Jump to content

MadRound

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

MadRound

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.11.1994

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Milline raamat?

    Kuna kohustusliku kirjandust peab koolis lugema ja osad raamatu on vabal valikul, siis mõtlesin et peaks mõne raamatu kulturismist ära lugema. Oli see juba mul kuu tagasi plaanis. Kuid ma ei suuda valida ühte raamatut neljast. Mõtlesin, et kui keegi huvitatud oleks, siis peale raamatu lugemist võiksin ma ka kokkuvõtte teha teile raamatust, mida ma lugesin. Samas ma ise mõtlesin, et võiks võtta "Bigger Leaner Stronger" raamatu. The New Encyclopedia of Modern Bodybuilding : The Bible of Bodybuilding Encyclopedia of Bodybuilding: The Complete A-Z Book on Muscle Building Brother Iron, Sister Steel: A Bodybuilder's Book Bigger Leaner Stronger: The Simple Science of Building the Ultimate Male Body
  2. https://www.youtube.com/watch?v=GyUIicnx0NA https://www.youtube.com/watch?v=J9srHKB9ieA
  3. 1. Kai Greene 2. Phil Heath 3. Dennis Wolf 4. Roelly Winklaar 5. Dexter Jackson 6. Shawn Rhoden 7. Victor Martinez 8. Branch Warren 9. Mamdouh Elssbiay 10. Steve Kuclo
  4. Parema õla liigeses valu

    Käisin just arstil ära, ütles, et jõusaali ei läheks hetkel, teeks kodus lihtsaid harjutusi, näitas ka mis harjutusi. Et kui 2 päevaga ära paraneb, siis on väga hästi, aga võib ka paraneda nädalatega.
  5. Põhimõtteliselt eile hakkas see valu õla liigeses, ei olnud nii hull. Ise arvan, et on liigesest väljas vms aga vääna või painuta mis pidi tahad, ei juhtu midagi, ainult valu. Ja täna hommikul läksin siis jõusaali, iga harjutusega mis ma tegin, oli valu. Lendamist hantlitega küljele ma üldse ei suutnud teha. Jätsingi siis trenni pooleli ja läksin koju. Panin Diclaci õlale peale ka. Mul ei ole isegi aimu mis viga on mu õlal. Andke soovitusi ja nii edasi. Ise mõtlesin, et käin homme hommikul arsti juures ja vaatan mis ta ütleb.
  6. Mõndade harjutuste nimetuste juures küsimärk.

    Aga kuidas oleks see sealt lehekülg 141-143? Vaatasin ka seda: http://www.fitness.ee/treeningkavad/1/5/53 Veel vaatasin ka seda Indrek Otsuse kava: http://www.fitness.ee/treeningkavad/1/3/35 ; http://www.fitness.ee/treeningkavad/1/3/36 ; http://www.fitness.ee/treeningkavad/1/4/37. Kumb nagu sobiks rohkem nendest kolmest?
  7. Mõndade harjutuste nimetuste juures küsimärk.

    http://treener.eok.ee/dokument_open.php?dokument_id=385 Lehekülg 139-140
  8. Mõndade harjutuste nimetuste juures küsimärk.

    Jalatagaosale Ben Johnson asendaks Kükkidega(kang rinnal) ära ja eesli asendaks ära harjutusega "säärepainutused kõhuli". Kuidas see oleks?
  9. Mõndade harjutuste nimetuste juures küsimärk.

    Nesatur: Ma hakkan homsest käima, kella 11ks lähen, nagu hetkel kokku lepitud klassivennaga. Aga äkki soovitaksid midagi nende harjutuste asemele või lihtsalt jätan need vahele?
  10. Mõndade harjutuste nimetuste juures küsimärk.

    Ehmm, minu teada Rakvere Spordika Jõusaalis küll treenerit pole, kuid jahm. Eks ma lähen ja vaatan, kui ei tea, siis küsin kellegi käest. Lähen muidu koos klassivennaga, kes ei tea ka suhteliselt mitte mõhkugi. Tänan!
  11. Ma lugesin läbi Kulturism ja Fitnessi e-raamatu ja mõtlesin, et võtaks Ott Kiivika kava sealt. Kuid kui ma vaatasin mõnda harjutust seal, siis tuli suur küsimärk, et mis harjutus see on ja kuidas seda teha. Näiteks: Jalatagaosale Ben Johnson; Istudes säärtele (masin); Kõhuli jalgade kõverdamine: Harkkükk(hantel käes); Sügavad kükid(hantel käes); Trenažööril, eesel säärtele; Jalad ees trenažööril, säärtele; Trenažööril surumine, horisontaal; Trenažööril surumine, kaldpink; Trenažööril lendamine küljele; Lamades lendamine ette, plokk; Lendamine küljele, plokk; Surumine jalad pingil ees toengus; Pullover, hantel või trenažöör; Õlatagaosa trenažööril. Enne kui midagi ütlema hakkate, siis ma olen inimene, kes ei ole kunagi jõusaalis trenni teinud ja ei tea mitte mõhkugi nendest harjutustest jne.
  12. Alustan. Oleks nõu vaja.

    Kuna mulle pakub bodybuilding huvi, siis ma mõtlesin, et hakkaks ka käima nüüd millagi jõusaalis. Mitu päeva ma peaksin nädalas tegema trenni? (Aega on piisavalt, et saan iga päev käia) Kuidas endale normaalselt kava teha endale jne? Olen uus sellel alal ja olen ainult natukene uurinud, nii et abi vaja kellegilt. Kui kellegil on mingeid soovitusi alguseks, siis laske käia.
×