiski kiirendaks oluliselt seda kaalulangetuse aega, ideaalis tahaks järgmise aasta veebruaris juba enam-vähem vormis olla. Ja ega paha ei teeks ka see, kui lihased veidi välja paistaks
  5. Asjatundjad aidake!

    Niisiis olen 16 aastane noormees, 76kg ja 174cm. Kõhuümbermõõt naba juurest on 90cm. Tahaksin kaalust alla võtta, et ehk oskate aidata ja erinevaid nippe anda parema kaalulangetuse jaoks? Marek Mozorivilt on kunagi soetatud ka toitumiskava, mida eriti järginud ei ole, küll aga olen hakkanud jälgima mida suhu pistan. Tahaks kuhugi ka trenni minna, kuna hetkel puudub füüsiline aktiivsus. Niisiis, asjatundjad, oskate ehk aidata? Ideaalis tahaks kaaluda kuskil 65-68kg vahel, nii, et vorm paistaks hea. Ettetänades, Karl
  6. Nõuandeid

    Jõuan koju üldiselt sellistel kellaaegadel keset ööd.. Aga jah unerežiimi peab ka korda saama.
  7. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Kas keegi oskab öelda, mis see fitbit flex aktiivsusmonitor endast kujutab. On vastupidav/kvaliteetne?
  8. Küsimus

    Olen 16 aastane noormees, 175cm, 80kg. Aastate pikkune valesti söömine on ära tüüdanud, sest sporti teen ma palju ja jaksan pea samapalju oma kehakaalu juures, kui teised väga heas vormis poisid, ent ikkagi olen jännis oma õllekõhu ja nn meherindadega. Uurisin natuke fitshopi lehelt ja leidsin sealt selle paketti, kus vajalikud lisandid + toitumiskava. Kas keegi oskaks öelda, kas see 200 kulutus ka end ära tasub? Kõik need pulbrid jne.
  9. Nõuandeid

    Aitäh tagasiside eest, toitumine on mul tõesti korrast ära. Ja mis puudutab seda, et olen toas istuv arvutisõltlane, siis nii ta ei ole. Trenn pole mulle võõras asi. Vaatan oma toitumise üle ja kindlasti korrigeerin menüüd. Küsimus ka, kas sel on vahet mis kellaaegadel süüa või on ainuke eesmärk menüüst kinni pidada?
  10. Nõuandeid

    Olen 16 aastane noormees, kes soovib lõppudelõpuks kaalu alandada. Küsimus seisnebki selles, et sooviksin teada, milline trenn on parim rasva vähendamiseks? Jah, tean, et kardiotreening on see rasvavähendaja, ent sooviks siiski miskit täpsemalt teada. Näiteks spinning, on ta hea/halb trenn jne. Olen ca180cm pikk ja kaalun 80kg ringis. Kui end peeglist vaatan, siis häirivad mind just kõht ja nn meherinnad. Tahaksin ideaalis kusagil 15kg alla võtta ja sinna peale siis lihaseid hakkata kasvatama. Ette tänades, Karl
×