Jump to content

alfu

Kasutajad
  • Sisu loend

    52
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

alfu

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 17.05.1994

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. 1 vs 2 või rohkem trenni lihasgrupile nädalas

    Eks midagi ikka sain ja täna juba tegin esimese katsetuse. Momendil proovin, et üht lihasgruppi teen raskelt ja teist kergelt. Nii peaksin 2x läbi tegema. Läksin seda rada et Raske selg + Kerge jalg täna. Raske puhul siis 4 harjutust. Jõutõmme,ülevalt laiahaardega tõmme, T Tõmme ja lõuatõmbed. Kerge jalg nägi siis selline ette et tegin 3 seeriat supersette. 60 kangiga 3x12 ja Gobletiga 3x10. Loodan et taoline jaotus on sobiv, et põhigrupile 4 harjutust ja kergele 2 harjutust. Kui teha asi veel ekstreemsemaks et saaks lausa 3x läbi teha saab juba rohkem harjutusi lisada erinevatelt gruppidelt aga esialgu proovin niimodi.
  2. 1 vs 2 või rohkem trenni lihasgrupile nädalas

    Räägi Kang, ega sul sellevastu midagi pole, kui sa enda praeguse kava siia üles riputaks. Oleks isegi huvitatud katsetama seda viisi. Siiani 4x ndl saali ja kõik lihased ühe korra läbi, oleks huvitav näha mis toimuma hakkab kui lihast 2-3x läbi teha.
  3. Momendil meil siis juuni kuu ja võistlus läheb lukku täpselt kuu ajapärast nii et aega rööbaspuudel hullu veel panna
  4. Kaalust alla 181cm/115kg

    Nagu eelpool mainitud siis rasvasi ja sysivesikuid veidi liigagi palju. Tatart 80g ja makarone 100g. Kaalult käib toit kuivainena ehk enne keetmist läbi. Mul tükk tegemist et peale rasket trenni 65-75g makarone sisse ajada, see 100g tundub juba väga ulmelisena, nii et nende 2 kohapealt saaksid kindlasti veidi tagasi hoida. Saaksid süsivesikud seljuhul paika ja noo hapukoort paned ka mehemoodi .
  5. veredoonorlus

    Otsustasin siiski täna verd loovutama minna, kuna Pärnus see lahtiolek on nii nagu on, tuli ajanappuses kiirelt see jalatrenn ära teha. Mõnusad raskused ja pisikesed puhkepausid tagasid selle, et algselt lihtsast trennist sai päris korralik jalatrenn. Pole hullu midagi, 2 banaani ja valgusheik sisse ja suund verd loovutama. Viimase harjutuse ja vere andmise vaheks sai siis napilt tunnike. Kuni praeguseni pole tundnud mitte midagi teistsugust, nii et julgen ise öelda, kui tahtmine trenni teha samal päeval, siis teha enne vereandmist. Seda juttu kinnitasid ka sealsed arstid. Ainukeseks erinevuseks oli see, et eelmine ja sealjuures ka esimene vereloovutamine oli mõned päevad rohkem, kui 2 kuud tagasi. Siis oli hemoglobiin 180 (igati kõrge aga võeti ikka verd) ning nüüd oli 150 juures. Selle 2 kuuga ikka päris palju langenud. On tegemist siis normaalse langemisega ?
  6. veredoonorlus

    Tekkis siis endal teemakohane küsimus ja ei raatsinud uut teemat seepärast teha. Oleks plaan siis homme verd andma minna aga kuna siin eelmine nädal on jäänud mitu trenni vahele siis ei tahaks teha neid trennivabu päevi enam niipeagi. Ideaalis oleks homme hommikul teha kerge jalg. Peale trenni 2-3 banaani/õuna sisse võtta ja üks mõnus valgusheik. Peaks 2 tunnikest pausi ja ideaalis läheks verd andma. Niipalju kui olen lugenud et peale vereandmist ei tasuks trenni minna aga kuidas oleks lood eelneva trenniga ?
  7. Martinkink blogi

    CS:GO vast X-boxi peal veel ei võimalda mängimist aga soovitus hea . Xboxile soovitaks siis sama põhimõtetega Call Of Dutylt midagi ja nooh korralikult kogub laineid sel aastal GTA 5. Spordimehele võibolla hoopis FIFA lt midagi ?
  8. Niipalju kui võistlusjuhendist välja saab lugeda, siis võistlus ei käi korduste peale. Auhind, kui selline siiski loositakse välja kõikide osalejate vahel. Igatahes jõudu kõigile.
  9. Sai omapoolne panus ka tehtud. Tooks ühe küsimuse ka välja, mida eelnevalt pole mainitud. Mida pakendilt vaadata... Tänapäeval topitakse pea igalepoole suhkrut, ise jälgin pigem seda näitajat.
  10. Väetoit, baby

    Ohho, täitsa õige teema tehtud minu järgnevaks jutuks . Leidsin mina siis Maximast sellise imetoote nagu seda on Roosa sool. Siiani toite maitsestanud ikka tavalise valge soolaga. Hakkasin siis mina uurima selle roosa soola imejõudu ja leidsin enda üllatuseks et kasulikke asju on hulgi. Sai siis kusagilt Ökopoest ka korra läbi mindud ja sama toode ka seal olemas. Hinna vahe oli pea 4 kordne... Küsimus aga suurele ringile, paljud teist muidu seda roosat soola üldse tarbib? On siis kasulikum ka ?
  11. Toidukorra asendajaga endal kogemus. Kui soetasin oli plaan minna dieedil, sel juhul oleks sobinud toidukorraks mingi pulber ideaalselt. Sain aga kiirelt aru et õiget toitu on parem süüa ja rohkem kui suudad kulutada, nii et dieedist sai kiirelt massi lisamise periood . Katsetasin lühidalt Iconfiti toodet. Saad seda soetada ka Fitshopist.
  12. Jõusaali kava.

    Räägid sa äkki lähemalt, mis selle kavajuures siis nii valesti on ?
  13. Heya :)

    Maini seda ka, kust kandist sa seda treeningkaaslast otsid
  14. Ise eelistan peale trenni just nimelt banaani või väga harva ka õuna, muidugi on kotis yks suurem kott rosinaid, yldjuhul see läheb käiku enne trenni aga kui tunnen et trennijärgne toidukogus pisike saab alati rosinaid ka juurde võtta. Kogusel 400-500g banaani.1. Sheigist (2scoupi) saan ma lisaks bcaale ka 44g valku, 10g sysivesikuid ja 6g rasvasi, vähemalt nii on pakendil kirjas.
  15. Priibe Blogi

    Kui muidu sai mõni aeg tagasi kulmu kergitatud, kui kirjutasid harjutusi ja ja mis raskustega sa teed siis praegu jalapäeval need numbrid igati head (Y). Jõudu edaspidiseks.
×