Jump to content

Hjalmarsson

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

Hjalmarsson viimane päevavõit oli April 11 2016

Hjalmarsson's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

2 Neutraalne

Hjalmarsson

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 24.11.1980

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Sellest saab meie suvi.... Töö käib Islandi nimel. Plaanidekohaselt võistlen -120kg ja eesmärk uus Eesti rekord selles kehakaaluklassis! Esmaspäeval sai surutud 160 kg 6 X 6. Vorm on hea, lihtsalt nüüd peab hoidma! Eile ehk siis teisipäeval, pandi mulle väike challenge nooremate kamraadide poolt. Nimelt kastile hüpe kohapealt. Jürksil oli vist 103-104cm ette tehtud. Tegin uueks numbriks 106cm. Kui keegi üle teeb, eks siis peab ka rohkem pingutama.
  2. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Käib töö ja vile koos Viimased aasta aega olen ka pannud rõhku maast surumisele, mis teadupärast on spetsiaalne harjutus särgiga surujatele. Kui eelmisel aastal oli max tulemus 150kg X 3 ja 160kg X 1, siis eile sai tehtud 175 X 3. Loodame, et annab särgile siis ka laksu juurde Lisan ka video:
  3. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Tere. Palju õnne kõigile, sest oli palju tugevaid esitusi! Lamades surumise EMvõistlus 2016 on seljataga. Peaks ütlema, et võtsin maksimumi. Kehakaalu -105 kg võitja, tulemusega 265,5 kg. See tähistas ka uut Eesti rekordit ja andis absoluutses arvetuses teise koha. Kahjuks pean tunnistama, et spordiga käib kaasas ka negatiivne pool. Nimelt on minuni jõudnud informatsioon, et kellegi arvates oli minu kolmas katse mitte arvetatav. Väidetavalt oli tagumik pingilt lahti. Kindlasti see nii ei olnud. Seda tunneb iga suruja ise ja kohtunike poolt tuli üksmeelselt 3 valget lippu. Sai ka ustreamist üle vaadatud mitu korda, no mida ei ole, seda ei ole! Ütlen kohe ära, et nii need asjad ikka ei käi. Kas tegemist on kadedusega teise sportlase vastu või lihtsalt tahetakse kellelegi meele järgi olla, seda kahjuks ei oska kommenteerida ja ei tahagi. Aga noh, eks alati on neid, kes ei ole kunagi mitte millegagi rahul ja see sporti kohe kindlasti ei rikasta! Niiet, mõelgem selle peale! Erinevus rikastab, aga küsimus on, kas meil sellist rikkust vaja on?
  4. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    80% kava surujatele on selja taga ja peab mainima, et tasub aegajalt teha. Korra aastas või kaks peaks OK olema! Kava nägi ette 200kg 2X2. Nüüd keskendume särgi trennidele edasi
  5. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Teeme siis lühidalt. Täna raske surumine nägi ette 190kg 3X3. Oli raske, kuid tehtud sai. Viimastel kordustel kippus küll tagumik lahti tulema, aga parem nii, kui üldse mitte midagi!
  6. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Nii, üks raske surumine jälle seljataga! Kava järgi siis 180kg 4X4. Kaal oli ilusti taastunud (104kg, hommikune kaal), niiet jõud kajastus ka massis! Lõpp saab huvitav olema!
  7. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Jõudu! Vahepeal murdis haigus mehe maha ja ei olnud aega kirjutada. Vahepeal siis sai oma 80% kavaga edasi mindud. Olgu mainitud, et kaotasin 1 nädalaga -5kg. Kui muidu oli kall 105 peal, siis hetkeks kukkus see isegi alla 100kg. Kava järgi oli vaja siis teha 160kg 6X6 ja 170kg 5X5. Raske oli, aga miinium programm sai täidetud. Kõik raskused ja kordused alistusid, kuid viimaste seeriate viimaste korduste puhul läks tagumik pingilt lahti. Lisan ka mõned videod! Homme on raske surumine, 180kg 4X4. Eks näis Hetkel kaal taastub, niiet anname endast parima.
  8. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Eile siis oli kolmas raske päeva surumises kava järgi ja see nägi ette 160kg 6X5. Eelmine nädal sai neljapäeval 2 tundi jõusaalis rühitud + kohe peale seda 1,5 tundi jalgpalli mängitud ja ma mõtlen ikka mängitud, mitte kõksitud. Reedel olid jalad nagu pakud, aga kükk sai tehtud. Lisan ka eilsest surumises video. See oli kuues seeria ehk viimane. Täna on teisipäev ja tunne on nagu oleks rongi alla jäänud.
  9. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Nii tänane trenn selja taga ja kava järgi oli vaja suruda 160 kg 6 X 4. Esimene seeria oli ebamugav, aga mida seeria edasi seda mugavam oli. Lisan ka viienda seeria kohta video. Jätkame aga samas vaimus https://youtu.be/zTmX-4uwLOs Neljapäeval siis ees ootamas 160 kg 6 X 2.
  10. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Head jätkuvat aastat spordisõpradele. Järgmised võistlused peaks olema 02.04.2016 ja sai otsustatud, et teeks 80 % kava surujatele. Pole nagu ammu teinud! Võtsin aluseks 200 kg, millest siis 80 % on 160 kg. Sai alustatud eelmise nädala esmaspäeval, kui oli vaja teha 160 kg 6 X 2. Kedagi trennis abis ei olnud, niiet pidin ise kangi pukkidelt lahti tõstma ja pean tunnistama, et jube ebamugav oli. Järgmine surumine oli neljapäeval, mil kava nägi ette kerge päeva, kus tuli suruda 160 kg 6 X 3. Jürks oli abis ja kang ka kohe mugavam käes. Vaatame kuhu ma siis kava lõpuks välja jõuan. Siin kohal pean mainima, et 200 kg pole ma kunagi RAWis puhtalt surunud. Tagumik on ikka veits pingilt lahti tõusnud. Aga tagumik pingilt lahti olen surunud 225 kg. lisan ka väikse video, eelmise nädala kerge päeva viimasest seeriast. Üritan siis iga nädal midagi selle kava kohta edasi postitada! Tänane päev näeb ette 160 KG 6 X 4 ja neljapäev 160 KG 6 X 2 (kergel päeval jääbki edaspidi selline raskus).
  11. Laupäevane ühistreening andis uusi ja huvitavaid signaale! Varsti ei ole 300 kg enam mingi number!
  12. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Tere. Sügis käes ja trennid täieshoos. Hea märk on see, et uued raskused alistuvad. Hetkel kõik, mis peale on saanud panna, on ka üles läinud. Hetkel on ainuke mure kehakaal, mis tahab hirmasti kukkuda, et õigel päeval valusalt kätte maksta )) Kuid pingutame, et seda ei juhtuks. Lisan ka ühe video, et huvitavam oleks ))) Vabandan ebatsensuursete sõnade eest, aga mott oli laes )) Kes soovib, võib MUTE peale vajutada ))
  13. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Täna oli üllatavalt hea trenn. Alguses ei saanud vedama, ega hiljem pidama. Lihtsalt kell tiksus peale. Kaal oli hommikul 102.0. Homme sõidan veitsaks puhkama, niiet tagasi trennis neljapäeval 12.00. Lisan ka paar videomaterjali. Arvestades, et trenni on nüüd vihutud alles 2 nädalat, pole numbrid üldse pahad. Esimene siis 180 X 2 ja teine 190 X 1 Eesmärk on siin lähitulevikus teha 200 X 1, ilusti tagumik maas!
  14. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Hei hopsti suvesangarid! Et Ott päris pallimängu ja ujumise peale ümber ei kvalifitseeruks, siis lisan ühe motivatsiooni video )) Ott Tallinn ei maga )))) ja õnnetus ei hüüa tulles! Ega nende kummivenitamistega ongi nii! On ja ei ole ka )))) Aga laager on huvitav! Äkki järgmine aasta ka paar harjutust seal ette näitama! Aga head suve jätku kõigile!
×