Jump to content

Tan3l

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tan3l

  • Tase
    Vaatleja
  1. Õlaprobleemid

    Paistab et sellele ei oska keegi vastata peale arsti aga küsiksin siis hoopis - kas võimlemine tuleb kasuks (õlaringid jms) või see teeks asja hullemaks?
  2. Nii tegin siis ükspäev trenni, koos soojendusega. Tõstsin hantleid, kangi ja tegin muid vigureid, siis hakkas vasakus õlas vaikselt valu suurenema. Mul nii varemgi olnud ja on järgmine päev valu kadunud, määrisin fastum geliga ja nüüd on valu kadunud aga kui ma teen õlaringe siis vasak õlg teeb prõksu iga ringi pealt, selline tunne oleks nagu õlg tahaks iga hetk küljest tulla :S Loodan siit abi saada äkki kelelgil selline probleem olnud, äkki saan ka ise sellega hakkama ja ei pea arsti juurde minema.
  3. õlgade laius

    tahaksin siis teada kuidas saada laiemaid õlgu, praegu on need natuke kitsa võitu (45 cm ). vanust on mul 18 aga ma paistan nooremana välja, mõni ütelnud et näen välja nagu 15 aastane(lühikest kasvu ka 165 cm) . nüüd läheb teemast mööda, aga jah äkki kuidagi oleks võimalik treeninguga õlgu laiemaks?
  4. peale treeningut

    teema võib lukku panna
  5. peale treeningut

    hmm.. kui ma söön KOHE peale trenni 2 banaani, 2 keedetud kanamuna ja 1 liiter piima siis mul tõmbab kõhu punni (kõhugaasid ) ja valutab
  6. valu

    mul on õlgades valus kui tõstan mingit raskust (käsi sirgelt enda kõrval ja tõstan mingit raskust õlakõrgusele hoides kätt koguaeg enda kõrval) siis käib terav valu korraks läbi õla.. mida raskem raskus seda valusam. käisin traumatoloogi juures (ortopeed).. vaatas pilti õlgadest..ei leidnud mingit viga ja ütles et tee VÕIBOLLA rohkem selliseid harjutusi et siis kaob valu (paistis et tema ka ei tea nii hästi). ja kui ma nüüd teen siis käib käsivarres (umbes 2 cm õlast allpool) selline valu läbi kui raskusttõstan. kas asi võib olla liigestes? kas tõesti see aitab kui teen neid harjutusi edasi? või ei tohikski teha neid harjutusi? ja tõesti vastake ainult need kes teavad sellisest asjast. tänud
  7. peale treeningut

    kas see on normaalne kui ma söön kohe peale treeningut 2 banaani.. 2 kanamuna ja 1 liiter piima? või ma pole ikka aru saanud - kas neid võib siis kohe peale treeningut süüa või peale 1 tundi??
  8. peale treeningut

    tahaksin veel seda teada et peale treeningut kui pikka aega peaks pausi pidama söömiseni?? peale treeningut mul tõmbab kõhu nii tühjaks et... .või kas piima võix kohe peale treeningut juua?
  9. peale treeningut

    olen 18a algaja nii et ärge sõimama hakake.pole kunagi jõusaalis käinud, treenin kodus iseseisvalt ..tahaksin siis teada kuidas toituda peale treeningut? mis aineid peab sööma peale valgu et lihas kasvaks? mingeid abiaineid ei hakka kasutama kõik mis söön saan toiduainetest. tänud
×