Jump to content

Madisk

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Madisk

  • Tase
    Vaatleja
  1. Aspartaam

    See jutt ei ole siin suhkruasendajast vaid äärmuslikust rasvapõletamisest energeetilisel eesmärgil. (See peaks olema vanadele kaladele muidugi tuttav skeem.) Pseudoefedrini (Sudafed apteegis), aspirini, kofeini ja L-karnitini päevase doosi jagu korraga sisse võttes saab tekitada olukorra kus kuu ajaga 1h aeroobset otsa tehes võib ka 82kg pealt 70kg minna. Sellel on suht karm hind tervise suhtes, mitte nüüd, et lihased ära laguneks (glutamiin kah abiks) aga kilpnäärmele ei mõjuvat päris turgutavalt... mina ei suutunud üle kuu aja sellist jama küll kannatada ja õnneks polnud vaja kah. Tulemus tuli ja on, ainult igasugu suured tervislikud ja vaimsed riskid on sellega seotud. Mul läks õnneks ja ei juhtunud midagi hullu. Eks see on juba individuaalne kellel millise abinõu eesmärk pühendab aga poest saadavate vahenditega naljalt võimsamat kokteili kokku ei sega - seda siis rasva põletamise jaoks energeetilistel eesmärkidel. Ma usun, et ükski treener sellist asja tänapäeval enam heaks ei kiida.
  2. Biolabi toidulisandid

    ... ja mina mõtlesin et "okse" neelamine ongi osa karmist reaalsusest. Ilmselt sain parajal ajal kinnitust sellele, et tasuks midagi muud proovida. Whey1 tundub olevat saadaval erinevate maitsetega No1 ilmselt on maitsetu? Kas on head põhjust ühte teisest eelistada, No1 tundub, et on parem kui pealiskaudselt tooteinfot uurida?
  3. Biolabi toidulisandid

    Kas keegi on kasutanud või miks kasutamata jätnud Biolab`i Cahmpion 8 proteiinipulbrit? Tootekirjeldus siit >> Olen seda 3,5kg ära söönud ca 7 nädala jooksul intensiivselt treenides kuid kaal ei ole suurenenud. Kas võib olla probleem liiga väheses treenimises või hoopis liiga väheses toitumises. Samas söön täiendavalt ligikaudu 1500kcal ja kaalun natuke alla 70kg Igaks juhuks mainin ära, et täiendavalt tarvitan ka l-karnitiini mis peaks leevendama kui mitte ära hoidma valgu muutumise energiaks seda siis rasva põletamise arvelt. Tänud juba ette kui kellelgi on midagi tarka selle odavamat sorti valgukontsentraadi kohta öelda. m.
×