Jump to content

Fysio

Kasutajad
  • Sisu loend

    35
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Fysio

  • Tase
    Algaja
  1. Mõttetuse moderaator

    On jah puudutatud...olen nõus...aga tulemused mode suhtes?
  2. vahetus

    ronija- samal tasemel või natsa kõrgemal... Ole tubli!
  3. Mõttetuse moderaator

    Tõesti oleks vist vaja sellist modet kes neile tuhandete kaupa korduvküsimuste esitajatele kas mingid lingid sadaks(näha on et lihtsalt ei viitsita otsida ja muudkui trükitakse) või lihtsalt .....(kuskile)saadaks. Osad nagu ei saa või ei taha ka hakklihamasinast läbinämmutatud jutust aru saada...kohutav on foorumit lugeda kohati.
  4. vahetus

    http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7101..mis saab nende piltide juures veel arusaamatuks jääda????????????..see ju küll puust ja punaseks ette tehtud!...
  5. selja/kõhu peal trampimine

    Idamaadest tuntud massazis jalgadega on jalgade liikumisel kindel järjekord,koht ja kujund...niisama tallumine(veel hullem-hüppamine)võib su selja lõplikult rikkuda.Seda juba kasvõi sellepärast,et hüppamisele reageerid sina lihaste pingutamisega,mida massazi puhul ei tehta... Ja kõhule ei ronita ka idamaises massaazis jalgadega trampima....kõhu pehme,kaitsmata osa peal hüppamine tekitab kergesti siseorganite vigastusi ja süvalihaste rebendeid. Nii,et soovitan tõsiselt mõelda tagajärgedele....
  6. Otsi endale lähimast spordiklubist personaaltreener...sest asi ei ole ju vaid trennis..ja pimesi ei suuda keegi sulle õiget nõu anda..
  7. Kas rase tohib?

    See pinge,mille sa saad stepperil on ainult kasuks...spetsiaalsed kõhulihaseharjutused on ka vaid osaliselt vastunäidustatud. Tegelikult peaksid sa üsna normaalset elukorraldust jätkama kuni 6 kuuni)kui sa just ekstreemsportlane pole) Uuri natuke rasedate võimlemises tehtavaid harjutusi ja sa näed,et seal on üsna mitmed sellised,mis just alakõhule ning vaagnapõhja lihastele toonust andvalt mõjuvad(et oleks kergem sünnitus).. Igatahes ilusat rasedust sulle!
  8. Jooksmine

    to stellaa:...rulluisud´ja suusakepid=supertulemus nii reitele,tuharale kui kätele.. Ja loomulikult võhmale ja kilode kadumisele..
  9. Spordiarstid

    http://www.artrosportkliinik.ee Siit peaksite leidma arste igale maitsele...isiklikult võin soojalt soovitada M.Rahu-teen temaga koostööd ning usaldan ta teadmisi täielikult.
  10. jõusaal

    Minuteada on küll kõigis jõusaalides võimalik osta ka ühe korra pilet...
  11. Ei ole mõtet asja nii keeruliseks ajada. Asi väga lihtne tegelikult, kiirelt imenduvad süsivesikud on kõik magusad toiduained ning puuviljad ning aeglaselt imenduvad süsivesikud on teraviljatooted ning juurviljad.
  12. Swiss ball

    http://www.sportservice.ee Ja Sikupilli keskuse Spantal Spordis oli ka just suuremat sorti saada..
  13. Mis keeles nüüd Amazoni artiklid on???

    Huvitav..see jama on vaid viimane nädal olnud..enne oli ka kõik ok... ..ja pudutab vaid seda saidi..
  14. Ma ei saa aru kas tõesti ei saa kasutada normaalsete tähtedega süsteeme..sellisel kujul on artikleid ikka jube võimatu lugeda!
  15. Probleem

    Proovi kombineerida BodyPump,jalgratas ja ujumine....ja toitumise kohta tee küll siin foorumis tõsine uurimistöö...
×