Jump to content

myfit

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

myfit

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 30.03.1993

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Kaal ja treening

    Aitäh vastuste eest! Eriti hea meel on "hakkab looma" kommentaari üle, kus ta juhtis tähelepanu veebiaadressile tap.nutridata.ee. Ei teadnud sellisest programmist ja väga mõnus ning kerge on sinna oma päeva toidud kirja panna ja õhtul analüüsida, mis suhu sai pistetud ja kuidas need mu päevamenüüd mõjutasid! Samuti ei ole ma kunagi mõelnud, et puuviljad (mille olen asendanud mingi muu jama vastu) tuleks ka asendada hoopis juurviljadeks ning kohupiima ja jogurteid olen pidanud kuidagi "süütuteks". Soovitusest hapendatud kapsast vaatan hetkel küll kaarega mööda... Maitse maitseks, see on subjektiivne ja võib aja jooksul muutuda, kuid olen hetkel siiski kooli ja töö vahel ning teatud luksusi ei luba endale, if u know what i mean Kuid olen mõelnud veel suppide peale - neid soovitatakse ju süüa, et hea kerge eine jne.. Aga üldiselt sisaldavad ju supid vett, rasva, kartulit (või riis) ning minimalistlikke lihatükke. See ei ole ju toitev? Kas lõunaks supi söömine on ikka hea mõte? Teiseks tahtsin küsida väljas söömise kohta; kas teie, kes te olete tegija, ei käi üldse, üldse mitte väljas söömas? Never ever? Või kui suur patt see nüüd olla saab, et ka kolme nädala jooksul korra tundub üleliigne?
  2. Kaal ja treening

    Arusaadav, et lihasmass suureneb, kuid kas see ei peaks nii olema, et rasvkude ka väheneb ja kaal peaks ikkagi langema? Kui vaadata otsa numbritele, et pikkus on 162 ja kaal 65, siis miski ju siin ei klapi.. Minu normaalkaal peaks olema 57,8kg. Olen lootuse täiesti kaotanud, kuidas tulla toime selle nö 7 "lisakiloga".
  3. Kaal ja treening

    Heihopsti Olen viimased 5 kuud regulaarselt treeninud (vähemalt 1-2 korda nädalas cardio treening ja 1-2 korda nädalas jõusaali treening). Kusjuures proovin alati hoida treeningute arvu nädala lõikes 4, alati see ei õnnestu, vahest juhtub ka 3 treeningut nädalas. Minu jõusaali treeningud näevad välja umbes nii, et 30-40 minutit trenažööril, stepperil või jooksulindil (kiirkõnd, mäkke tõus vms) ja lisaks teen harjutusi, mida olen teinud cardio rühmatreeningutes. Kokku umbes 1h kuni 1,5h. Minu isiklik tunne on see, et treenin mõnusasti, tunnen ennast hästi, keha olukord on peegelpildis paranenud, kuid mitte nii palju kui olen lootnud. Hommikuti söön 1-2 võileiba (alati rukkileib) singiga ja värske kurgiga, mõnikord lisaks ka tavalised maisihelbed piimaga või pool jogurtit/kohupiima, ühesõnaga hommikusööki söön ilusti. Lõunasöögiks on tavaliselt supp ja mõni magustoit (kohupiim vms, mitte šokolaad ega komm), mõnikord ka kindlasti nö päevapraad, kuhu juurde magustoit ei kuulu . Enne õhtut kostitan ennast banaani või mõne muu puuviljaga, lisaks olen kohvisõltlane. Rämpstoitu, makarone ei söö üldse, õhtuti kodus rohkem ikka tatrapudru, köögiviljad, lihatükk (tavaliselt on selleks lihaks kana) ja värske salat. Ei salga, kahe-kolme nädala jooksul korra saab ka väljas söödud käidud. Juhtub ka mul, nagu igal teisel naisel patustamist; ehk siis mõni Raffaello tükk päeva lõpus või pidulikumal päeval ei ütle ka ära tordilõigust. Kuid minu küsimus teile, kes te olete nende asjadega rohkem kursis - kas see ongi see, mis minu kaalu paigal hoiab (vaat et isegi tõstnud on)? Mida ma valesti teen või tegemata jätan, on kellelgi ideid? Ma ei arva, et mu "rasv on muutunud lihaseks", sest ma ei treeni nii palju, ma ei käi 5 korda nädalas bodypumbis või muidu kangi surumas. Aga tulemus on selline, et mu kehamassindeks on 24,8, kusjuures normaalse piir lõppeb 24,9. Keha rasvasisalduse protsent on 32,9, skeletilihaste protsent 29,7. Mulle ei meeldi see, et olen nii palju vaeva näinud ja tulemusi justkui ei oleks, peale selle, et keha tundub rohkem toonuses. That's it. Kaal 4.11.2013: 65,2kg, pikkus 162,2cm Kaal 12.03.2014: 65,0kg, pikkus õnneks säilinud
×