Jump to content

eints

Kasutajad
  • Sisu loend

    150
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

eints

  • Tase
    Kasutaja
  1. Muscletechi T-Tech

    on keegiu proovinud või teab kuidas toode mõjub. Peaks hästi sobima just alates 20 aasta vanustele, kuna testo tase ei ole enam see mis 16 aastaselt. Peaks ära proovima, aga ootan ka foorumikaaslaste arvamusi.
  2. MuscleTech Pump-Tech või Nitric Oxide Booster - NO

    makaveli, kui ma ei eksi, siis ise kasutasid ju nitrot, miks nüüd ütled et jama on? Ja tavalise wheyga võrrelda ka nagu ei saaks, kui vaadata mida nitro sisaldab!
  3. raskuste ja kangi valmistamine

    vaata bodybuilding.ee foorumisse, seal üks mees teeb ka ise kettaid ja asju ise. Küsi hinda ja uuri sealt edasi.
  4. haare

    ei hakka uut teemat tegema, kui juba jutt triica peale läks, siis küsiks nendelt kes ikka teavad ka midagi, et mis harjutused möjuvad enneköike triica külgmisele peale. Üks peaks olema plokk althaardega, mis teeb külgmist pead, aga teab veel keegi mis harjutust juurde teha. Tundub, et mul on külgmine pea veits tagumisest osast maha jäänd.
  5. toidulisand

    no jah, kuidas võtta, kui kvaliteeti tahad, siis peab veidi juurde maksma. 1,8 kilo nr 1 maksaks 650 krooni, 1,8 kilo nitrot maksab 999 krooni. Olen proovinud ka nr 1 ja noh ausalt öeldes, tulemusi ei anna võrrelda eriti. Kui aga raha suht vähe siis ise soovitaks hoopis Prolab Pure Wheyd, 2,2 kilo hind on 590 eeku. Ise jah eriti toidulisandite pealt raha kokku ei hoia. Pigem meelelahutuse pealt olen hakanud kokku hoidma
  6. toidulisand

    ma ei tea nüüd kas see postitus ära kustutatakse või mitte, aga omal läheb juba kolmas 1,8 kilone purk Nitrot ja tulemustega olen väga rahul. Loomulikult on ka muu toit ning teised lisandid paigas, millest praegu pikemalt kirjutama ei hakka. Kaalu on selle 3 purgi ajal juurde tulnud ca 10 kilo ja julgen väita, et lihase arvelt, mitte rasva. Tahaks isegi rasvaprotsenti veidi suuremaks, sest olen kehatüübilt selline suht hardgainer.
  7. Vastus väikselt LANGILT

    Soovin Sulle samuti edu ja ära pane neid kommentaare tähele. Mulle kohe meeldivad sellised mehed kes vaikselt nokitsevad omaette ja ei tee mingeid suuri sõnu, vaid lihtsalt teevad trenni enda jaoks. Samuti on sümpaatne see, et sa Lang ei läinud räuskama sinna teemasse, kus oleks nagunii kümneid kommentaare jälle tulnud vaid tegi rahulikult oma teema ja ütles ära mis öelda oli. Veelkord Respect
  8. Vaht

    vahutamise vastu aitab see, kui osta normaalseid proteiine, millel seda vahtu lihtsalt ei teki. Nimesid nimetamata...
  9. Märkus ja küsimus fotograafile

    Tegelikult väga hea tähelepanek, valgus on töesti väga kehva piltide tegemisel olnud. Seda enam, et Arnold on fotograafiaga tegelenud päris pikka aega ja teab asjast nii möndagi. Kui ikka tegi Arnold need pildid.
  10. 5 päeva kava

    vaata kava ja sa näed ju, et öla, triitsa ja rinna päeva vahele jääb 2 päeva. Usun, et see on taastumiseks piisav.
  11. 5 päeva kava

    nii otsustasin vist ära ning arvan et asi hakkab niimoodi käima: Esmasp. Vaba Teisip. Rind Kolmap. Jalg Neljap. Selg, Trapets Reede. Vaba Laup. Ölad, Triic Pühap. Biic, Säär Tänud Kristoixx`le ja köigile teistele, kes viitsisid vastata.
  12. 5 päeva kava

    Marek, aitäh kiire vastuse eest, kuid kuidas siis sina pakuks välja järjekorra. Eeldusel siis, et see on nädala kava, ehk siis, 5 päeva trenn ning 2 päeva puhkust. Kuidas jagada puhkepäevad? Äkki jagaks nii: 1) rind, tric 2)selg, bic 3)jalg, säär 4)ölad 5)bic
  13. 5 päeva kava

    Tere, kuna eelmine kava mul hakkas aeguma, siis mötlesin vötta kasutusele uus kava. Seda enam, et nüüd hakkasin kasutama retiboli, mille kasutamise üheks nöudeks, et trenni tehtaks tihedamini, kuid lühema ajaga. Kava autor on siis Makaveli, panin lihtsalt selle pärast üles, et ka teised seda kava kommenteeriks ja avaldaks arvamust, kuidas jagada näiteks puhkepäevad!!! Kava ise: 1) Rind, Triceps 2) Jalg, Säär 3) Selg , Trapets 4) Biceps, Ranne 5) Õlad Köhtu mötlesin teha üle päeva vöi siis kaks korda nädalas. Nii hakake nüüd aga kiitma, vöi kiruma. PS. Ka Oti ja M.M kommenaare ootaks huviga!!!
  14. Kui kaua?

    N ojah, eks igaühel ole oma allikad, kust mingit infot saadakse. Vöib tsüklitena vötta, aga ei pea, arvan mina. Loomulikult vöib teha mingi aja tagant pause, aga see 3 kuud vötta ja 3 kuud mitte on jama mu arust. Vöid vabalt pikemalt vötta ka, midagi ei juhtu, ainult tulemused paranevad.
  15. Kui kaua?

    kreatiini ei ole vaja tsüklitena vötta. Vöib vötta aasta läbi.
×