Jump to content

trash

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

3 Neutraalne

trash

  • Tase
    Algaja
  1. Mis vahe on rumalal ja targal (haritud) inimesel? Rumal arvab tihti, et tema ongi kõige targem, kuid tark (haritud) inimene teab, et õppides saab ainult targemaks, kuid mitte kunagi kõige targemaks! Archangel on oma lahmivates postitustes seda piisavalt tõestanud. Ära solvu, kuid sinu blogi ja postitusi (argumente) lugedes jäi mulje, et ülikooli katkestamine toimus I või II kursusel. Anna andeks, aga minu teada õpetatakse selles staadiumis baastõdesid, mis ei muutu ka siis kui maailm ja teadus areneb. Isegi tehnoloogia ülikiire areng ei muuda seda, et 1+1=2 ja 1x1=1 jne. Sama kehtib ka teiste distsipliinide kohta. Väide, et õppejõudude silmaring on kitsas ja sinu oma on laiem, sest oskad kasutada internetti on lihtsalt rumal. Usu mind, õppejõud uurivad oma ainet oluliselt rohkem, kui sina suudad lugeda pinnapealseid artikleid. Lõpetuseks arvan, et kui suudaksid koolis õpetatavale keskenduda, siis saaksid ka seal hakkama.
  2. Mis juhtus Andrus Veerpaluga?

    Kuku raadios oli hea kommentaar analüüsitulemuste vahe kohta: kui astudes kaalule 2 korda ja esimene kord näitab kaal 60 kg ning teine kord 80 kg, siis kui tõsiselt saab selle kaalunäitu võtta?
  3. BUSSIGA TARTUST TALLINNASSE 16.OKTOOBRIL!

    2000 kr Tln-Tartu-Tln ehk 5 kr/km. mõtetu oodata, sest sellest paremat pakkumist ei saa. kindlasti vaadake enne buss üle, sest sellise hinnaga sõitvaid "transpordivahendeid" ei saa reeglina nimetada bussideks ja veel vähem kõlbavad nad inimeste veoks. vabandust, kui tegin pakkujale liiga ja ta pakub seda reisi sponsorluse korras.
  4. Jõusaali tolad...

    10 points
  5. Jõusaali tolad...

    kõige suuremad tolad on siin foorumis. ma ise kaasa arvatud.
  6. jõusaalid Rakveres

    to superkaak äkki kirjeldad neid jõusaale lähemalt või oskad täpsed nimed anda või veelgi parem lingid
  7. kas Rakveres on korralikku jõusaali?
  8. Mandlite ära lõikamine

    haiged mandlid hakkavad verre mingit ainet tootma, mis mõjub südamele üsna halvasti. rinnus hakkab tihti kergelt pistma ja infarktioht pidavat reaalsemaks muutuma. vereanalüüsi tulemustest on seda kohe näha. seega saad sa arsti käest esmast nõu selles küsimuses. kui kurk tihti haige ja valus neelata, siis mugavuse pärast tasub juba opile minna. enda kogemus: mul olid mandlitega lood juba üsna halvad (olid väga suureks muutunud). seega oli op küllaltki raske, st oli vaja kõri seestpoolt õmmelda. pärast oppi mingi 10 päeva olin praktiliselt ainult vee peal (samas palatis olnud mingi 10 aastane poiss jõi juba samal õhtul gaseeritud limonaadi ja ütles ainult, et nats valus on - seega on see üsna individuaalne ja sõltub kindlasti ka mandlite seisukorrast). kahjuks ma ei suutnud ka seda palju kiidetud jäätist süüa. poes lihaletist möödudes tuli aga pisar silma. lisaks kurguvalule oli ka keel üsna valus, sest opi käigus tõmmatakse ta suust välja ja kinnitatakse klambritega, et ei segaks lõikust. nii, et esimesed 10 päeva oli toiduks vesi ja rääkimine vaevarikkas. kurguvalu läks üle järsku, st üks päev avastasin, et neelata on võimalik ja asusin kohe liha kallale. trennis hakkasin käima mingi 3 nädalat peale oppi, alguses oli see rohkem lihtsalt liigutamine jõusaalis. mingi 1,5...2 kuu pärast hakkas asi juba trenni moodi välja nägema. postituse alguses mainitud pistmine rinnas on kadunud. lisaks pole peale opi talvel haige olnud ja olen unustanud talvel täiesti sellise tülika asja nagu seda on sall.
  9. jalad "out'is"

    to St ja erx11: soovitan lugeda postitus enne hoolega läbi kui niisama mula ajada. esiteks oli postituses selgelt kirjas, et alguses sõida ainult rattaga. kas trenazööril või päris rattaga, see on igaühe oma valik - kuidas põlv lubab. rattaga võib sõita juba nädala pärast - mulle soovitas arst sellega alustada nii kiiresti kui võimalik. miks rattaga sõit - selle käigus liigub jalg, mis aitab hästi taastuda opist, kuid samas puuduvad ohud vigastustele (põrutamised) erinevalt kõndimisest või jooksmisest. hiljem (soovitavalt paari kuu pärast) hakates tõsisemalt jõutrenni tegema, ei ole jalgade sirutamine istudes eriti hea harjutus. sirutamise hetkel langeb põlvele üsna suur koormus. kükkides ja jalapressil on koormus vähe teistsugune ja ei ole nii ohtlik. kuid nagu wtrix ütles, on kõik individuaalne. tasub kuulata arsti soovitusi ja nende järgi käituda. üsna suure tõenäosusega räägib arst sama juttu rattaga sõidu ja jalaharjutuste kohta, mis juba eespool kirjas.
  10. jalad "out'is"

    omast kogemusest: sõida mõni aeg (nt paar kuud) jalgrattaga. hiljem võid hakata jõutrenni tegema. ei soovita istudes jalgade sirutamist (nelipealihasele). võib panna põlvele sellise laksu, et ei taha pikka aega jalgadele üldse midagi teha. kükid ja jalapress on OK.
  11. kuidas on õigem tarbida? teen jõusaali ca 1 tund ja seejärel 45 min kõndimist lindil. eesmärgiks on nii lihase kasvatamine kui rasva põletamine. millal peaks jooma sheigi (protein nr.1), kas kohe peale jõusaali või peale kõndimist?
×