Jump to content

Ansjuu-

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Ansjuu-

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 15.11.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Ansjuu- blogi

    Novot, sellist tagasisidet oligi vaja. Ma ise ka ei poolda vöösid muidu, kuid kuna mul nagunii selg valmistab kogu aeg probleeme, siis mõtlesin, et ehk mõni targem soovitab kasutada. Aga jätan siis vöö ostmata, jääbki raha rohkem alles. Minu hommik algas nii: Ja peale seda käisin jalgu ja kõhtu treenimas, siiamaani jalad värisevad all.
  2. Ansjuu- blogi

    Magneesiumiõli polegi veel proovinud, tänan soovituse eest. Kilpnääret mul alles vist isegi kontrolliti, kui südamearsti külastasin. Kui õigesti mäletan, siis see proov oli korras. Nüüd oli kolm trennivaba päeva vahel nii ajanappuse kui ka üleüldise väsimuse tõttu. Ma pole pea nädal aega Grenadet ka võtnud, alustasin täna uuesti. Tunnen, et sellest on palju abi väsimuse tõrjumisel. Täna oli algselt plaanis jalgu treenida, kuid kuna kükipuurid olid alguses kõik kinni, siis sai hoopis rinda ja selga tehtud. Trenn kestis umbes tund aega: 15 min aeroobset crosstraineril Rind: 3 seeriat rinnalt surumist kangiga 2 seeriat rinnalt surumist kaldpingil hantlitega 2 seeriat lendamist hantlitega Selg: 3 seeriat jõutõmmet (sumo) 4 seeriat kangi tõmbeid vastu kõhtu 3 seeriat blokil tõmbeid ülevalt (pausiga) 3 seeriat õlakehitusi kangiga Jõutõmbel proovisin täna maksimumi, 85 kg 2 kordust. Mõtlen siin, et ehk peaksin endale igaksjuhuksi fitnessvöö soetama, kui raskused suuremaks lähevad. Praegu tunnen, et peale jõutõmmet on selg veidi hell, kuigi üritan ikka korralikult sirge seljaga tõmmata. Olen lugenud nii poolt- kui ka vastuväiteid vöö kasutamiseks, kuid pole veel otsusele jõudnud :D. Olen nüüd üle läinud sumostiilis jõutõmbele, see sobib mulle rohkem. Kuna mul on põlved veidi sissepoole, siis tavalist jõutõmmet tehes vajuvad need veelgi rohkem sissepoole, kuid sumotõmbega saan ilusti teha. Üks varasem trennipilt ja tänane õhtusöök: Panen veel ühe ilusa pildi siia. Mulle meeldib väga päikeseloojangu ajal jalutamas käia ja pilte teha ja üks tulemus on siin:
  3. Ansjuu- blogi

    Võtan Yomi rauda. Paljud küll arvavad, et need on ainult lastele mõeldud, kuid täiskasvanutele sobivad ka väga hästi. Nendega suudan ilusti järjepidev olla ja igapäevaselt võtta, muidu ma suur tablettide fänn pole. Võtsin alguses Ferretab kapsleid, kuid nende võtmine ununes pidevalt ära :P.
  4. Ansjuu- blogi

    Lühike uneaeg on küll minu puhul probleemiks. Olen väga kehva unega, magama jäämine on raske ja ärkan öösiti väga tihti üles. 8 tundi und tuleb ikka väga harva kokku. Kuid väsimust esineb ka neil päevil, mil ikkagi tuleb 8 tundi und.
  5. Ansjuu- blogi

    Viimasest postitusest on päris palju aega on möödunud. Olen mitu korda kirjutamist alustanud, aga erinevatel põhjustel on pooleli jäänud. Külastan endiselt jõusaali ja päris paksuks end ka söönud pole. Tegelikult võtan päris vabalt praegu, jõusaalis teen nädalas korra iga lihasgrupi läbi. Muutunud on nii palju, et trennid on jäänud lühemaks. Teen ühele lihasgrupile 1-2 harjutust ja 3-5 korralikku seeriat, max pingutusega. Olen kavasse lisanud veidi aeroobset trenni kas siis jalutamise, jooksmise või rulluisutamise näol. Praegu on käsil päris pingeline periood, koolis on raske ja lisaks tegelen isikliku äriprojektiga, millest ka millalgi lähemalt räägin. Toitumine on nii ja naa. Valdav osa ajast on toitumine paigas, kuid vahel keerab ikka ära, annan isudele alla ja söön sisse kõike, mis käeulatusse jääb :D. Vahel nädala lõpus mõtlen, et mida ma küll terve nädal söönud olen. Asi on selles, et kõik liha on sügavkülmas alles ja tundub, et toitun ainult kohupiimast, munast ja proteiinipuddingust. Ehk siis kõigest, mida on kiirelt võimalik valmis teha või kohe süüa. Suureks probleemiks on pidev väsimus. Tavaliselt päeval pean magama, lihtsalt ei suuda midagi teha. Kohvi ka enam ei aita. Hemoglobiin oli viimati mõõtes juba 117 peale langenud. Nüüd võtan teist kuud järjest rauatablette, eks ma maikuus saan teada, kuidas see mõjunud on. Olen nüüd paar päeva kasutanud Grenade rasvapõletajat, lootuses, et just see aitab väsimuse vastu. Muidugi kui see suudaks ka isusid kontrolli all hoida, siis oleks see väga positiivne. Eks ma mõne aja pärast saan rääkida, kuidas see mulle mõjus. Lisan mõned toidupildid ka. Olen jälle mitmeid kordi endale kohupiimapannkooke teinud, saavad kiirelt valmis ja õigesti valmistades sisaldavad vähe kaloreid. Hommikuti söön ikka enamasti putru ja proovisin lõpuks ära ka Rakvere pelmeenid täisterajahuga ja suitsulihaga. Vormist nii palju, et kui suudaks kunagi rasva pealt maha koorida, siis võiks päris arvestatav rannavorm peidust välja tulla . Päikest kõigile! Nautige kevadet!
  6. Ansjuu- blogi

    Hei, Täna tegin jalatrenni: Kükk: 3x8x 50 kg Jalapress: 3x12x 60 kg (Seal Myfitnessis veider jalapress, väga suuri raksuseid suruda ei jõua). Smithil asted diagonaalis taha: 3x10x20 kg+kang Jala tagaosale kõverdamised: 5x12x32 kg Säär Smithil: 4x13x80 kg Esmaspäeval käisin verd andmas, hemoglobiin oli veel rohkem langenud. Kuigi viimased 2x on vereandmise vahe olnud 4-5 kuud. Oli alumisel piiril (125), seega enne maikuud mind sinna enam ei oodata. Kästi palju liha süüa, aga probleem on selles, et veiseliha ega midagi sellist ma ei söö. Põhimõtteliselt söön ainult kana ja siga ning viimast ka üsna harva.
  7. Ansjuu- blogi

    Tervitused! Ei teagi nüüd, kust alustada. Vabandan, et nii ammu kirjutanud pole, täielik ajapuudus on olnud. Aga teen endiselt trenni ja pole end veel paksuks söönud. Septembrikuus veetsin 2 nädalat Saksamaal kursusel. Ning sealt tagasi tulles sain uuesti jõusaalis hakata käima, seekord siis Myfitnessis. Seega olen umbes 5 nädalat juba korralikult trenni teinud. Suve jooksul sattusin jõusaali väga harva ja üleüldse jäi trenn tagaplaanile nii terviseprobleemide kui ka ajapuuduse tõttu. Kaal on umbes 63-65 kg praegu. See kõigub nii suures ulatuses, et ma enam eriti kaalule astuda ei viitsigi. Usaldan rohkem enesetunnet ja peegelpilti. Praegu on tervislik seisund.. enamvähem. Kange kohv aitab elus püsida . Vererõhk on jälle madalaks läinud ja tundub, et mul on mingisugune krooniline väsimus. Sest olenemata sellest, kaua ma öösel magan, olen päevad läbi väga väsinud ja enamasti lihtsalt vajun keset päeva voodisse ja magan mitu tundi. Põhimõtteliselt teen ma praegu täpselt nii palju, kui vaja ja ei midagi rohkemat, nii ka trennis. Põhimõtteliselt lähen trenni, teen oma harjutused ära ja lähen otse koju. Mingit aeroobset koormust keha ei saa ning venitada ka peale trenni ei jõua. Ehk peaksin laskma vereproovi teha. Võib-olla on mõne aine sisaldus veres madal. Õnneks on treeningud muutunud palju efektiivsemaks peale seda, kui kaloraaži tõstsin.Noo, mina ei mõista, kuidas mõned inimesed suudavad 1600 kcal peal raskeid trenne teha ja veel kuidagimoodi elada ka. Mina olin päevad läbi täiesti loid ja nõrk. Hetkel tarbin trennipäevadel umbes 2100-2200 kcal ning puhkepäevadel 1800 kcal. Mõne nädala pärast tõstan kaloraaži veel kõrgemale, sest tahan uuesti massi kasvatama hakata. Hea uudis on see, et nüüd suudan taaskord kana süüa ilma, et okserefleks tekiks. Ja kohupiim läheb ka peaaegu kõrist alla. Seega põhilised söögid on ikka täisterakaerahelbed, kanafilee, riis/riisinuudlid/täisteramakaronid, kohupiimakreem/kohupiim ja kindlasti muna. Mõned söögid, mida vahepeal siin söönud olen: Treeningud on nüüd oluliselt mõnusamaks muutunud. Jõunäitajad on küll mõnede harjutuste puhul veel veidikene madalamad kui kevadel , kuid tundub, et iga nädalaga tuleb jõudu tänu kõrgemale kaloraažile järjest juurde. Motivatsiooni hoiavad kõrgel tulemused, mis pidevalt ennastki üllatavad. Selg on suure arengu teinud võrreldes treeningute algusaastatega ja triitseps ka piilub vaikselt peki alt välja. Kõhulihased ka ikka tunduvalt tugevamad. Vasakpoolne pilt on tehtud umbes aasta aega tagasi ning parempoolne täna: Üritan edaspidi ikka veidikene aktiivsem olla ja tihedamini oma treeningutest just kirjutada.
  8. Ansjuu- blogi

    Hei, annan jällegi endast märku. Võtsin lõpuks osa Egle korraldatud Bikini fitnessi seminarist. Seminar oli põnev, kuigi poseerimise osa oli minu jaoks päris hirmutav. Muidugi suutsin sama päeva hommikul kingad spordikotist välja tõsta, seega ei saanud päris õiget poseerimise tunnetust kätte. Aga eks ma kodus saan harjutada. Päev oli minu jaoks pikk, sest hommikul sõitsin Viljandist rongiga Tallinnasse ja sealt siis ühistranspordiga Saku suurhalli juurde. Käisin enne Arigatosse jõudmist vist pool linnasosa läbi enne, kui spordiklubi üles leidsin. Seega sain korraliku aeroobse trenni enne tehtud. Ootan juba tegelikult kooli algust. Siis saan Tartusse minna ja uuesti täiskohaga jõusaalis käia. Kurb on see, et sügisest vahetan juba koduseks saanud Tartu Ülikooli Spordihoone jõusaali Myfitnessi vastu. See on lihtsalt minu jaoks odavam ja asukoht on ka soodsam. Tõestus ka, et ikka osa võtsin: Teine oluline saavutus minu jaoks oli ümber Viljandi järve jooksmine ilma peatusteta. See oli mul ammu juba suureks eesmärgiks, kuid kuna ma eriline jooksuinimene ei ole, siis see kohe kuidagi ei õnnestunud. Enamasti tõusis pulss nii kõrgele, et olin ikka sunnitud kõndima. Ja sellele oli muidugi selline ülilihtne ja loogiline lahendus. Läksin siis õega jooksma ja õde ütles mulle, et tempo on liiga kiire tema jaoks. Seega jooksin aeglasemalt. Ja polnud mingit probleemi lõpuni jooksmisega. Muidugi põlved tegid jubedalt valu, eriti mäest alla liikudes, aga kannatasin ära. Peale jooksu oli enesetunne väga kehv ja palavik tõusis ka, aga pean tunnistama, et olin jube uhke enda üle . Mõned päevad tagasi tuli mul hulumeelne idee sõita rattaga ümber Võrtsjärve. Hullumeelne seetõttu, et see oli teine kord sel aastal, kui ma üldse ratta selga istusin ja lisaks ka seetõttu, et võtsin selle retke ette üksinda. Täna ärkasin hommikul kella viiest, sõin korraliku hommikusöögi ning alustasingi sõitmist. Kui 37 km oli sõidetud, tegin esimese pausi, jõin vett ning sõin ühe proteiinibatooni. Kaasa võtsin 3 liitrit vett ja 3 batooni, alles jäi 2 liitrit vett ja 2 batooni. Teine peatus oli Pikasilla tanklas. Selleks ajaks oli umbes 60 km sõidetud. Seal sõin ühe burgeri. Ma ei tea, kas see oli kokkusattumus, kuid 59. kilomeeter möödus mul peaaegu poole kiiremini,kui ülejäänud kilomeetrid. Burgeri isu oli vist nii suur. Viimased 20 km möödusid üliaeglaselt, sest sõitsin mööda kruusateed, mis oli lahtiste kividega kaetud. Paar koera üritasid mind ka sel teekonnal ära süüa, aga muidu möödus üsna edukalt. Kui nüüd Endomondot uskuda, siis oli distantsi pikkuseks 105 km ning aega kulus selleks 5 tundi ja 25 minutit+ 2 söögipausi. Eile tegin õega ühe photoshooti. Panen siia mõned pildid üles:
  9. Ansjuu- blogi

    Olen proovinud veega, piimaga ja ka pannkookide sees. Maitselt olen proovinud erinevaid šokolaadimaitselisi pulbreid ning Latte-maitselist. Ma olen lihtsalt toidu suhtes äärmiselt valiv ja erinevate toidulisandite spetsiifiline maitse mulle eriti ei sobi .
  10. Ansjuu- blogi

    Jälle olen pikalt eemal olnud. Olen nüüüd lõpuks enam-vähem terveks saanud. Jooksin siin arstide vahelt päris palju, aga ega targemaks ei saanudki eriti. Reumatoloogi juures selgus, et olen mingisuguse barr- viiruse läbi põdenud. Seega võib-olla olid need terviseprobleemid sellega seotud. Vahepeal oli seljaga suur mure, nädal aega ei saanud midagi teha. Põhimõtteliselt ainuke variant oli pikali olla või lamada. Ülaseljas oli tiivanuki juures mingisugune pinge sees ja see tekitas suurt valu ja ebamugavustunnet. Tavaliselt on selline tunne mul igapäevasel ainult korraks, kuni veits selga väänan ja raks läbi käib sealt, kuid sel korral jäi see püsima ning ei saanud kuidagi seda raksu sealt läbi kuni lõpuks läksin puhtalt uudishimust esmakordselt joogatrenni. Ja juba järgmisel päeval käis lõpuks see raks sealt läbi ja paar päeva hiljem oli valu kadunud. Põlvedega on ka lood üsna kehvad juba mitmendat kuud. Kükitamine on väga valus ja põlvede peale toetada ei saa. Reumatoloog uuris küll ultraheliga mu põlvi ja randmeid, kuid midagi ebatavalist ei märganud. Ainult vasakus randmes oli pisike põletik sees. Aga muidu on suvi möödunud päris rahulikult, jõusaali satun üsna harva, sest pesitsen maal, kuid kodus ikka teen vahepeal trenni, kummilint on ka olemas. Toitumine on enam-vähem. Nutridatasse midagi kirja ei pane, aga eks peas löön ikka neid kaloreid vahepeal kokku. Kaal püsib, seega olukord on kontrolli all. Söön väga palju muna viimasel ajal. Hommikuti enam putru niiväga ei taha, sest vaja ikka valku ka rohkem tarbida. Seega alustan hommikut juba veidikene suurema valgukogusega. Muidugi oleks lihtsam tarbida valgupulbrit, agano kuidagi ei suuda mina seda süüa. Kõik valgupulbrid, mida proovinud olen, on nii jubeda maitsega. . Ühesõnaga võtan asja rahulikult ja naudin suve. Sain alles tugevast stressist lahti ja lasen kehal veidikene puhata, et septembrist uue hooga pihta hakata. Mõned toidupildid ka: Käisin vahepeal ka verd loovutamas, kuid nüüd pean pikema pausi tegema. Hemoglobiin oli päris madal, 126 kõigest. Vererõhk on ka endiselt madal, kuid olen nüüd hakanud kohvi jooma. Peale vere loovutamist muidugi läksin suure hurraaga poodi, sest tavaliselt peale seda pole mul mingit nõrkust ega halba enesetunnet olnud. Ja see lõppes muidugi sellega, et kukkusin keset Lõunakeskust kokku . Nädal aega tagasi oli mul päris huvitav seiklus Saaremaal. Otsustasime õe ja sõbraga minna jalgsi Vilsandi saarele. Matkaraja pikkus oli umbes 5 km ning kulges läbi mere ja laidude. Suurim veesügavus oli sel päeval 110 cm. Põhimõtteliselt pidime minema paljajalju, sest plätud jäid muda sisse kinni. See aga tähendas seda, et jalatallad oli pärast valusad ja katki, sest jalgealune oli väga kivine. Suutsime korra keset merd ära ka eksida, niiet Vilsandile jõudmine võttis aega umbes paar tundi. Saarele jõudes olime väga väsinud ja otsustasime, et tagasi Saaremaale läheme paadiga, sest ilm hakkas ka kehvemaks muutuma ning tuul tõusis. Kõndisime veel 4-5 km ning kui sadamasse jõudsime, saime teada, et paat sel päeval rohkem ei sõida, kuigi kell oli alles 15.00. See oli päris paras löök, sest olime väsinud, näljased ning juua meil ka kaasas polnud. Pidime siis jalgsi Saaremaale tagasi kiirustama, sest tugeva tuulega läbi mere minna oleks olnud üsna ohtlik. Kui selle kõige sügavama kohanijõudsime, siis pidime juba väga ettevaatlikult minema,sest vool oli seal tugev. Kokku kestis see retk 6 tundi ja kõndisime ligi 20 km maha. Korralik kalorikulu kindlasti. Ütleme nii, et kogemus oli põnev, kuid lähiajal uuesti ei teeks seda läbi. Kui siis ainult korralike jalanõudega, millega oleks võimalik läbi vee ja muda minna ja ainult ilusa ning tuulevaikse ilmaga. Väsinud matkaline: Jõusaalis tegin ühe video: Paar vormikat ka: Veidikene pekine, aga lihas isegi enam-vähem alles.
  11. Ansjuu- blogi

    Suured tänusõnad Andreasele nii positiivse kommentaari eest . See vererõhu järsu languse probleem on vist jah üsna levinud, vähemalt arst mulle nii ütles. Paar päeva tagasi, kui vererõhku mõõtsin puhkehetkel, näitas 89/37. Nii kaua, kui ma mäletan, pole mul kunagi madala vererõhuga probleeme olnud. Ainult ühel korral aasta alguses, kui verd käisin andmas. Siis sealne arst arvas alguses, et ta aparaat näitab valesti. Ma ei mäleta, palju mul sel hetkel vererõhk oli. Loodetavasti võib kõik terviseprobleemid stressi kaela ajada. EKG oli korras, kuigi mingil hetkel oli mul ka probleeme südamega, tegi lisalööke vahele. Võtsin mingeid tablette ja see probleem kadus ära. Mul ema arvas, et see vahelöökide kadumine võib olla põhjustatud ka sellest, et olen kohvi tarbima hakanud. Tal vähemalt oli nii. Tavaliselt ma kohvi eriti ei tarbinud, kuid viimasel ajal olen rohkem seda jooma hakanud. Eks näis. Kool saab kohe-kohe läbi ja loodetavasti tuleb ka tervis tagasi .
  12. Ansjuu- blogi

    Heii! Pean taaskord vabandama, et ära kadunud olen. Viimased kaks nädalat on rasked olnud, nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Stress murdis mu vahepeal täiesti maha. Trenni keeldusin minemast ja toiduvalik polnud just kõige tervislikum, mistõttu suurema osa ajast olin plusskaloraažis. Õnneks tundub, et vormile pole jäädavat kahjustust tehtud. Eile oli külll selline tunne, nagu oleksin 10 kg ülekaalus ja ei tahtnud väga toastki välja astuda, kuid tundub, et see põhiliselt vesi. Tänaseks on juba pilt veidi teravam. Tundub, et olen ka "emotsionaalne sööja". Nii, kui natukene ärritusin või halb tuju tuli, jooksin kohe poodi šokolaadi järele. Üheks stressi põhjustajaks on kindlasti kehv tervis. Olen nüüdseks olnud 3 kuud igapäevaselt väikeses palavikus. Palavik ei kesta mitte terve päev, vaid umbes 4-5 paiku päeval tõuseb sinna 37,1-37,3 juurde ja see murrab mu põhimõtteliselt täitsa maha, siis on enesetunne nii halb, et enamasti pean voodisse pikali heitma ja mõneks tunniks minust enam asja pole. Lisaks on veel hingamisprobleem, mis pole ka kuhugile kadunud. Juuni lõpus lähen kopsuarsti juurde. Eelmisel nädalal hakkas ühel päeval lõug jubedat valu tegema ja perearst arvas, et ehk on alalõualuu põletik, sõin mõned päevad ibumaxi ja seejärel valu taandus. Juuni lõpus pean veel minema reumatoloogi juurde, et kindlaks teha, ega mul ei ole liigesepletikku. Sest liigsete valulikkusega on mul ka alati probleeme olnud. Perearst saatis mu ka südame koormustesti tegema. Seal jõuti järeldusele, et füüsiline võimekus on mul väga hea. Ainult vererõhk on mul veidi madal. Koormuse kestel langes alumine vererõhk 30'ni, ülemine tõusis. Koormuse lõppedes kukkus ka ülemine näitaja vererõhk 85 peale, mis tekitas mulle muidugi peapöörituse. Testi läbi viinud arst ütles, et kiire vererõhu langus on noorte seas üsna levinud. Puhkeoleku pulss on ka üsna kõrge, enamasti üle 80. Olen viimastel päevadel vererõhku ka kodus mõõtnud ja muul ajal on see ka päris madal. Viimasel korra oli 97/54. Õnneks nüüd olen rajal tagasi ja tean, et vähemalt kuu aega pean korralik olema. Kes siis ei tahaks lõpukleidis hea välja näha. Heameelega võtaks 1,5-2 kg alla. Enne seda kahenädalast söömismaratoni kaalusin 64,5, hetkel ilmselt veidi üle 65 kg. Loodan juuni lõpuks ikka kaalu peal 63 kg näha. Tõmbasin veidi nende kalorite lugemisega ja maniakaalse toiduainete kaalumisega ka tagasi. Varsti saan toitumishäire niimoodi. Olen juba poolteist aastat igapäevaselt igat suhurändavat toiduainet kaalunud ja nutridatasse üles kirjutanud ja tundub, et ma päeva jooksul muudest asjadest ei mõtlegi, kui toidust ja kaloritest. Seega võtan natuke rahulikumalt, ka trennidega. Hetkel teen 2 jõutrenni nädalas ja siis vabadel päevadel teen natukene aeroobset, kuid ei anna päris endast 100%. Las jääb midagi varuks ka. Täna näiteks tegin pool tundi aeroobset, millest kõigest 15 min sörkisin ja ülejäänud aja tegin kiirkõndi. See ei kisu vähemalt tahtejõudu alla. Õhtupoole on füsioteraapia ka veel. Taastusravi on nüüdseks ka peaaegu läbi, kõigest kaks füsioteraapiat veel ees. Eelmisel korral füsioterapeut arvas, et nõrkadest kõhu- ja seljalihastest see seljavalu tingitud pole, sest lihased pidid mul tugevad olema. Proovisin muidu ära ka kohupiimakoogi Juubeli tordipulbriga, kuid võitükid jätsin panemata. Väga maitsev on, hea vaheldus küpsisepõhjale. Aga muidu söön ikka täistera kaerahelbeputru, kana, täisteramakarone, kanarisottot, munaputru, tomatit, avokaadot, hapukurki- need on põhilised. Täna teen borši suppi üle pika aja. Selline pehmeke olin eile siis: Nüüd tuli küll üks pikk ja negatiivne postitus, aga kõik ei saagi alati positiivne olla. Eks meil kõigil on vahel ka kehvemaid aegu. Vähemalt järgmise nädalaga on kooliga ühel pool. Siis võib veidi rahulikumalt hingata. Tervitades, Annika
  13. Ansjuu- blogi

    Hei! Täna käisin jooksmas. Päris õudne oli, olenemata sellest, et jooksin kõigest 5 km. Aega kulus 30 min ning keskmine kiirus oli 6,1 min/km. Kuni kolmanda kilomeetrini oli kõik ok ja tempo oli ka päris korralik, aga peale seda oli juba hingamine väga paigast ära ja kuidagi venisin edasi. Positiivne on see, et jooksin kiiremini, kui kuu aega tagasi. Nüüd ongi plaanis hakata 3x nädalas jooksmas käima, sest edaspidi saan jõusaali kõigest 2x nädalas. 3-kuu pääse sai taaskord läbi ja kuna minu suvine elukoht on küsimärgi all, siis võtsin igaks juhuks 10x pääsme. Nüüd mul õnneks polegi võimalik ühtegi vabandust välja mõelda, et mitte jooksma minna. Võtan endale nüüd suure eesmärgi- jooosta ümber Viljandi järve ilma vahepealse jalutamiseta. Ilmselgelt on see väga kauge eesmärk. Enne tuleb kõvasti vastupidavust treenida. Õhtul oli veel taastusravi ka. Peale seda tegin pikema jalutuskäigu kesklinna Taverna pizzarestorani ning sai korralik laadimine tehtud. Mahtus kaloraaži ära õnneks, sest päeva esimene pool oli üsna lahja. Jõusaalis teen edaspidi nädalas 2x terve keha läbi. Ilmselt venivad nüüd trennid vähemalt 1,5 h pikkuseks.
  14. Ansjuu- blogi

    Hei! Täna tegin õlga ja triitsepsit: Õlapress hantlitega: 4x8x 10 kg Hantli tõsted ette:3x8x6 kg Hantli tõsted kõrvale: 4x10x4 kg Õla tagaosa masinal: 3x10x 32 kg Kangi tõmbed lõua alla: 3x12x ( äkki 18 kg'ne kang, täpselt ei teagi). Triitseps plokil: 3x10x30 kg Triitseps plokil üle pea: 3x10x35 kg Lõpetuseks tegin 25 min aeroobset rattal, et ma ikka õhtul kinos popcorni kaloraaži ära mahutaks .
  15. Ansjuu- blogi

    Pidin kõikvõimsa "Google" abi küsima, et üldse teada saada, mis sõrnikud on. Aga, kui õigesti aru saan, siis on need kohupiima-pannkoogid, millel on ümber ka jahu? Ma olen tavalisi vedela taignaga kohupiima-pannkooke teinud. Aga kuna ma panin jahu üsna vähe, siis oli neid üsna kehv praadida ja maitse oli ka liiga.. "kohupiimane". Võtan järgmisel nädalal mõne retsepti ette ja proovin järele. Täna tegin selga ja biitsepsit: Tõmbed plokil ülevalt alla: 5x7x 40 kg Tõmbed plokil eest vastu kõhtu: 4x10x40 kg Tõmbed alt vastu kõhtu kummargil olles: 4x10x50 kg Allatõmme plokil sirgete kätega: 3x10x35 kg Alaselg kaldpingil: 3x15 ( 10 kg kettaga) Biitsepsi kõverdamine 9 kg hantlitega: 3x7 Biitsepsi kõverdamine z-kangiga Scott pingil (kangil 10 kg): 3x10 Nagu näha, siis tegin selga ainult plokil. Ei hakanud üldse sinna vabade raskuste juurde trügima, seal oli jube palju rahvast. Mulle pigem meeldib omaette tegutseda. Häirib, kui teised ümberringi tegutsevad. Peale harjutusi oli mul veidikene aega, seega tegin selliseid kergemaid harjutusi tuharale keharaskusega. Peale trenni jooksin bussile ja otse taastusravisse, kus kõige pealt oli pooletunnine võimlemine ja seejärel pool tundi ka basseinis. Kuna nälg oli suur, siis lippasin enne bussile minekut ka poest läbi ja võtsin mandleid. Lugesin kõik pähklid üle, mis suhu rändasid, sest pähklite puhul ei suuda ma kunagi piiri pidada ning teadsin, et oma päevasesse kaloraaži mahutan ma neid kõigest 40 grammi ära. Naersin seal omaette, kui ükshaaval neid pähkleid mõttes lugesin . Õhtusöögiks sõin kana poolkoiba, täisteramakarone ja tomatit. Ja muidugi joon iga päev kaks kannutäit vett ära, kuhu pigistan sidrunimahla sisse.
×