Jump to content

isapoeg

Kasutajad
  • Sisu loend

    138
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

isapoeg

  • Tase
    Kasutaja
  1. Superseeriad ja antagonistid

    Põhimõtteliselt kujutab Ben Johnsoni harjutus endast seljasirutamist alaseljapukil, kus jalagade toetuspunkt on kõrgemal kui vöö toetuspunkt siis? http://www.exrx.net/WeightExercises/Olympi.../HangClean.html http://www.exrx.net/WeightExercises/OlympicLifts/Clean.html http://www.exrx.net/WeightExercises/Olympi...HangSnatch.html Kas neid harjutusi võib kasutada jala jaoks tõmbavate harjutustena?
  2. Superseeriad ja antagonistid

    http://www.exrx.net/WeightExercises/Hamstr...teHamRaise.html Kas see on Ben Johnsoni harjutus?
  3. Milliseid puuvilju peale õuna peaks veel vältima? Ühes teemas te ütlesite piima kohta, et loobuma peaks pastoriseeritud piimast aga kuidas on lood naturaalse, töötlemata piimaga, mille rasvaprotsent ligi 5? Seda siis eeldusel, et eesmärk on kaalust alla võtta ning liigset insuliini eritumist ennetada.
  4. Jõusaal reumat põdevale inimesele

    Nagu ma aru olen saanud oled sa omal ajal päris headele kohtadele võistlustel tulnud? Kas sinu treening koosneb tavapärasest jõutreeningust, või on sul enda jaoks kohandatud variant? Selle all ma mõtlen siis, et kas tavapärased jõuharjutused? Äkki kirjeldaksid oma toitumis põhimõtteid, kas need ühtivad Fredi omadega ja kas sa oled gluteeni oma toitumisest välja lülitanud? Millal sul kujunes välja see haigus ning kas seda haigust ei olegi võimalik täielikult seljatada vaid ainult leevendada? Vabandan kui liiga palju küsimusi
  5. Jõusaal reumat põdevale inimesele

    Okei, seda kindlasti, et kaalust saab alla võtta õige toitumisega. Vabandan oma lollust varajastel hommikutundidel, kuid mida sa mõtled pika staatilise koormuse all, kas pikad seeriad jõuharjutusi ?
  6. Jõusaal reumat põdevale inimesele

    Ma lugesin ühte kasutaja Anelka postitatud linki Teravilja kohta. Seal räägib ka reumatoid artriidist ning et see võib olla põhjustatud gluteeni tundlikusest. Mis on teie arvamus , kas lülitades välja toidust gluteeni sisaldavad toiduained võib haigusest hoopis jagu saada? Peale teksti lugemist tuli mul meelde, et see sama sõbranna ütles, et neil ei ole suguvõsas mitte ühtegi juhust seoses reumatoid artriidiga. Ning see on muidu minuteada pärilik haigus? Parandage kui ma eksin. Haigus avastati alles paar aastat tagasi juhuslikult, kui tal tekkisid tohutud peavalud ja viidi nende pärast haiglasse. Praegu on ta 20 aastane. Aga olgu, aitab küll mu lobast. Loodan et keegi oskab vastata nendele küsimustele.
  7. Tere Lugu siis selline et ühel sõbrannal on reumatoid artriid. Küsimus aga järgmine, kas tema jaoks on üldse jõusaal hea mõte? Kui on siis ilmselt tuleks tegeleda pigem masinatega kui vabade raskustega? Plaan on kaalust alla võtta, kuid ilma jõuharjutusteta on see raskendatud. Paluks ainult asjalikke vastuseid. Ette tänades.
  8. Kui kaua oled alaga tegelenud ? Ning kui palju kükkisid alguses?
  9. Krt just tulin trennist ja magasin maha Need kes vaatasid , kuidas oli saade?
  10. Yates ja müüt

    Haha , pwned
  11. Hetke toitumine

    Miks sa liha ei söö?
  12. jõutõmme

    Aga kuidas on kükiga? Millal seal peaks vööd hakkama , mis raskustest? Kas kükil vööd kasutades jäävad ka stabiliseerivad lihased tööst ilma ?
  13. Kava!!

    toode21@hot.ee
  14. Tossude pesemine masinas

    Milleks see ajalehtedega täis toppimine hea on?
  15. Tossude pesemine masinas

    Niisiis oleks vaja tosse pesta, tekkis mõte masinas pesta. Kunagi varem pole proovinud, et siis kas võib üldse? Kui võib siis kuidas see välja võiks näha?
×