Jump to content

kobras

Kasutajad
  • Sisu loend

    168
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kobras

  • Tase
    Kasutaja
  1. ISS Satur8 Rush

    Tere! Kas kellegil on kogemusi selle pulbriga? Pakendi peal kirjas, et võtta enne trenni, poest öeldi, et võta peale trenni. Kuidasmoodi siis?
  2. Küsimus

    No selle info põhjal ei saa kindlasti öelda, mis raskusi peaksid kasutama. Kui pappi palju võib soovitada Coral Clubi, aga ise käin TTÜ saalis, mis on ok odava hinna kohta. Mainiks ära veel Idakeskus ja Reval. Pöördu siis jõusaali treeneri poole, küll tema juba sind aitab!
  3. peale kickboxi

    Ok ja mis toidulisandid need olla võiks? Proteiin, süsivesikud või....? Võibolla oskab keegi kommenteerida, kes ise kickiga tegeleb...kõik soovitused teretulnud! Aitäh!
  4. peale kickboxi

    Mida soovitatakse juua peale kickboxi trenne? Kas üldse kasutatakse mingeid toidulisandeid? Aitäh!
  5. venitamine

    Huvitav, mis saab nendest vendadest, kes peale trenni väga ei venita või üldse mitte? Ma ise ikka veits venitan, kuigi kindlasti peaksin seda rohkem tegema.
  6. BSN

    Cellmass on päris kaif asi, soovitan soojalt
  7. 3x nädalas, 1h 15min trenni....kui ei lobise jõuab väga hästi selle ajaga
  8. Kuhu kadus Nitrix?

    palun tooga poodi siis juba ka SYNTHA-6 palun
  9. Proteiini negatiivsed omadused?

    kõik oleneb inimesest ja protekast. Üldiselt ei ole kõrvalnähtuseid. Aga mõndadele võib ikkagi vistrikuid esile kutsuda ja mõne väga odavad proteka kasutamine võib põhja alt ära lüüa (N:Biolab)
  10. otseste abivahenditeta väga kõva areng, aga et seda sulle öelda, ei peaküll nüüd mingi teadlane olema
  11. Toidulisade kaasavõtmine reisile

    2 aastat tagasi tulin Inglismaalt Eestisse, koos 2kg valgupulbriga. Kott lasti sealt x ray alt läbi ja kutsuti ka kõrvale ja küsiti mis mul kotis on. Vastasin, et protein. Seejärel võeti mu potsik kotist välja ja hakati sealt lugema. Kestis kokku mingi 5min, aga lahti ei tehtud midagi ja lubati edasi minna. Võibolla vedas.
  12. 2 K duell - kes keda ?

    Härra Morozov, sa ju tead, et loll on see, kes vabandust ei leia. Mõtetu on sul sellisesse võrdlusesse, kes keda, laskuda, eks tulemused ju varsti üleval, siis näeb kes keda
  13. vee kogus

    Mis vahet sellel on, kas joon proteiini/kreatiiini 200ml veega või 400 ml veega? Selles mõttes, et kui tootele on kirjutatud, et tarbi 200ml veega, mina näiteks võtan 250-300 ml veega. Kuidas ja kas see mingit tulemust mõjutab?
  14. Mina ei tee samuti jõusaalis jalga kuna puudub vajadus. Olen eluaeg tegelenud tennisega, mistõttu jalad on alati olnud väga massiivsed. Jõusaalis käingi sellepärast, et ülakeha järele jõuaks. Praegu hakkab juba enamvähem järele jõudma. Aga jah imelik on küll vaadata selliseid, kellel biits ja rind on väga okei ja siis jalad on nagu kurel. Minu jaoks jätavad tühikargaja mulje
  15. kreatiini ikka 5g, 1teelusikas peaks olema 5g....hmm või on 10....triiki peaks olema ikka 5g. Kas sul kohe kaasas ei olnud mingit kulpi? Neid mida mina söönud olen, on alati õnneks kaasas olnud
×